The Worlds Greatest

Den här dagen.. M-m-m-m-m-mumma! Jag älskar den till 1000! Och som vanligt är det för att mina älsklingar är så fina. Jag tror i ärlighetens namn att dom aldrig gått så bra som idag. Jag kan i så fall inte komma ihåg det. Men, wow!, alltså jag kan inte säga så mycket mer. Helt jäkla otroliga har dom varit idag, allt var på plats. Gud så dom kan få en att känna sig, helt galet lycklig och upprymd! Älskar verkligen mina fina busar, världens bästa är dom ♥



Min fina Don ♥


Prinsessan ♥



Vaxholm

Denna dag tog jag och min barndoms vän Linnea - + mamma, Inger, Kjelle och Frida - en tur till Vaxholm. Var mycket trevligt. Väl framme bjöds det på god mat och väldigt, väldigt god sorbet glass. Kokos och Hallon, mumma! Senare under dagen har det bara mysts. Har varit en mycket skön och bra dag!


Goa och glada! :)


Myspys med Stampe :)





En tur i skogen, i Stockholm

Måste börja med att skriva - även fast jag tror att de flesta som läste gårdagens inlägg förstod det ändå - att jag just nu är i Stockholm, ute på Skägga. Kom ju på att jag faktiskt aldrig skrev det igår, och gårdagens inlägg var ju även lite snurrigt, men för er som inte läste eller förstod så vet ni nu;) 

Denna morgon har jag spenderat på en skogsstig med Diesel. Vart en powerwalk/springtur. Riktigt fint satt det. Så just nu sitter jag nyduschad, med en skön ansiktsmask i ansiktet, i soffan och bara myser. Runt lunchtid idag ska jag träffa en gammal barndomsvän - Linnea - som jag inte sett på flera år. Och senare på e.m tar vi färjan ut till vaxholm.

Ha en trevlig dag!



Fina Dilldull fick följa med på en tur i skogen imorse


Mycket att ta igen..

..var det här.. Shit, har verkligen inte bloggat på hur länge som helst! Men nu känns det som om det var dags igen! Har hänt hur mycket som helst sedan sist.. Har tävlat på min lilla prinsessa Comedie i Kristinehamn (Hon har fått ett eget inlägg längre ner). Jag har tittat på Linus och grabbarna i gropen när de hojjat lite, varit vid huset i Stockholm, varit hos pappa, varit på PiP och tränat gärnet med hästarna. Både Don och Comedie har blivit helt smashing! Har även äntligen börjat läsa till traktorkortet och skaffat mig en tankebok där jag skriver ner allt jag går och tänker och filurar på. Den är hur bra som helst!

Här kommer massa bilder från hela kalaset..



Blindrast på mammas jobb. Diesel fick ett grisöra, mumma!


Diesel i köket på Skägga, i Stockholm :)




High tech dator!


Nöjd åkare :)


Väldigt ful bild på mig och Don för några månader sedan, men det är i alla fall en bild på
oss;)




Fina svanar som simmade intill bryggan och ville ha mat innan vi åkte iväg med vaxholms
färjan i Fredags


Mammi och jag på bryggan


På Vaxholm blev jag i behov av en akut sovplats då solen brände och nacken took värkte.
Så till och med Björn av allt och alla fick duga som sovkudde, då var det verkligen AKUT!
Haha


Här ska byggas hall!


Diesel smälter bort i värmen


Stämp Hämp:)


Avslutar med en osmickrande bild på mig, bara för att jag är så ball, hehe.. SWEET!...


SAKNAR MINA ÄLSKLINGAR ALLDELES FÖR MYCKET, HEMLÄNGTAN ÄR STOR!



Hoppas på ännu en bort-smältar-dag imorgon. Hoppas min önskan uppfylls!
OaO /Denise






Tävling Kristinehamn 18/7

Ett väldigt försenat inlägg kommer här..

Var i Kristinehamn och gjorde min andra start med Comedie. Skulle även haft med mig Ponken, men han lyckades, 3 dagar innan tävlingen, dra på sig en otrolig träningsvärk. Stackarn! Såklart var det tvunget att komma så nära ch lägligt inpå tävlingen också.. Men huvudsaken är att han mår så bra som möjligt. Comedie var i alla fall väldigt lugn under dagen, väldigt stark inne på banan, men hoppade otroligt, otroligt bra!  

1,10m - Avd.B, 0 fel - rosett

1,15m - Avd.B, 0 fel - rosett

 


Myspys efter avslutad dag. Nöjd ryttare ♥


Sessan ♥




RSS 2.0