Napa

Hej vänner! Hinner absolut inte skriva något om Norrköping eller annat innan jag drar.. Sitter i bilen på väg till bussen nu! Tokigt! Hästarna gick i alla fall jätte bra idag och hjärtat blöder redan efter dom. Hur ska jag klara mig!? Åh saknar dom redan! Mina bästa!!!

Men nu åker jag till Napa en vecka så innan dess hör ni inte av mig, eftersom jag inte vet hur man tidsinställer inlägg. Men kika in här om en vecka så ska ni nog se att jag är igång igen :)

Nu ska jag längta ihjäl mig efter mina älsklingar! Ha en toppen vecka!


Fantastiskt

Lyckades självklart radera filmen på Cordelie från Norrköping nyss. Lycka! Precis vad jag behöver just nu. Redo att lägga mig ner, stört tjuta och gå under! Ni vill inte ens se mig och höra mina svordomar just nu. Arselhål!


Tidsbirst

Idag hade jag min absolut sista riktiga lektion i skolan och sista redovisningen och läxa/prov i hela mitt liv! Känns HELT sjukt! Och skönt! Och fruktansvärt ledsamt! Trots att jag vet att jag sagt att jag är trött på skolan så har det lixom vairt all intensitet och på grund av jobbig period. Kommer tjuta ihjäl mig när vi väl slutar. Herregud! Fick verkligen en försmak på det igår på bästa Josefines sista lektion. Tror inte en enda gick från den lektionen utan att ha brutit ihop åtminstone en gång. Och jag varf nog värst! Hemskt!

Dock slutar inte stressen och hetsen än, utan den kommer börja ge sig först imorgon. För då bär det av på klassresa till Napa! Helt tokigt! Jag är verkligen aldrig med på något sådant, men nu var det verkligen sista stöten, och sista gången jag ser många, och jag har ju hittills lyckats missa i princip allt på de här tre åren, så det känns osm att jag är värd lite sol, en bok och ledighet med världens skönaste gäng innan verkligheten börjar. Så imorgon klockan 12 går bussen mot Arlanda och klockan sex på kvällen lyfter planet. Har precis packat färdigt, blev tungt! Tusan! Men godkänt i alla fall. Jobbar på som tusan med mina fina nu innan jag sticker iväg och hej dunder vad bra det går! Igår var MAGISKT!!! Så jag vill inte riktigt åka heller.. Åh! Ångest!..... De kommer dock ha det bra i kusin Fia och mammas sällskap, men vill bara rida mer och mer och mer nu för de är verkligen så där fantastiskt fina som man bara kan önska!

Men nu kanske ni förstår varför bloggandet sinar i alla fall och jag hoppas bara på att jag hinner skriva Tävlings inlägget om Norrköping innan jag åker. Gör allt i min makt för att hinna! Nu måste jag sova, har mycket att stå i imorgon igen innan klockan 12. God natt vänner, hoppas ni inte är allt för arga på mig!

image description
Hur ska jag klara mig utan mina älsklingar!? Hjärtat går sönder lite!

Kommentarsvar

Först och främst: Ursäkta! Inte meningen med att vara så seg på att svara på era kommentarer. Dock så hektiskt nu så att jag blir helt fullkomligt galen! Men hoppas ni blir nöjda ändå :)

Kan du inte lägga in lite ponny bilder? Berätta en rolig händelsen från ponnytiden.

Grattis!! Du och bella är fantastiska.

Åh tack så himla mycket!! Absolut kan jag göra det! Kommer dock när jag har tid vilket kan ta ungefär lite mer än en vecka från och med nu då då så klart. Kommer ju resa utomlands en vecka från och med imorgon, vilket gör att jag tyvärr inte har tillgång till internet.. Hoppas det är värt att vänta på!

Du rider så himla bra! Ser så jämnt o kontrollerat ut, fattar dock inte hur du vågar hoppa den höjden. Sjukt mycket grattis =)!!!

