Härlig Känsla

Ja, det är vad jag har i kroppen just nu! Och vad beror detta på? Ja, det har ni nog listat ut. Don så klart! Alltid en häst inblandad ;) Har mått lite halv bra nu ett tag för jag har tappat gnista och längtan.. Men idag verkligen längtade jag efter att få rida! Så jag tog ut Don en sväng. Comedie har gått ganska hårt och bra en längre tid nu, så hon har fått en vilohelg. Men Don var verkligen hur fin som helst! Ett riktigt oh-my-god-pass var det! Så himla, himla avslappnad, mjuk, bra för hjälperna, lugn som en.. aa jag vet inte vad! Bara hur bra som helst helt enkelt! Även när jag red över små hinder. Hetsade ingenting. Så skönt. Och jag hade världens bästa, härligaste känsla när jag red. Det var defenitivt det bästa pass han gjort. Åh, känner mig så lycklig nu! Herregud, så sentimental jag är, haha. Men det får man väll bli när man är lycklig? Är i alla fall skänt att både gnistan och längtan börjar komma nu igen.

Annars har jag fixat stallet, som vanligt, och även frisserat häst lite grann. Är ju lite dålig att hålla efter rufset på dom som inte tävlar och tränas regelbundet.. Så i veckan (eller om det var förra veckan.. Minnet är inte långt hehe) frissade jag Olala lite, och idag var det Cortinas tur. Herregud, saxen gick varm! Haha. Men fin blev hon. Hon såg riktigt lycklig ut när hon spatserade ut i hagen sedan.. :)

Resultatet av Cortinas frissering:

Innan saxen åkte fram...


Efter.. Något bättre i alla fall. Önskar dock att jag hade en ryckkam istället, ser mer naturligt
ut då, men detta får allt duga :)


Sessan i egen höghet :)



Stuck in the middle

Usch vilken mellan dag detta varit! Varken det enda eller det andra lixom.. Har varken varit glad eller ledsen, har ridit varken bra eller dåligt, hästarna har gått varken bra eller dåligt, har varken varit trött eller pigg. Bara varken eller hela tiden. Bara ett enda stort mellanting. Men sådana dagar ska man ju ha också, tyvärr.

Något som däremot är väldigt skönt är att det äntligen är lov nu! En hel vecka att bara njuta av. Underbart! Jag har planerat att busa med kusinen och åka till extra familjen lite, utöver det vanliga då såklart ;) Och så ska jag sitta nere på bilskolan mån-fre nu också så jag kan ta det där jäkla kortet någon gång, nu när jag inte har hästar och skola samtidigt. Och på torsdag ska jag äntligen klippa mig. Har en känsla av att håret kommer bli aningen kort.. Undra vad det kan bero på? he he. Hatar slitet hår, så blir skönt att bli av med det :)



Hit längtar jag tillbaka en sådan här regnig dag..



Let it Rain

Just nu känner jag mig väldigt blöt och kall.. Har varit ute och hoppat min babe Don i det härliga regnet. Älskar verkligen när det regnar och blåser som tusan samtidigt, det är så varmt och skönt och man ser så himla mycket.. Men det störde mig inte så mycket faktiskt, för idag gick han hejdundrande bra igen. Idag var han bara ännu bättre än igår! I alla fall till en början. Var helt sjukt lugn, inte hög i nacken alls och hoppade jätte fint och avslappnat. Sedan kom jag åt ett ställe på honom (som jag letat efter i 1000 år känns det som, he he) och det var ju så klart super, duper, mega jobbigt! Så då blev han hetsig igen. Inte hela registret dock, vilket ändå är ett framsteg. Det som däremot kan reta mig är att i de flesta fallen blir han hetsig bara för att det är så jobbigt och tar emot. Han är ganska lat, faktiskt.. Det är han även annars. Så så fort det tar emot, istället för att klaga lite, sen jobba på, så ska det diskuteras en bra stund innan man jobbar på, och då kommer på att det inte var så jobbigt ändå.. Tokhäst, hihi. Han avslutade dock bra, och mycket lugnare också. Känns bra att det trots allt faktiskt går frammåt och börjar hända grejer :)

