Massor av Kärlek

Måste bara berätta att jag är så himla glad över mina fina hästar! Världens bästa! Allihopa, men det är klart att jag i nuläget är lite extra glad över Comedie och Don, dom är ju trots allt "mina" hästar. Tänk att just jag skulle få så underbara hästar. Lyckligt lottad är jag allt!

Just nu går Don hur bra som helst, och då menar jag verkligen hur bra som helst! Comedie håller jag däremot på att sätta igång nu igen efter 2 veckor då hon har varit lite små dålig i ett ben på grund av lite rasp bara, och sedan har jag varit hos pappa och varit sjuk, men idag var det första gången efter 2 veckor som jag red henne och det var så kul! Hon var så possitiv och snäll. Har dock blivit lite småtjock och tappat lite kondis nu när hon står på grönt på dagarna, så jag red i 40 minuter kanske, väldigt lätt, och hon vart ganska svettig faktiskt, fast det var ju mitt på dagen också, så det var ju väldigt varmt för den delen också, men ändå, haha :) Är väldigt roligt att hon ändå är så himla possitiv då!

Åh, jag är så himla glad över mina hästar, dom är verkligen så himla underbara! ♥



Min prinsessa


Min fina ponkeleine i hagen :)



Mini ponny

Denna dag har varit.. regning. Men, ganska bra ändå faktiskt! Har ju ridit såklart, och behöver jag nämna att det har gått bra? ;) Dom är så fina mina älsklingar ♥ Annars har jag väll som vanligt börjat vänja mig vid att ta en middagslur, så även den har inkluderat min dag. Dock är väll detta inte så bra, för om det är en dag då jag har något bättre för mig kommer jag säkert ha svårt att hålla mig vaken, och när jag blir trött, ja, då blir jag verkligen pang-bom-bang trött, ungefär. Så, jag måste nog försöka lägga av med det, även om det är väldigt skönt ;)

Denna eftermiddag har vi i alla fall gjort någonting. Vi åkte nämligen in till Storfors och tittade på ett par mini-mini-mini hästar som verkligen ser ut som Joskin hästar. Så fina! Så klart glömde jag ju kameran hemma, så det blev ju inga kort, typiskt! Att det alltid ska hända just mig.. Jaja, jag vet ju hur dom ser ut i alla fall så, your lost, haha. Nej, nu var jag lite taskig..

Efter att vi varit och tittat på mini ponnysar skulle mamma åka runt och titta överallt som vanligt. Så när dom till slut skulle åka och titta borta vid Lonnen på alla fina hus så bad jag mamma släppa av mig hos världens finaste Bella. Det vart mycket gos och puss ♥ Var så klart väldigt tråkigt att jag bara kunde vara där så kort tid... När jag hälsar på henne brukar jag dock åka på kvällstid, älskar att vara där uppe under kvällstid. Det är så lugnt och stilla, oftast bara jag där, väldigt sällan någon annan är där då. Så det blir mesta dels riktiga "oss" stunder, det gillar jag :) 

Nu ska jag dock strax gå och lägga mig, orkar snart inte hålla ögonen öppna.

SOV SÅ GOTT


Tänk er hästar, som är max 70 centimeter i manken och ser ut såhär! = mini ponny


♥♥♥




På toppen av allt..

Måste bara börja detta inlägg med att berätta att ridningen på älsklingarna igår gick så jäkla bra så det nästan inte är sant alltså! Var länge sedan allt kändes så grymt jäkla prickfritt som det kändes igår ♥ Och på toppen av allt så var det väldigt varmt och soligt hela dagen. Det gör en ju bara på ännu bättre humör såklart!

Denna dag började dock inte lika bra.. Comedie och Cordelie hade ju såklart varit lösa under natten och stallen hade dom gjort så fina, verkligen.. På toppen av det så ösde det såklart ner regn också. Det var alltså inte hoppa upp ur sängen och skutta ut. Nej, idag gick det segt. Men när allt väl var i ordning så lättade seghetskänslan. Under dagen har jag hunnit ha så jäkla tråkigt som man bara kan ha ungefär, nej, men när jag blir så jäkla rastlös när jag blir syssellös, det finns ju ingenting att göra. Hatar att bara sitta still, men är samtidigt alldeles för lat för att gå ut och springa ett maratonlopp, ungefär. Jaja, när det väl sluta regna har jag även ridit och det har gått bra som vanligt ♥

Idag, eller ja, snart, kommer världens bästa bror hem! Det var två veckor sedan vi sågs sist och det ska bli så himla roligt att träffas :) Så han är hemma tills på Söndag, då åker han tillbaka och jag ska se vad som händer nästa vecka för jag funderar nämligen på att också åka upp till Stockholm, till pappileinen, några dagar. Men vi får se vad som händer och sker helt enkelt.