Åh men tack! Det värmer verkligen! Vad roligt att ni gillar det jag gör, det stärker alltid! Att hoppa på dessa höjder är faktiskt inte speciellt läskigt någonstans. My ass kanske ni kan tänka, men det är faktiskt så att känner man sig säker på sin häst, och om man dessutom är van, så blir det inte högt alls! Att gå in i en 140 klass på Bella är nästan litet. Jag kommer på mig nästan alla gånger med att tänka: Ska det bara vara så här? Dock skulle det kännas jätte högt på en häst som jag inte känner mig säker på eller som jag är oerfaren på. Till exempel som på Curre, som jag inte hoppat speciellt många 140 klasser på kan det kännas lite stort då och då, medan det nästan kan kännas lite små fjösigt på Bella. Så öva, öva, öva och se till att du känner dig säker så kommer det vara som ingenting! ;)

Tackar än en gång för andra fina kommentarer och bästa supporten Agnete!

Redovisning i solen

Tjabba friends! Sitter ute och solar samtidigt som jag läser på eftermiddagens ekonomiredovisning. Helt underbart! Underlättar utan tvekan de sista dagarna nu. Ska bli så roligt att få komma hem och rida de sista två senare idag. Cordelie fik sig en morgonrunda och gjorde ett fantastiskt pass! Bra start på denna dag!


Solig måndag

Tjob vänner! Ny vecka = skola = full rulle. Gör mina absolut 4 sista riktiga lektionsdagar denna vecka, så det är hektiskt som tusan! Men jag kämpar på! Får massa assistans av mamma, Fia och Emma, vilket behövs! Otroligt tacksam! Är åtminstone sjukt glad över att det är sol och värme hittills. Det gör allt så mycket lättare!

Nu är jag på väg upp till skogen för att hålla träningar, och idag har jag utlovat banhoppning. Hoppas att de får in fin känsla och lär sig något nytt och behövligt! Tjing!


Igen och igen och igen

Hejsan vänner! Nu åker ryttarinnan hem nöjd och glad. Började med ett skitavslut på denna helg då jag lyckades med massor av ryttarmissar hej vilt på Curres runda. Väldigt glad att han hoppade så fint ändå och i slutet av banan så kunde även jag börja rida ordentligt, så vi hoppade i alla fall i mål med rätt känsla, så man inte avslutar med ett härligt helikoptersprång eller så. Tyvärr så kommer sådana här rundor då och då men han var i alla fall toppen fin idag igen!

Bella däremot förhöjde hela helgen med sin 145 runda. Hej och hå vad fin hon var, och vad hon hoppade! Så galet kvick och försiktig när jag lyckades sätta tillbaka lite för mycket och hon visade verkligen på register idag! Blev tyvärr 2 ner, väldigt fisiga och onödiga nedslag på tån, de kunde vi verkligen vara utan. Men är verkligen så galet nöjd! Vilket uppspottning, vilken häst och vilken runda för att vara vår, och min, andra 145 runda! Allt som krävs nu är massor av rutin och jag vill verkligen bara in och hoppa igen och igen och igen. Det var så himla roligt! Åh vad fin hon var! Bästaste Cascabel!


Fastställa

Ja, nu kan man verkligen fastställa att jag och Bella har en av årets sämsta tävlingshelger. Hon hoppade verkligen fantastiskt fint idag, men hade ändå 8 fel. Är dock otroligt nöjd då det var 100 gånger skillnad från igår och tusan vad fint hon hoppade! Så rund och fin! Ringde Lotta som tyckte vi skulle gå in och känna på 145 klassen imorgon trots resultaten föregående dagarna, vilket jag också känner för i och med de fina språng hon gjorde idag. Så får vi se av det blir av den historien, hihi. Är mycket nöjd med mina fina även idag!


Landcruiser

Åååh vad fin han var!!! Rev det där jäkla sista hindret, annars hade det varit ledning big time med 3 sekunder! Aaah vad han hoppade, helt sjukt! Måste vara en av de absolut bästa rundorna vi gjort! Magisk är vad han är!!!