Nu väntar ett pass på maskinen, lite pannkakor och företags ekonomi avslutandes med en dusch innan dagen tar slut. Dags att sätta igång igen! TJING! /D


Älsklingsbusen 



Fly Away

Är det konstigt om jag sitter dagen innan ett matteprov och inte pluggar? Det känns verkligen som om jag kan allt vi ska kunna, så vad ska jag plugga på? Neeii, jag skiter i det och finslipar lite med Josefin imorgon innan istället känner jag. Men, då skulle jag ju kunna läsa på företagsekonomin tills Torsdag. Men hjärnan står fortfarande ganska mycket på error, så begreppen får vänta tills imorgon helt enkelt.

Hoppade lite på bus och bus idag. Dom var så söta. Comedie var lite stönig och ska diskutera som vanligt innan hon biter ihop och jobbar på när det tar emot. Men när hon väl skötte sig var hon jätte fin :) Något vild emellanåt kanske, men inget som inte går att fixa till :) Pånkelonken däremot överraskade verkligen! Trodde han skulle vara hetsig som vanligt, men han var helt lugn! Vart lagom chockad kan jag säga. Så man kan ju hoppa att det äntligen börjat släppa lite :) Han hoppade mycket, mycket bra också. Blir ju så mycket bättre så fort han bara slappnar av :)

Imorgon har vi specialidrotts föreläsning klockan halv 10, så innan det blir det ridning, sedan efter blir det plugg, prov, plugg, plugg, plugg... Låter som en rolig dag, eller hur? Yeey! Nae, nu går jag och firar detta med en kopp te..




Hoppla! Gillar hur hon verkligen anstränger sig och vecklar in frambenen.. Tur att hon hoppar
bra med ryggen i alla fall då :) Gillar även att jag ser ut som en liten köttbulle.. Wiiiee! He he



Hurricane

Idag har jag och min gröna kreation virvlat runt i skolan i vanlig ordning, och senare på konsum för paketskickning. Innan dess hann mamma och jag skjutsa hem en persika med mammas enögda, silvriga sak.. Väl på konsum träffade jag på en gammal klasskompis och när han för tredje gången ställde sig i kassan tyckte jag han såg lite röd om kinderna ut. Konstigt att det kändes som om jag stog och tittade på mig själv.. he he. Virrigt värre, det är lite Denise det.

Väl hemma hoppade jag snabbt i mina tunna, tunna, tunna ridbyxor utan långkallingar under.. Allt för att det ska gå fort! Var dock väldigt kallt att sätta ner rumpan i sadeln sen.. Men det är en annan femma. Red på min prins och han var mycket duktig idag. Hur mjuk som helst! Bommarna var dock lite träliga.. Det är så himla jobbigt när man inte får hoppa 2 meter över och hetsa på. Då blir man en sur gubbe. Men till slut så får man ju ta och skärpa sig och sim sala bim så var det ju inte så jobbigt att vara duktig. Alltid samma saga, jag undrar hur bra hans minne är? Hihi, nej då. Han är så fin min ponke! Mamma longerade Comedie åt mig, och det tyckte hon var pest för då kan mamma peta henne lite med långpisken på inner bakben. Då måste man ju korsa bakbenen, fy så jobbigt. Då blir man en sur tant. Men även tanten blir, precis som gubben, lugn och snäll till slut. Och tur är väl det :)

Nu är det kväll och jag väntar på kött med sås (eller sås med kött? he he) som mamm håller på att laga på nedre våningsplanet. Inget slår mammas såser! Mums alltså! På Onsdag och Torsdag har vi prov också, men min hjärna säger bara error just nu. Så jag tror jag hoppar över plugget idag. Är ju trots allt ingen super människa som min fina vän Malin. Herregud, hon har energi för fem och är grym på allt känns det som! Till och med dansa kan hon, riktigt bra. Hon bara kör på helt enkelt! Så jäkla härlig!