Världens finaste pojke ♥



16 Juni 2010

Idag har vi haft väldigt fint och varmt väder här nere hos oss. Hästarna och stallet gjorde vi under förmiddagen som vanligt och allt var frid och fröjd och hästarna sköter sig så himla bra, som vanligt såklart! Jag markarbeteade Olala idag och i slutet red jag även en stund i riktigt jäkla korta jockeyläder. Fy säger jag bara! Mina ben bara skakade efteråt och jag kunde knappt böja mig ner efter något för då fick jag riktigt mycket spaghettiben kan jag lova! Så nu blir det mer jockeyläder i framtiden för att pressa, haha.

Senare på eftermiddagen åkte i alla fall jag, Annie, mamma och Robert till Marieberg och gick där ett x antal timmar. Var trevligt och jag och Annie gick loss på smycken. Jag fick faktiskt bara med mig ett par örhängen, ett armband och en ring hem. Så det vart inte så mycket pengar spenderade av mig trots allt, och det är ju alltid ett plus i kanten! Man ska ju helst inte vara dyrare i drift än man är tycker jag. Stackars mamma, fick en unge med en fruktansvärt dyr sport som tycker det är jätte roligt att shoppa också. Jaja, det är ju tur att jag shoppar väldigt sällan då.

Nu sitter vi i soffan och är ganska utslagna, så vi ska börja bege oss mot sängen. Imorgon väntar helt underbar ridning doirekt på morgonen som alltid och jag funderar på att bara lata mig hela eftermiddagen som följer efter stallgörat sedan. Får se vad dagen bjuder på helt enkelt.

SOV GOTT :)



Inlines äventyr

När jag var en väldigt liten knodd brukade jag och Fija ha som sysselsättning att åka inlines. Idag hittade vi på en väldigt osmart sak, vi snörade på oss inlinesen igen, efter 7 år. Resultatet av denna händelse kan sammanfattas i orden helt, helt, heelt galet! Vi kom bland annat på att det var bra mycket bättre rull på Fijas hjul, vilket resulterade i riktig jäkla race fart medans jag fick komma skateandes bakom.. Sedan kom vi även fram till att jag visst inte kunde bromsa med mina heller, aouch. Detta resulterade i att det gick lite väl fort i backen som ligger i anslutning med infarten till Fija & cos hus, vilket i sin tur resulterade i att jag total missade infarten, medans Fija höll på att dra sig redigt, och jag hamnade till slut ca 200 meter längre bort än vad som var planerat. Detta är bland det fulaste jag varit med om i hela mitt liv tror jag! Fija såg bara ut som en ful prick när jag äntligen lyckades stanna, så jag lovar, det var fult!

När vi kom hem luktade fötterna super gott, verkligen! Dom var blöta, eftersom vi gått i en hage i tusen år och hälsat på Fijas 3-åring Magie som står på bete, svettiga, ihopklämda och gjorde fruktansvärt ont. Men, det var det värt säger jag bara! Så ont i magen som jag haft under detta inlines äventyr på grund av skratt, var länge sedan jag hade. Och magin hänger fortfarande i sig, med kosinen kan allt hända hehe ;)


Blev inga bilder eftersom kameran såklart inte skulle ha något batteri men använd fantasin istället, hihi.




Sommarlov

Ja, nu är det verkligen så, vi har sommarlov. För att vara ärlig känns det redan.. tomt, på något konstigt höger och vänster.. Har ju haft det rätt slappt i skolan nu ett bra tag så det är ju nästan så man känner att man är lite pigg på att dra igång igen. Helt sjukt, jag som längtat som en tok efter lite lov lixom, vem har inte!? Men det känns väll bara så här till en början, eftersom att alla rutiner faller ur och så. Helt plötsligt har man hur mycket tid som helst att göra av med, klockan blir inte så viktig heller, inga tider att passa och så. Detta sommarlov ska jag verkligen göra lite vad jag vill och inte bara sitta hemma och häcka hela tiden och ta död på massa jäkla dötid bara, utan jag ska verkligen försöka ta vara på varje sekund av frihet på bästa sätt.

Runt klockan fyra idag ska jag till familjen Bylock för att fira Isaks student. Roligt, roligt! Efter det blir det lite klassfest, det blir nog roligt det med ;)







Världens finaste och bästa hund! GosGosGos ♥



Bal

Har precis varit nere i staden och tittat på alla 3or som ska till årets bal. Fy så fina dom var! Gissa vem som längtar tills det är ens egna tur! Har alltid velat ha på mig en fin balklänning jag med, och ha fixat hår och naglar. Den dagen det är min tur att gå på bal så ska jag njuta som bara den i att äntligen få gå i en sådan där tok fin klänning, hihi :) Och jag kommer inte ha 12 centimeters klackar, nej, nej, nej. Då kommer mina fötter dö! Det får bli lagom höjd på dom istället, så man orkar gå i dom hela kvällen. Och kläningen ska vara lång, inte precis-över-rumpan-kort, för det är ingen balklänning tycker jag. 