Kanonen

God förmiddag på er! Nu har jag hoppat dagens första start. Det var Cordelie som fick börja idag igen och hoppa en till 120 klass. Hade oturligt nedslag men tusan vad hon hoppade! Helt tokig! Hon är verkligen härlig min lilla skrutta!

Nu ska jag lägga mig och vila en liten stund innan Curre ska ut och hoppa 130 och efter det ska Bella gå 140. Önska oss lycka till!


Finaste Bullen!

Curre fullkomligt briljerar! Snabb och fin som tusan vilket resulterade i en 2:a plats! Finaste busebullen! Han vet allt hur man gör han!

När det var dags för Bellas tur tror jag ryttarens bensin tog slut helt enkelt. Och stackars Bella var nog rätt slut hon med innan vi trädde in på banan på grund av maskiner som verkligen var överallt, och vilda ekipage. Inga större fel och verkligen fantastisk i kombinationerna, där hon tidigare varit något platt. Men tusan vad hon hoppade de idag! Så fin! Över lag sett ingen tokig runda, men lite för mycket on the edge vilket gör att det tryter. Får hoppas att det är lite lugnare miljö och att jag kan ta och skaka liv i huvudet och fokusera imorgon. Är i alla fall super, super, super nöjd med älsklingarna mina, de är verkligen strålande allihopa!


Snyggaste Iphone skalet

Kolla in mitt nya skal till telefonen! Fotot är på mig och Bella från Drammen. Så fint!


Bra start

Börjar helgen bra! Cordelie stog för dagens första start, en 120 klass, där hon nollade. Herregud vad hon hoppade! Och sprang fort, hehe. Hon var i alla fall väldigt fin och det känns som en riktigt bra start på denna helg. Får hoppas att det håller i sig!


Kvällsmacka

Just nu går vi och mumsar på en varsin gratis gourmet macka. Kyckling med curry och massa god sallad. Tack restaurangen, väldigt generöst och väldigt gott!


Framme

Nu är vi framme i Norrköping. Nu ska det lastas ur hästar och packning!


Norrköpings trim

Hej vänner! Just nu sitter jag i lastbilen på väg med alla tre hästarna till Norrköping. Jag har trimmat dom hemma innan så att de är färdigridna. Alltid lika skönt, både för mig och dom. Känns som att arbetet blir mer effektfullt när man gör det i en miljö där de slappnar av. Hoppas vi hinner se lite av hoppningen som är idag när vi kommit fram och packat ur. Hörs sen! Tjing!


Träningsdag

Hejsan vänner! Nu är vi på väg hem efter Lotta träningen. Idag tog vi med Cordelie som skötte sig väldigt bra! Blir lite svår för hon krullar verkligen ihop sig hur mycket som helst när hon blir trött, eller gärna annars också, men specifikt när hon blir trött. Då blir hon lite knepig för hjälperna och även något ojämn. Dock var hon mycket fin idag tycker jag och sista rundan var verkligen super! Lydig, på bettet, ut med halsen, lagom fart och jämn. Som vanligt hoppade hon som en liten stjärna! Visade även filmen på Bella från helgen för Lotta som var väldigt nöjd. Skönt när tränarna också gillar det man gör!

När jag kommer hem ska skåpet till helgen packas och sedan hoppar jag snabbt in i duschen och byter om för att åka och fira kusin Fia. Hon bjuder på grillat och tårta, mums! Har inte ätit sedan halv 12 idag så jag är hungrig med stort H! Däremellan ska jag även hinna avslut och skicka in ett arbete. Ni hör, full rulle! Men idag gör det inget för den här dagen är så bra. Har fått 3st MVG också som bara förhöjde allt! Ha en trevlig kväll! Tjing!


Levande träningslängtan

Klockan är tio och nu är jag färdig för dagen (relativt tidigt mot vad jag varit senaste veckorna), är det nu man ska hinna träna? Alltså hur ska man hinna med allt. Beach 20-aldrig här känner jag, hehe. Men jag lever i alla fall, ding! God natt folks!