Naa.. nu ska jag fortsätta lata mig på annat sätt. TJING /D


Världens sötaste flicka med energi så det räcker till 15 personer till!



Memories in Blue

Aa vad blir det egentligen? Hur har helgen varit...? Denna dag var förvånadsvärt bra måste jag säga. Hoppade dock inte ur sängen imorse... Undra varför? he he.

Idag tog jag och bror en myspys dag. Jag gjorde stallet imorse, i vanlig ordning. Sedan drack jag några koppar te för att få igång min ganska så körda mage. Efter det blev det frukost och när Linus vaknade åkte vi ner och handlade frukost på McDonkan åt honom. Efter det har vi... aa precis, gjort så mycket.

Blev ridning på e.m och dom var så duktiga skruttarna. Var träliga igår, och Don fanns det även inte så mycket stopp i idag till en början.. Men till slut så var dom riktigt fina båda två. Oj så hjärtat hoppar igång så fort man tänker på busarna! Helt sjukt att man kan älska ett djur så mycket.. 

Nu har bror precis hoppat i bilen och börjat åka iväg sina 30 mil till norrtull. Usch, alltid lika tråkigt när han åker :( Och alltid lika kul när han kommer hem såklart! 

Nu är det nog dags för kvällsronden med te. Efter det hoppar jag in i duschen och låter sedan ögonlocken falla tunga. TJING! /D


Herra helgen.. Nu skuttar jag vidare mot en ny vecka



   


Round it goes

Tjabba! Ännu en helg har kommit och en ny vecka väntar. Denna vecka har jag.. håll i er.. bara gått upp tidigt två dagar! Helt sjukt. Har varit så jädrans trött, så jag kan inte komma ihåg senast jag var det. Därför har min snälla mamma gett mig sovmorgon hela veckan. Så himla skönt att få gå upp 7 och idag halv 9! Annars då.. Ja, igår var jag i skolan och jobbade endast företagsekonomi i nästan 3 timmar. Efter det ville jag bara sova.. he he.

Innan skolan red jag så klart mina älsklings busar. Red även Cordelie en sväng idag. Var ganska halt för henne eftersom hon inte har några skor, och snö och is hade lagt sig tillrätta på banan och ville inte försvinna. Så det blev bara lite lätt trav men mest skritt. Hon var väldigt söt, som alltid :) Don och Comedie gick inte heller hårt idag eftersom banan var hård. Men de var duktiga de med, som de alltid är. Mjuka och harmoniska.

I torsdags var jag även ball och spelade gitarr för klassen. Ha ha, nej inte riktigt. Jag skulle lära mig tre accord och sedan spela om dem tillsammans. A, det gick ju bra. När jag lärt mig sista accordet hade jag glömt bort alla igen.. He he, är det något jag verkligen inte kan, så är det att spela gitarr. Där går min gräns ha ha...

Och det sista jag ska berätta är att det var träning för Lotta i onsdags igen. Så kul! Har inte varit träning på ca 1 månad. Det gick riktigt, riktgit bra! Comedie var verkligen hur fin som helst! Don var också fin och duktigt, men han ska ju vara så himla hetsig, så länge. I slutet var han däremot lugn och mer avslappnad. Då blir ju allt mycket behagligare och bättre också, både för mig och honom. Jag är i alla fall mycket nöjd med dem båda. Mina fina skruttar!

Nu är det dags för lunch.. tror jag... TJING! /D


Bilder på Cordelie från igår:











Tävling Kumla RK 17/10

Åkte till Kumla och red endast en 110cm. Lågt, lätt och lugnt blev det. Hästarna kändes så himla fina förra veckan, men Don har ju inte tävlat på ett tag och Comedie har gått ganska många 120cm nu ett tag, så jag tror hon tyckte det var skönt att bara åka och få rasta av sig lite. Nästa tävling blir Björkvik, och då är tanken att rida 120cm också, i alla fall på Comedie. Får se hur det blir med Don. Är han lugn och det känns bra rider jag såklart in i den med honom med. Men inget bestämt än. Är mycket nöjd med hästarna i Kumla i alla fall. Bra rundor där de hoppade väldigt, väldigt bra! :)

Don:
110cm - 0+0fel

Comedie:
110cm - avd.b, 0 fel - rosett

Blev väldigt fula bilder från denna tävling, så det blir endast en bild, och den är på Don! Inte så ball den heller, men det blev bästa bilden i alla fall, he he.