Hade i alla fall trevligt med Fija, Amanda, Ida och Andrea under tiden jag stod där och tittade och så tog vi fina kort på alla fina vänner och klänningar som kom förbi :)

Annars så har mina hästar varit så fina idag!! Comedie var verkligen som en liten bakelse♥ Det gjorde min dag, verkligen! Åkte även och pussade på Belleskrutten en stund. Det var mycket mysigt, har saknat henne så himla mycket!

 




En vanlig morgon i Deniseland

Ja, eller var det? Imorse började för det första med en ovanlighet, jag duschade på morgonen! Vem orkar det egentligen? jag duschar jämt på kvällarna innan jag går och lägger mig, men det var jag för trött för igår. Men sak samma, gick sedan ut i stallet i vanlig ordning och skulle bara fodra och fixa, då när jag ska plocka upp Cordelies hink och öppna hennes dörr får jag en sådan där känsla av att någon står och tittar på mig, så instinktivt tittar jag självklart dit, och vad får jag se? Jo, en sweetie sweet hund! Det såg ut som en mini chao chao! Jag har alltid velat ha en sådan, så såklart vart vi bästa vänner på en gång. Haha, nej men han/hon? gick efter mig vart jag än gick och var helt söt bara. Så när vi skulle åka hemifrån var vi tvugna att ta med oss den, för den bara sprang runt och lekte med hästarna, hehe. Men vi lämnade den hos polisen i alla fall och det var väldigt tråkigt.. Den ville ju vara min, den sa ju det!

Efter en meningslös dag i skolan åkte jag hem med Annie så tog vi ut hästarna i skogen. Don gjorde sin andra uteritt någonsin och han var så duktig såklart! Galopperade lite den här gången och red över den läskiga bron i skogen, och han sa ingenting, bara tittade lite. Så jag blev väldigt glad över hur han skötte sig :)

Nu på kvällen har vi även varit hos Bylocks och käkat middag och bara slappat. Man blir så bortskämd där, väldigt skönt måste jag säga!

Nu ska vi göra oss iordning för att sova, sover ju ensamma i natt.. Men det är tur att jag inte sover helt själv i alla fall, för det är läskigt!

GODNATT


Så här såg hunden ut, ungefär, fast mindre :)


Annie och Last Gunman



Fixar och grejar

Sådär, nu har jag fixat allt som kan fixas i stallet, hästarna har flughuver på och vatten i hagarna, jag har ridit färdigt för dagen, Fija har kommit hit och vi tog med oss Diesel ut och gick 1 mil, och sedan har jag till och med städat. Keep up the good work!


Last night

Ja, vilken jäkla kväll det var säger jag bara. Vi gjorde ungefär allt och ingenting, verkligen. Men trots både roligt, tråkigt och trötthet så kan jag inte mer än se tillbaka på föregående kväll som en av de bästa kvällarna på väldigt länge, just för att min magkänsla var så jäkla bra helt enkelt. Allt kändes så fridfullt och bra. Härligt!

Vi började kvällen med massa mat med hela tjocka släkten och goda vänner. Sedan åkte Fija och jag ner med Linus till Gabbe. Sedan skulle vi fördröja tiden med att titta på Sex and the City 2 klockan 21. Men såklart så stod det fel på internet, så vi fick gå på nya Robin Hood istället. Eftersom att vi kom lite för sent så förstod vi inte förrens i slutet att filmen handlade om hur "legenden" om honom började, så vi satt och väntade under hela filmen på en "typisk" Robin Hood scen, men då tog filmen slut istället. Så vi kom fram till att det måste komma en uppföljare. För övrigt var den bra.

Sedan hämtade vi upp Amanda och satt på donkan en stund och träffade Steffanie! Det pratades mycket, såklart. Efter det drog vi in till Örebro och satt/sov av lite dötid, och till slut ringde Linus, så då hämtade vi honom och Gabbe och så skjutasde vi hem allihopa. När vi kom hem så avslutade vi med en kort och roligt konverastion med en väldigt trött Linus och så gick vi och la oss, till slut. När vi äntligen fick sova var klockan strax efter 4. Dööö vad trött jag var, satt ju redan och gäspade strax innan 7 tidigare under dagen.. Men det gick, det var trots allt en lugn och bra kväll.

Idag har dagen varit kattkiss men jag har ändå inte fått utbrott för det, hehe, har bara haft en helvetes huvudvärk hela dagen, men den botade jag med Ingers as goda rabarberkräm nyss, hihi :)







Bror och Viggo


Bror och Teo


Vår lirare till far i bakgrunden :)







Med farmor och farfar


Avslutar med denna otroligt osmickrande bilden, haha




Lite bättre, hel enkelt

Flera dagar i sträck har allt varit helt sjukt bra! Allt flyter på och är lite bättre, och soligare, än vanligt :) Hästarna är bättre än bäst just nu, skolan blev helt avcheckad idag, inga mer inlämningar eller prov, och jag har gjort en total makeover på mitt rum, som även det är färdig idag. Och vad händer imorgon? Jo, min älskade storebror tar studenten!! Helt grymt, kommer bli världens jäkla super dag!



Älskar dig bror ♥


Min finaste lilla ponke ♥ 




RSS 2.0