Rockstjärneplugg med Slash

Hejsan vänner! Hoppas ni mår bra. Här är det hektiskt! Just nu är jag mitt uppe i pluggcirkusen igen. För att hålla mig motiverad lyssnar jag på Musikguiden i P3 med Slash och just nu rockas det loss till Alice in chains.

Idag har hästarna gått lite lugnt, endast Cordelie som fick jobba på lite hårdare då hon varit ledig i helgen. Så hon markarbetades, vilket hon gjorde mycket bra, och de andra fick gå ut och sträcka på sig ordentligt i skogen. Härligt!

Nu ska jag plugga livet av mig för det behövs. Är så innerligt jäkla trött på skolan nu! Men det är bara att kämpa in i det sista! När det är slut kommer man förmodligen längta tillbaka. Tjing!


Kommentarsvar

Om nån säger ''normal person'' vad tänker du då? Vad är normal för dig? :)
Vilken klurig fråga! För mig är normal väldigt svårt att definiera, då det är ett sådant vagt ord. Normal är ungefär lika svårt att säga vad det exakt betyder som det är med bra och dåligt. Alla har sin egen uppfattning om vad som är bra, normalt, konstigt, lagom och så vidare. Så normal är något som alla måste bilda sig sin egen uppfattning om. "Normal person" för mig är också svårt att säga eftersom alla individer är olika och skiljer sig på ette eller annat sätt, så ingen kan hamna i någon slags "normal" ram. Så normal för mig måste vara hur varje enskild individ är, beter, och klär sig som mest. Går någon runt i mjukisbyxor jämt så blir det "normalt" för just denna person, medan en annan person kan skämta om precis allt och alla, och då blir det "normalt" för just denna person. Så man får helt enkelt bilda sig en egen uppfattning om "normal" då det är så himla olika från person till person.  

Grattis till fina resultat i helgen! Hur ser din tävlingsplanering ut framöver?
Tack så mycket! Det som följer nu är Norrköping redan denna helg, då jag är borta vecka 21 och alltså inte kan åka på andra Norrköping helgen. Sedan kommer jag rida Strömsholm i samband med min student och efter det får vi se vart det bär av. Då är det dags för en liten avstämning och beroende på hur det har gått på dessa tävlingar och hur uttagningarna blir av landslagen till NM och EM, så får vi se vart det bär av. Skulle verkligen vara roligt om de fortsätter visa framfötterna så att vi kanske kan få bli kandidater till NM:et som jag verkligen har som önskemål för detta år!

Norrköping 18-20 Maj:
Curre - 130 klasser
Bella - 140, 140, 145
Cordelie - 120 klasser

Strömsholm 7+9 Juni:
Curre - 130, 135
Bella - 130, 135/145 (Bestäms efter hur hon har gått innan)

Tackar även mina främsta supportrar här på bloggen, Kusin Fia och allra främst Agnete! Ni ger så fina kommentarer som gör mig extra glad både innan, efter och mellan start :)

Hoppas ni är nöjda med svaren jag givit. Har ni fler frågor är det bara att kommentera på! Det är alltid lika roligt och trevligt att få svara på era kommentarer! :)



Tävling Falun 11-13/5

Åkte iväg uppåt i landet för en gångs skull. Tog med oss Curre och Bella. Hade en strålande, strålande helg och hästarna hoppade verkligen som hela miljoner! Alltså WOW vad fina dom var! Så himla roligt, blir så lycklig!

Curre gick tre stycken 130cm klasser där han nollade i två med pris och hade ett nedslag i en. Bella gick en 130 klass med ett nedslag, en 140 klass med ett nedslag och en sista 140 klass där Falsterbo kval ingick. I sista 140 klassen nollade vi och placerade oss som sexa, samt var bästa junior i hela klassen! Min fina, fina, fina pärla! Och det var så himla roligt med just Bella för TUSAN vad hon hoppade fint i sista klassen! Det var verkligen hela miljonen där kan jag lova! SÅÅÅ FIN! Käns som att allt slit jag lagt ner äntligen kom till sin rätt, fina hästen!  