Min finaste Ponke ♥




Saknar Ostarna

Sitter och lyssnar på Ted Gärdestads Snurra du min värld, och då åker tankarna direkt till allt jag saknar, som dessa två små gökar.

Teosten och Piggosten

Förövrigt lyckades jag träffa det monsunregn som härjade här hemma här hemma idag när jag red. Resultatet blev.. blöt. Ett tävlingsinlägg om helgen kommer också, så fort jag lyckats hitta kameran. Denna gång tog vi ju nämligen blid på världens finaste ponkelånk också! :)

HÅLL UT/ D




The time is Now

Vilken svingit jäkla bra dag det varit! Har myst runt med Fija hela dagen. Bakat chokladkakor och en kladdkaka som smakade helt himmelskt. Mums! Efter det fick man agera doktordenise till Tiss (Fijas katt). Stackarn hade skadat sig på trampdynan, så hon ville inte gå. Hon kommer nog inte vilja se oss mer efter doktoracten heller. Hon var lagomt arg bara när hon inte fick smita. Men hon måste ju må bra.

Efter det blev det ridning på prinsessan och Pånkelonken ♥ De gick helt underbart bra båda två, och på Don kom jag verkligen åt en svag punkt. Men hade jobbade på väldigt bra trots att jag tjatade på den. Jobbade lydnad med lite bommar och småhinder på dem, och båda var mycket duktiga, avslappnade och hade bra frammåtbjudning. Är väldigt, väldigt, väldigt nöjd med dom idag. Har verkligen världens känsla inför imorgon!

Nu har jag precis klivit innanför dörren och mina fötter håller på att frysa ihjäl. Känner inte tårna när jag går.. Aoouch. Men det får gå. Nästa blir att titta på startlistor osv och planera inför morgondagen. Sedan blir det duschen och en film kanske, beroende på vad klockan blir. Önska mig lycka till tills imorgon!



Älsklings busen ♥



Kusinigt Värre

Ja, har ju spenderat föregående dags kväll och hela denna dag hos kusin Fija. Som vanligt är det galet och busigt, så som det bara kan bli när vi leker :) Idag har vi hittills inte gjort någonting. Jag har haft sovmorgon, vaknade och gick upp vid typ halv 9! Shit, kan verkligen inte komma ihåg sist jag sov så länge!Annars håller vi på och bakar nu. Har gjort as goda chokladkakor med kokos på, precis gjort fel recept på en kladdkaka (men den blev nog bra ändå haha) och så funderar vi på att göra chokladvåfflor till lunch. Riktig jäkla chokladdag det här!

På e.m ska jag rida mina älsklingar såklart! Sedan blir det puts och fix till tävlingen imorgon, wiiiee! Längtar väldigt mycket! :) Är ju så sinnes jäkla fint väder ute idag också! Hur underbart som helst!


Har tyvärr ingen kamera, så vi kan inte ta kort på våra fina bakverk... Men jag ska ändå fresta
med en bakbild som Fija tagit någon annan gång förut :)



Something Good can Work

Känns som denna e.m och kväll kommer bli helt toppen. Nu sitter jag redy steady(?) GO i mina ridkläder påväg ut för att rida ut på min fina prinsessa. Efter det blir det hoppning på min underbara prins när mamma kommer hem. Och efter det ska jag åka iväg till bästa vännen. Kan det bli en dålig dag av detta? Jag tror och hoppas inte på det. Känns som om den inkluderar för mycket bra saker för det!

