Arbete, arbete, arbete..

Ja, nu har jag ridit min buse Olala♥ och gjort stallet. Resten får förmodligen vila lite idag :) Mamma åkte iväg till Stockholm tidigt imorse också så jag har hästarna helt själv imorgon. Det enda som inte är kul med det är att jag måste rida på em och mocka på morgonen. Tycker det är sådär att rida på em nu när det är en lite mörkare årstid, MEN, det går det också! ;)

Olala♥ var i alla fall söt och duktig idag som vanligt :)♥ gjorde lite bommar och trav+galopp hoppa en liten sockerbit :) Annars har jag precis gjort färdigt matten, gick hur lätt och bra som helst! Så jag är faktiskt på grymt jobb humör idag! Tufft.. Ska därför dra igång med ergonomin omgående!
Hörs D.


Jag och min allra första C-ponny, Almiro! Min lilla Almiro, så fin han är, han var alltid världens snällaste! :)♥






P3 Guld!

Äntligen är det dags för årets P3 Guld! Har längtat ända sedan förra året. Just nu sitter jag och kollar på How i met your mother innan jag ska ut och fodra. Sedan blir det lite plugg, käk och tillslut P3 Guld på 1an 21.30. Jiha! Självklart hoppas vi att Markus får priserna i de kategorier han är nominerad, hejja Markus!



Mitt Hjärta

Saknar min bästa ♥
Bjuder på lite fina bilder som bland annat Carin(C eller K?) tog på honom i somras.
Och även bilder tagna av Maja under tävlingarna i Vetlanda där vi även vann sista klassen ♥

















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



 


Onsadg 13/1

Nu sitter jag i min brors rum. Vi titter på något program på Tv 4 Sport som handlar om olika katastrofer hit och dit. Är ganska trött, ochd et är på grund av att jag inte får röra mig, i alla fall bland annat. Men det enda jag kan göra är att rida eftersom jagt inte lägger så stort tryck på fötterna då och det sviktar så bra. Men jag kan ju inte köra något på tillexempel orbitreken, eftersom det blir bra mycket tryck på fötterna då (och varmt om dom!) och jag kan ju knappt gå ens en gång, eftersom dom är så svullna nu också.. Så det gör ju jätte ont.. Det stör mig väldigt mycket för jag känner mig bara som en hösäck där jag sitter. Och rida kan jag inte göra nu för jag red imorse innan skolan. Och om det fortsätter så här kan jag varken vara med på fysen i helgen eller idrotten nästa vecka! :( Och jag vill så gärna! Jag får väll bara hoppas på att det blir bra på något mirakulöst fort sätt helt enkelt.

För övrigt gick Olala♥ jätte bra som vanligt idag! :) Kändes som det växte is på mina kinder efteråt bara, haha! Hon är så fin min underbara, goa lilla häst♥ Red bara ett vanligt pass över lite bommar och gjorde mjukgörande övningar. Hoppade även en gång i vardera varv över ett litet sockerbits hinder :)

Nu skulle jag väll egentligen göra något mer vettigt.. som att plugga tillexempel. Men det är alldeles för tråkigt ;) Gjorde ju as mycket matte idag i skolan. Toppen! Imorgon startar vi med religion klockan 8.. Inte så värst pigg på det, även om dagens lektion var ganska rolig. Nu ska jag strax ut och fodra och sedan blir det middag (hoppas jag i alla fall, haha!) för jag är så grymt hungrig, haha!
Peace out från bror ;)
Hörs D.



Min pigga, tokiga buse häst! ♥






♥♥♥♥♥









Tog mig en liten tur

Ja, nu tänkte jag bara uppdatera väldigt kort.

Har kommit hem för ca 30 minuter sedan. Jag har nämligen varit och hälsat på min underbara, vackra älskling♥ en sväng. Det var ett mycket kärt återseénde och så fort han fick syn på mig syntes det på en gång att han visste att det var just jag. Han tittade på mig med den där blicken, den där speciella uppsynen, som han bara ger mig. Jag började förstås störttjuta. Så stog jag där och bara grät och myste med honom i hagen en bra stund. Det jobbiga var när jag väl skulle ta in honom sedan, för hur mycket jag än försökte torka mina tårar gick det verkligen inte. I alla fall inte på en bra stund. Men tillslut lyckades jag på något sätt. Så jag tog sedan in honom och borstade på honom, en bra stund. I 1-1,5 timme vart det en millimeter mässig rengöring, massa gos & kärlek och massa godis! ♥ Det var helt underbart och jag ville bara ta med honom hem igen! ♥

Var tyvärr tvungen att åka sedan, direkt efter att jag borstat färdigt, för Linus hade varit med Teo till skägga och kollat på vårat gamla hus och Teo var tvungen att få något i magen. Så det blev McDonalds. Och nu är jag proppmätt!

Sitter här med Tuborg (en av katterna) i knäet bara gottar mig med henne. Sitter, inte helt otippat, också under värmefläkten. Så skönt! Men nu ska jag mysa med henne innan hon blir tokig och försöka förstå allt som händer i filmen Linus kollar på, flickan som lekte med elden.
Hörs D.


♥♥♥♥♥




RSS 2.0