Helt överlycklig över mina fina, bästa som vanligt och åter igen så bevisar dom hur lyckligt lottad jag är som får ha sådana underbart fina hästar i min ägo. Nu är jag SÅ HÄR sugen på att tävla mer och mer och mer!

Väljer att inte lägga upp några videor från denna helg, då de blev rätt suddiga och otydliga utan jag länkar till svtplay istället så får ni de två sista rundorna på båda hästarna därifrån i väldigt fin kvalitet. SÅ HÄR NÖJD RYTTARE!

Bella:
Spola till 14.00 så börjar vi! 140cm, Falsterbo kval, 6:a samt bästa junior
http://svtplay.se/v/2801058/hastsport/dalahoppet__del_5_av_6?cb,a1364159,1,f,-1/pb,a1364158,1,f,-1/pl,v,,2800999/sb,p104178,1,f,-1

Curre:
Spola till 24.00 så börjar vi! 130cm, 17:e
http://svtplay.se/v/2800999/hastsport/dalahoppet__del_2_av_6?cb,a1364159,1,f,-1/pb,a1364158,1,f,-1/pl,v,,2801058/sb,p104178,1,f,-1



Finaste Bella


Jag och min fina vän Ebba Johansson, som visade mer än väl hur man gör det! Gick in och vann hela alltet och tog med sig falsterbokvalet. Grym är bara förnamnet! Så bra ridet och så välförtjänt! Grattis snygging!


Bästa

Avslutar min helg i Falun på bästa sätt genom att nolla och komma 6:a samt vara bästa junior i Falsterbo kvalet. Världens finaste och bästa Cascabel!


Föravslut

Hej vänner! Bullen avslutade sin helg på bästa sätt med en jätte fin nollrunda och pris! Fina Landcruiser!


Live på webben

Glömde säga att de sänder live här ifrån dalahoppet på svtplay idag, hela dagen! Så där kan ni gå in och spana på när både jag, eller någon annan som ni känner/hejjar på rider. Skojigt va? I denna klass, 130cm, har jag och Curre startnummer 65 och i nästa klass, 140cm, har jag och Bella startnummer 40. Annars kan ni som vanligt följa resultaten på equipe. Ha en fin dag allesamman!


Equiline

Morning friends! Dags att gå bana till dagens första klass, en 130 med Crullbull. Startar upp dagen perfekt med massor av sol och en ny skjorta från equiline. Den tackar vi mamma så hemskt mycket för!


Du & Jag


Fina Bella

Hej vänner! Bella hoppade också fint och hade ett nedslag även hon. Dom är så duktiga mina fina. Nu sitter vi och myser lite i lastbilen och jag ska försöka kunna avsluta det senaste Glee avsnittet, som jag försökt med nu minst tre gånger. Lite Myspys så där innan kvällsronden börjar. Ha det gott vänner!


Väntan

Hej vänner! Hoppat färdigt första klassen för dagen. Det var Bullen, alltså Curre, som fick hoppa 130. Hoppade mycket fint med ett nedslag. Nu väntar vi på att 140 klassen ska börja, som jag ska rida på Bella. Önska oss lycka till!


Strålande start

Hejsan vänner! Idag har det gått jätte bra! Både Curre och Bella gick ju en 130 klass där Bella hade ett fjantigt nedslag medan Curre hoppade in en nollfelsrunda med ett 8:e pris. De var verkligen strålande fina! Bra start på helgen!


I sporthallen

Precis varit och gymmat lite. Blev bara lite konditions träning på bandet. 3km spring och 0,5 power walk. Så skönt! Tur att jag hade med mig Elin som är lite mer välorienterad på sådana här ställen för jag var i alla fall helt lost ;)

Nu ska det fodras hästar och sedan blir det en välförtjänt middag på detta. Tjing!


Stallhäng

Hej vänner! Nu är jag i stallet och hänger lite med mina bästa och min fina vän Jonna och hennes Rahni. Vi har precis besiktigat och snart ska det bytas om. I dagens klass, 130cm, har Curre startnummer 51 och Bella 85. Önska oss lycka till!