För övrigt är båda bushästarna klippta nu. Dom blev så himla fina båda två! Och inga droger behövdes, inte ens till Comedie! Wow alltså, helt sjukt att hon var så snäll :) Börjar även närma mig mitt 100ade blogginlägg, det ni! ;)

Nej nu blir det ridning och gos i stallet, HEEEII HEII! /D



Är så grymt sugen på att hoppa rakt i tävlingskläderna, längtar som tusan till Söndag!



Heartbeats

Morgonen började med en cool företagspresentation av McDonalds med Emma. Busigt blev det, men det gick väll hyfsat i alla fall tycker jag, för min skull i alla fall, Emma var riktigt grym. På e.m hämtade min bror mig från skolan, snäll som han är. Alltid lika kul när han kommer hem! Sedan blev det träning för Malin på Comedie.

Red med Fija och Caps också. Kul att de var med också! De var så söta, hann dock inte se så mycket, men det lilla jag såg såg verkligen super fint ut :) Comedie var till en början lite små vild ibland och kanske inte på världens jobbhumör, lite stark och annat. Men den senare halvan av passet var riktigt bra. I slutet gick hon hur fint som helst! Är mycket nöjd. Mycket fin bakbens- och ryggverkan idag igen :) 

Sedan red jag Don. Red bara på backen och lossade ordentligt. Avbrotten satt och var faktiskt väldigt bra idag. Han tyckte  inte att det var allt för jobbigt och höll sig lugn och låg i formen. Duktig ponk :)

Nu sitter jag och väntar på att Vampire Diaries ska börja! Oj som jag väntat på att det ska börja igen, jag tänker inte missa det för allt i världen, haha! Har även ont i hela kroppen, har världens träningsvärk i rumpan och jätte ont i axlar, nacke och rygg.. Är väldigt trött på att ha ont faktiskt, speciellt som nu, när det blivit ännu sämre.. Usch och fy. Men det är bara att ta fram Heat lotion och hoppas på att den verkar riktigt ordentligt.

Imorgon har jag inga större planer. Blir ridning på morgonen och sedan vet jag inte om jag tar mig ner till skolan några timmar på e.m eller om något annat händer. Leker gärna med kusin Fija :) Men morgondagen får utse vad det blir helt enkelt. Hörs/D



Buscomedie


Världens bästa bror



Waitin' on a Sunny day

Herregud, vilken dag! Var uppe innan 6 i vanlig ordning, och det gick inte allt för segt. Börjar vänja mig lite mer vid mörkret nu. Bestämde att jag skulle få skjuts av Malin senare till staden, och att jag skulle cykla upp till vägen så fick hon hämta mig där. Ja.. så var det ju det där med cyklandet också. Hade min handsfree på och ringde till Jess, och i samma veva skulle jag dra på mig vanten. Inte så smart tänkt, så här i efterhand. Samtidigt som jag hörde ordet "Hallåå" i örat så fick jag även ett styre i magen. Ajj... Haha, ajade på mig och skrattade, för hallå? Ramla med cyklen. Vad blir det lixom? Hur ofta händer det? Men, jag är ju Denise. För mig är allt möjligt ;) Fick i alla fall ett gulligt skrapsår på armbågen samt ett väldigt fint blåmärke på knäet. Hejja på! Annars har jag ju även ridit mina buskottar, såklart :)

Comedie:
Hoppade litet och lätt bara, absolut inte mycket. Var dock väldigt, väldigt, VÄLDIGT fin! Två gången fick hjälmen smaka på svansen riktigt ordentligt. Hon hade grym rygg- och bakbensverkan! Så fin! Och smått vild.. Hon var lite på trycket kan man säga, hehe. Men fullt kontroller- och ridbar ;)

Don:
Gjorde samma sak som Comedie och var i princip precis lika fin! Vilka bakben! Och även han var lite vild.. Dom var väldigt mycket på trycket båda två idag alltså, men som sagt, fullt kontroller- och ridbara :)


MYCKET nöjd med båda älsklingsbusarna idag! ♥

Nu ska jag skriva en företagspresentation som ska vara färdig tills imorgon.. Wuupssii. Men det fixar sig alltid. Annars är jag nog väldigt nöjd med hur det går i skolan faktiskt, fortfarande. Bra känsla!



