Tävling Kumla 30/10

Åkte med 5-åringarna på tävling. Hoppade endast 1m eftersom det började 2 och var ganska mycket starter. Började lite galet med oorganisation där jag glömt kavajen hemma och inte hade en enda ridvänligt tröja med mig. Mamma lyckades till slut skaka fram en alldeles för stor fleecetröja som fick gå. När det sedan var min tur att starta uppfattade jag en annans namn, vilket i sin tur blev lite tokigt det med. När jag till slut i alla fall äntligen kom iväg till start tycker jag att jag gjorde en stark insats med Sessan som jag satt på för 6:e gången och inte ens hoppat ett enda 1m hinder på innan.. båda hästarna nollade, gick väldigt jämt och rytmiskt samt hoppade fantastiskt! Är fortfarande helt lycksalig och kan inte förstå att jag har så otroligt fantastiskt fina bebisar!

Tävling Strömsholm 21-23/10

Åkte och tävlade med Curre och Bella. Gick både bra och dåligt. Jag ställde till det mest, både för mig och hästarna, men det var heller inte alltid det dåliga på mitt konto, även om det var mycket på mitt. Båda hoppade väldigt fint, men var kanske lite väl oförsiktiga emellanåt. Bella gick fantastiskt bra på lördagen och hade ett pet i GHS-kvalet och var med det en utanför att komma med till 145an. Surt sa räven, men det kommer fler tävlingar som tur är ;) På söndagen bytte vi tillbaka till ett vanligt bett på Curre och BAM, han var super fin! Hoppade som en kanonkula och var allmänt fin bara helt enkelt. Jag har så himla fina hästar! Galet att man kan bli helt lycklig av den vetskapen!

Träning Lotta 19/10

Hade med mig Cordelie och Curre för Lotta. Idag var det banhoppning. Båda hästarna var helt galet fina! Dom hoppade helt fantastiskt och gjorde allt så himla bra bara helt enkelt! Finaste hästisarna!

Tävling Grevagården 14-16/10

Åkte iväg med Curre och Bella till Grevagården och tränade lite inför Strömsholm. Red både bra och dåligt. Är inne i en svacka nu där jag antingen rider bra eller i princip katastrof. Fredagen och söndagen var i alla fall jätte bra och dom var verkligen super fina! Bella och jag lyckades oturligt nog riva sista hindret i A1:an i 140cm klassen.. Men det var en jätte bra runda, hon har verkligen hoppat som en kanonkula hela helgen!
Fina Bella

Träning Amanda 12/10

Red med Cruisen och Bell för Amanda. Jobbade markarbete. Fick öva på att lossa mig själv lite mer så att lossandet av hästarna skulle gå bättre och bli mer effektiv. Är ju så himla stum och stel i mina axlar, rygg och nacke så efter över 1,5 timme på Bella värkte det lagomt mycket. Jag fick verkligen hjälp med att ta loss Bella i höger sidan som hon bara vägrar. Släppte inte till helt men mycket. Curre var fin och honom jobbade vi mest på att aktivera.

Träning Lotta 5/10

Tog med mig Cordelie och Mc Curt. Trodde Cordelie skulle kännas väldigt oriden, men hon var super fin! Skötte sig hur bra som helst och hoppade verkligen härligt! Jobbade på mycket bra med att hålla ihop sig och sista rundan var verkligen jätte bra! Fin 5-åring! På Curre provade vi ett nytt bett som Lotta trodde skulle passa, ett rakt gummipelham. Till en början tyckte nog både han och jag att det var lite konstigt och han blev lite små sur när vi skulle fatta galopp och liknanade, men efter framridningen så bara släppte det. Ä N T L I G E N fick jag tag på vänstersidan ORDENTLIGT, och shohej vad han hoppade! Så himla, himla, himla fin var han! Verkligen! Kändes riktigt bra, och sista rundan satt verkligen som en smäck! Vi ska prova detta bett även på nästa tävling, i och med att jag fick ut avsprångspunkten lite på honom utan att behöva hålla tag som en tok, och han gick även jämnare fram på hinder. Kändes riktigt bra, i och med att han gärna blir alldeldes för stark för mig på tävling när jag sätter igång galoppen på honom. Båda hästarna var i alla fall helt grymma och jag är bara så lycklig över att ha så fina hästar!


Mitt fina hjärta. Min Currebus!


Tävling Jönköping 1-2/10

Åkte iväg till Jönköping i två dagar med Curre och Bella. Var inte direkt årets bästa tävling även om Bella åtminstone briljerade med nya färdigheter. Curre gick inte alls bra. Han hoppade ju med fantastisk rygg och bakben som han alltid gör, men jag fick inte till det helt enkelt. Kändes ändå bra att han hoppade fint. Bella hade också ganska dåligt på resultatlistan, men vad hon har lärt sig att hoppa! Hon använder sådan himla fin rygg och öppnade faktiskt bak någon gång till och med! Och nu såg faktiskt annat folk också det, det kändes inte bara. Och det syns på filmerna. Så himla, himla roligt!! Så sammanfattningsvis har dom hoppat jätte fint, båda två, haft riktigt tråkiga nedslag och piloten har haft en ganska sucky helg ridmässigt. Men det är bara att gå på't igen. That's life. Ungefär.

Lördag:

Curre:
130cm - A:0+A:0, 12 fel

Bella:
140cm - A:0, 12 fel

Söndag:

Bella:
135cm - A:0, 4 fel, 17:e

Curre:
135cm - A:0, 8 fel


Det här hade passat oss den här helgen.. ;)


Träning Amanda 28/9

Åkte över till Amanda med Currebusen och Bell. Tränade på svagheter som jag verkligen måste bli bättre på om jag ska vidare och det gick hejdundrande bra! Hästarna var såå himla fina och hoppade så fint som bara dom gör. Kändes mycket bra när vi åkte hem och jag log med munnen upp till öronen resten av dagen.

Båda busarna hoppade super! (Bella Visby 2011)

RSS 2.0