Jonna och Rahni, som är jätte arg för att hon inte får gå ut i hage:


Förmiddagsprommis


Solregn

Nu är vi framme och färdig installerade. Falun är... Regnigt, punkt. Vet att jag tjatar om vädret hela tiden men det är bara för att det påverkar sinnet så. Jag uppskattar verkligen regn. Då och då. Inte jämt. Perfekt väderkarta är när det är soligt majoriteten av alla dagar på året och nederbörd lite då och då, kortare perioder. Nu tycker jag att det har regnat/snöat/haglat allt för mycket på sistone! Det hinner ju ta mig tusan knappt bli solväder innan det försvinner igen! Ge mig sol världen, det gör mig så glad!


På rull

Hej vänner! Nu är vi på väg mot Falun. Curre och Bella åker med, och de andra får vara hemma och årsdebutera gräshage, vilket jag unnar dom mer än väl! För tillfället regnar det, men hoppas att vi kan få åtminstone någon solglimt i helgen. So long folks!


Onsdag

Äntligen kväll! Första kvällen på... lång tid som jag är ledig/inte behöver ha mega ångest över 30 miljarder skolarbeten. Detta ska firas med ett stycke TV-serie avsnitt, ding!

Idag har hästarna jobbat både med bommar och block för att avsluta med en lite mellan stor "bana", runt 130 cm. Den extremt "banan" (som mer bör kallas hinder i följd) bestog av hela 3st hinder! Totalt hoppade de kanske 10 språng, om inte färre till och med, var så de fick inte överanstränga sig direkt. Måste finnas lite krut kvar, men en lagom avstämning till helgen. Bella var verkligen helt outstanding fin! Hon gör så himla fina språng hela tiden just nu som bara ger sådana dära riktiga lyckokänslor! Curre hade däremot älgfeber idag och kunde inte se annat än alla älgar som gick omkring överallt, så honom hade jag lite svårt att få kontakt med kan man säga.. Detta gjorde att han inte hoppade speciellt bra, eller.. Han hoppade inte dåligt, men jag är ju så bortskämd med att han hoppar sådär sjukligt fantastiskt JÄMT. Men är inte ett dugg orolig inför helgen, då jag vet att han alltid är sig själv.

Nu ska jag runda av min dag med att skicka några melj, se på mitt filmavsnitt och beundra min smashing studentklänning! God kväll på er folks!



Lovar att ladda upp fler filmer från tidigare tävlingar, ex från Scandinavium osv., om så önskas, när tiden finns! Dock lite tight innan studenten, men de kommer så fort det är möjligt!


Längtan

Äntligen har den kommit!!! Studentklänningen är här, sitter som en smäck och får mig att le stort och brett! Katching vad snygg jag kommer bli!


PIP

Varit på lite guidad tur om Putte i Parken. Bra jobbat flickor! Tänk vad mycket roligt man varit med om här, helt galet! Kommer sakna PIP i Karlskoga. Karlstad kan ha sitt jäkla Putte men det kommer aldrig uppnå samma galna tokighet som här, för dom har ingen dal! Ding!

 


Huvudvärk värd en student

Hejsan vänner! Ursäkta för dålig uppdatering. Tidiga morgnar, sena kvällar, sover 6-7 timmar, är i stallet 3 totalt och resten är inget annat än pluggtid. Har så konstant, fruktansvärt ont i huvudet så det är inte sant! Hade det inte varit futtiga 10 skoldagar kvar hade jag hoppat av här och nu, så känns det. Allt är bara ångest, så hoppas som tusan att den där betygsättnings dagen kan komma snart, när det inte är en enda läxa, prov, arbete, och allt vad det nu finns att göra, kvar! Längtar så efter den dagen för det här är ta mig tusan omänskligt! Ni andra som går igenom samma sak som jag: Jag känner med er soldater, hold the line!