Bjuder på denna bara för att jag känner mig lite jäkla tokig och väldigt upprymd just nu, hihi


Minus grader och Sol

Ja höstigt värre! Minus grader+Sol = Höst i alla högsta grad. Mysigt som tusan! Lite jobbigt att man fryser sönder bara men solen gör ju faktiskt kylan uthärdig. Denna dag har i alla fall varit helt härlig! Slutade halv 12 istället för 10 i 4 som vi vanligtvis gör. Så jäkligt skönt att slippa och ha den längsta dagen avklarad!

Fick i alla fall skjuts hem av min snälla mamma och då blev det lunchlagning (Kockdenise, kan sluta hur som helst, den här gången gick det som tur var bra hihi..) och läxgörning. Sedan blev det ridning på mina underbara älsklingar och dom gick så himla bra! Blev även ett långt telefonsamtal med min vän Jessica. Det var mycket trevligt och det kändes bra att få prata av sig till någon som lyssnar så bra :) Så det har varit en mycket bra dag!

Och Igår var jag hemma hos Bylockarna nästan hela dagen, det var väldigt mysigt hos extra familjen :) Jag ska verkligen försöka åka dit nu igen så fort jag kan! Blir nog lite snålt med tid den här helgen tyvärr, men det är ju för att det är tävling istället, och hur kul är inte det!? Längtar som bara den, hoppas det går bra. Känns som jag sitter och önskar mig själv lycka till.. Men det är väll bra, eller? Tänker positivt i alla fall och det ÄR bra! :)

Nu ska jag gå och bli ren och sedan lägga mig. Gud vad skönt och sova! Men en sista sak - på Torsdag börjar Vampire Diaries igen, shooo! Något mer jag längtar efter, slutade ju helt galet spännande, så det måste ses. TJOOBII/D


Saknar mina skitungar ♥



In My Place

Idag gick jag först upp tidigt, för att inse att det var på tok för mörkt ute. Helt kolsvart med andra ord. Så då gick jag och la mig en stund igen. Onödig uppgång.. Aja, sedan blev det stallfix och ridning.

Comedie:
Red på backen med små hinder. Var så himla kul, hon var så duktig! Lydig och försiktig som tusan. Mycket, mycket fin. Är väldigt nöjd :)

Don:
Kusin Ida kom och red Olala med oss. Red väldigt lätt på backen bara. Inget konstigt. Var söt, som vanligt, hehe :)

Annars har jag precis blivit hemskjutsad av Ida. Vi har varit till Bylocks en sväng. Där blev det fläskpannkaka. Mums! Nu sitter jag och kollar på VM. Tror att det är repris, men vad gör väll det, har ju missat alla sändningar hittils, så kul att få se något i alla fall :) Jag vill också rida så där bra och fint och tävla så där högt och stort. Föresten, fick reda på att Malin nollade med Lawito i 150cm på Strömsholm idag! Hejja Malin, kul som tusan! 

Nej, nu ska jag koncentrera mig helt på TV:n. Hörs/D

 
Titta vilken söt bus som såg mig på vägen in. Ponkelånken ♥


Comediepan ♥



För Dig ska Jag göra det Tusen gånger om

Jajemen! Här har ni henne, one more time, er alldeles egna Denise! Wow som ni längtat, eller hur? Nej då, det tror jag inte på faktiskt. Men har tyvärr varken haft tid eller ork att blogga nu på ett tag, men egentligen var det inte så länge sedan jag bloggade faktiskt, bara 2,5 vecka sen! Jag tycker inte 2,5 vecka är så mycket i alla fall.. Inte om man jämför det med 1 helt år ;)

Men vad är det som händer då? Jo, Don har haft lite vila nu, därför har han inte varit med på de senaste tävlingarna, men nu håller han på att tränas som tusan, på allt som han tycker är pain in the ass jobbigt. Och det går riktigt, riktigt bra! Idag gick han bättre än någonsin, och det gjorde även den välkända prinsessan Comedie :) Duktiga skruttar! 