Annars trimmar jag på mina hästar så gott det går och hinner med. De är för lättnadens skull otroligt fina att rida just nu så det uppskattas främst väldigt mycket i dessa tider! Utöver det har vi älgbesök varje dag som kommer och går och sätter Tin Tins lilla hjärna i arbete. Mysigt med lite sällskap! Alltid så trevligt när det rör sig lite runt om, förutom om det skulle vara en varg eller björn, de kan kampera och sällskapa någon annan stans.

Nu ska det sovas, imorgon är det tidigt psykologiprov som gäller. Bjuder på en bild på Tin Tin och ena älgen (som syns nere i högra hörnet om man tittar ordentligt noggrant) så länge. Ha det gott vänner! God natt!


Världens bästa extrafamilj

Kan inte ha det bättre! En kväll hos bästa extrafamiljen. Bylockarnas vilohem, ding!


God... Lunch?

Hej vänner! Hoppas ni mår! Här är det bara bra, inget ont i huvudet idag inte. Idag pysslar jag med caprilli med mina hästar. Curre har varit första man ut och skött sig mycket bra! Nu har vi lunchpaus innan det är dags att fortsätta.

Detta grejar vi med idag:


Febrig syskontur

Hej vänner! Febern är total här! Envisades med mamma att jag visst skulle ut och rida men hamnade plakat i sängen i alla fall. Inte ofta jag inte orkar ta mig ut på ens en liten sväng så idag mår jag verkligen kasst.. Tur att jag har världens snällaste bror som är hemma. För att få mig lite bättre är vi ute på en liten sväng med Bonnen och myser. Underbart!


Säger bara Fek

Tjob folks! Idag longeras alla ponkarna av mamma. Har endast hjälpt till med att hänga och klänga på Tin Tin som var så himlans duktig idag! Spände sig inte för någonting alls, lyfte alla benen utan att tycka att det är det konstigaste som finns här i världen och galopperade så fint flera varv hur avslappnat som helst denna dag, så det ska jag säga att på 2 veckor har han minsann hunnit smälta och plussa ihop de senaste 3 månaderna. Så roligt! Snart väntar uppstigning!

Annars hittar ni mig här hela denna eländigt, tråkiga dag. Imorgon skriver jag mitt allra sista företagsekonomi prov. Det säger vi JIPPIE till! Resten av helgen ska gå åt till att skriva ett hyllningstal, plugga till psykologi prov, läsa färdigt energiska boken och skriva en analys av den. Puuh! Däremellan ska hästar ridas och jag ska faktiskt ägna morgondagens kväll i en biosalong med världens bästa vän, min bror. Blir fullspäckade 3 dagar men hoppas kunna få tid och ork till uppdatering. Nu ska det fortsättas med pluggeriet. Tjing!


Lotta-träning

Hejsan vänner! Idag var det onsdags träning för Lotta i Kumla. Tog med mig Curre i och med att han inte gick någon sista klass i Drammen (pga. Förbud mot fler än 1 häst/klass). Han var grymt fin! Till en början var han väldigt seg och hade inte alls lust att jobba upp i ett mer aktivt och större tempo, men det gick över fort, och har han väl fått upp farten håller den i sig 9 gånger av 10, så även nu. Var väldigt fin att rida och sista rundan var allt som det ska vara i praktiken, eftergiven och väldigt rund och försiktig med bra framåtbjudning. Så fin! Var verkligen så där härlig att rida som han vet hur man är!

Annars har jag jobbat 4 timmar företagsekonomi idag. Fy, fy och åter fy! Är trött på allt plugg nu. Får trösta mig med att studenten finns runt hörnet. Nu börjar det bli dags att krypa till kos. God natt!


Solmys


Härliga morgon!

Säger bara: Livet! Detta är vad jag vaknade upp till imorse när hästarna skulle ut. Hur härligt? Nu ska jag fixa det sista i stallet = terapi. Finns inget som ger en sådan sinnesro som stallpyssel och ridning en sådan här solig och lugn dag. Så härligt! Ha en bra första maj alla!


RSS 2.0