Annars har jag haft 2 riktigt kanon veckor i skolan, och jag måste bara få dela med mig av lite resultat. Ni får kalla det att jag skryter eller vad ni vill, men för mig har det varit en riktigt självkänsleboost! :)

Sam test - 30/31
Sv prov - mvg, 1 fel
Matte prov - MVG! 1 fel!

Säger bara wow! Det där starka mvgt i matte satt, m-m-m-mumms, så fint! Mitt andra mvg någonsin på ett matte prov! Oj, oj, stolt! ;) Och det bästa var att det verkligen kändes som jag skulle ha så bra också, var inte ett dugg nervös över att få tillbaka det (som med det förra, he he...). Ja, skolan verkar gå helt grymt just nu, hoppas det aldrig vänder haha! :)    

Imorgon ska jag upp tidigt, så blir det ridning och stallfix. Sedan hoppas jag på att kunna få skjuts ner till stan så jag kan byta ett linne, köpa ett nytt modem och hämta ut en ny telefon. Skulle vara så gött att få "tillbaka" den gamla, även fast den jag har nu faktiskt är ganska praktisk, he he.



Skolkorten har kommit också, titta så söt jag blev he he..


Fina klassen! S2A, grymma som vi är
 

Nya tävlings inlägg längre ner :)




Tävling Askersund 2/10

Första innomhustävlingen, som gick förvånadsvärst bra denna dag. Trodde det skulle bli drama queen act, men icke. Hon skötte sig så bra, var bara lite spänd, men så lydig så :)

Comedie
110cm, avd.b - 0 fel, rosett
120cm, avd.b - 4 fel, rosett



Skruttan på morgonen innan lastning


Haha, oj oj måste verkligen ta med den här! min tanke var att ta en liten gullig bild på mig
och min fina bus. Gullig? Den blev snarare bland det fulaste jag sett! Tycker ni inte att den
är fiin? Joo, jjätte fin... Hahah, jag och min prinsessa, det blir visst bara bra kort när någon
annan håller i kameran ;)



Tävling Vingåker 19/9

Denna tävling var Comedie helt grym på. Helt grym! Så jädrans fin! Gjorde även vår andra start i 120cm. Är väldigt, väldigt nöjd med henne under denna tävling ♥

Comedie
110cm, avd.b - 0 fel, rosett
120cm, avd.b - 0 fel, rosett



Mums i magen mellan klasserna








Tävling Ryttarkamraterna Kumla 5/9

Detta var min 2a tävling på Don och jag debuterade 120cm både på honom och Comedie denna tävling. Båda hästarna var väldigt fina och lugna under denna tävling och hoppade verkligen outstanding! Dock vart Comedie väldigt trött till andra klassen (120cm) och ville därför rakt fram i slutet av banan när jag vill svänga, till hindret hehe.. Slutade i alla fall med att hon kom fram på sniskan till hindret och detta gjorde det inte möjligt för henne att hoppa, vilket resulterade i att hon typ bara dog. Såg det inte direkt som ett stopp. Hoppade sedan felfritt de sista hindrena utan anmärkning. Och stackars Don fick dras med en allt för stressad och överspänd ryttare till andra klassen , vilket resulterade i en kanon början - ojämn mitt, då jag till slut saktade av och andades, då nervositeten tog över och jag blev allt för passiv, vilket visade sig på ett pet -  och ett kanon slut! Avslappnat, bra ridet och super hoppat! Mycket nöjd med det slutet! Men tyvärr ser kanske resultaten inte alls bra ut, dock var det fina rundor som jag är nöjd med :)


Don
110cm, A:0+A:0 - 0+4 fel
120cm, A:0 - 15 fel

Comedie
110cm, avd.b - 0 fel, rosett
120cm, avd.b - 7 fel





Min fina prinsessa ♥


Tyvärr glömde vi ta bilder på fina Don :( Får bli nästa gång! :)



RSS 2.0