Keep things as they are

Jag är så jäkla glad just nu! Sitter och lyssnar på Jack Johnsons Upside Down som jag älskar. Den är "huvudlåt" åt Nicke Nyfiken ;) Kommer ihåg den från när jag och Piggosten såg på den filmen för ett par år sedan, och kommer även ihåg låten när den låg lite på olika listor. Och jag älskar den fortfarande :) Jag har precis gjort färdigt lite extra idrott som Näsa gett mig och även naturkunskapen tills imorgon, känns bra! Kom även till skolan innan 9 idag och satt och gjorde satslösning med Monica till halv 12. Duktigt! Nu kommer jag väll inte ihåg så mycket längre men orkar inte plugga mer idag.

Red även Comedie innan jag åkte till skolan och jag vet inte vad det är med hästen just nu!? straight to the top of my älska lista idag igen ♥ Hon var så jäkla grym som man bara kan vara idag! gjorde allt rätt och jag behövde bara använda mikro hjälper idag igen! Så jäkla kul! Red lite över bommar + använde mig av en serie på 3 hinder med två galoppsprång mellan varje. Trodde hon skulle bråka och bara kasta sig igenom, men jag red den kanske bara 3 gånger åt varje håll för hon gjorde den så jäkla bra, backade av super fint och bar sig själv, och hon var spikrak :) Så jäkla bra!

Sedan red jag även Cortina idag när jag kom hem från skolan. Första gången hon blire riden nu efter vilan och det gick också jätte bra. Hon var helt mjuk i sidorna! Något som är fel? haha. Hon brukar ju jämt bita sig fast, men inte idag, första ridturen och allt, då brukar hon ju vara värst! Men hon var hur duktig och snäll som helst. Skrittade, travade och galopperade på volter och gjorde även serpentiner. Bara lätt arbete i kanske 30 minuter bara. Hon var verkligen hur duktig och snäll som helst, men när jag skrittade av kan jag lova att hon var pigg! Roligt :)

Nu ska jag köra ett pass på maskinen hade jag tänkt, även fast jag är helt trött, men kan bara köra ett lätt och kort pass. Det är ju så himla skönt! Hoppas även att morgondagen blir lika jäkla bra som denna dag!

Markus Krunegård - Natt efter natt



Älsklingen och Cortina ♥



I'll find the things they say just can't be found

Coldplay - In my place

Vilken härlig dag det varit! Stålande solsken (som vi faktiskt börjar bli lite bortskämda med nu varje dag), massa Sebbes överallt och en underbar Comedie. Hon var helt otroligt bra idag! Så himla, himla bra gick hon, allt var super! Idag är hon nummer 1 på min älska lista igen ♥ ;) Vi red lite över bommar och små hinder och gjorde övergångar och tempoväxlingar för fullt. Fy så glad jag blir bara av att tänka på det!

Nu tänkte jag få någon mat i magen också, har bara ätit massa bilar än så länge. Ajdå, inte speciellt bra. Det är ju sista veckan innan vi åker och jag bara trycker i mig massa onyttigheter+att jag inte tränar utöver hästarna då jag har fel på fötterna eller ont på något annat knäppt ställe. Men idag känns det ju ganska bra med allt, så ska väll ta mig ett pass på maskinen hade jag tänkt. Nu blir det mat dags, eller?




Min lilla buse ♥






FÖDELSEDAGSPRESENTER

Ja här kommer mitt försenade inlägg med bilder på allt jag fick i födelsedagspresent (av familjen, resten har jag ju redan visat). Har äntligen fått lite struktur på min nya kamera :) Har dock tappat bort USB sladden till mobilen då istället, så jag kan inte lägga ut bilder på hur kameran ser ut, men den är svart, ganska stor och har stor display. Ungefär så, haha.











- Grå ridtröja, Kingsland
- Ridhandskar med supergrip, Kingsland
- Nagellack aprikosfärgat, Depend
- Shorts, H&M?
- Underklädes sett (bara bustiern på bild), Lindex






Underbar dag!

Jack Johnson - Upside Down

Jäklar vilken grym dag det varit! Har ridit 4 hästar, putsat och fixat och haft roligt sällskap under kvällen. Red först på Comedie som gick hur bra som helst verkligen! Hur snäll som helst och var verkligen på arbets humör! Hur bra som helst :) Sedan red jag lite på Olala, så kul! Hade äntligen tid nu igen, är ju så mycket nu med skolan innan jag ska iväg till Domenikanska och så har jag ju sådan otur att jag har ont i axlarna eller fötterna eller något annat knäppt var och varannan dag, men inte idag! Så det var super kul! Hon var så söt och tyckte det var väldigt roligt att få galoppera :) Sedan red jag Bella, som gick så sjukt jäkla bra! Verkligen super, super gick hon, så det känns mycket bra inför tävlingen imorgon :) Och avslutningsvis blev det Dons tur. Han gick väldigt, väldigt bra, allt var super, förutom att han är så dum när jag rider i vänster sidan, och i vanliga fall brukar han till slut mjukna till och böja på sig, men idag gick han konstant lite höger ställd, vad jag än gjorde! Blev så himla sur.. Men resten var ju kanon. Tur att Malin har lätt för att rida i vänster varv.. Hoppas han är någorlunda bra tills imorgon i alla fall. Efter att jag ridit alla putsade jag Dons alla saker + mina egna tills imorgon.

Senare blev det ett par timmar vid köksbordet med roligt sällskap från Linus, Arvid och Johan, och senare blev de även min fodrings hjälp. Bara utnyttja frivillig hjälp, haha. Nu ska jag lägga mig tills imorgon, då ska jag upp mycket tidigt. Känns mycket bra för imorgon, så jag hoppas det går lika bra! :)

Älskar mina älsklingar som gör mitt liv så underbart ♥





Härlig dag

Nu är jag hemkommen från en dag i Mariestad. Först red Malin en 1 meters klass på Don. Gick jätte bra, noll fel. Sedan efteranmälde vi henne till 1,10en på honom också, för han tog inte i speciellt mycket, och han gick ju så bra. Även den klassen gick kanon. Noll fel, utanför placering men hamnade på 21 plats av 67 starter, så det var ju bra ändå! :) Sedan var det min tur att starta Bells. 1,10, noll fel. Grundomgången gick super bra! Kändes verkligen kanon, och sedan vågade jag testa mig på lite omhoppnings ridning också. Inte direkt min starka sida men det måste jag ju lära mig någon gång och jag är ju väldigt sugen på det, he he. Det blev i alla fall en 16 placering, och att komma på 16e plats av 67 starter första gången jag tävlar henne känns ju bra. Egentligen spelar inte placering roll nu i så låga klasser och när vi inte känner varandra så mycket, men det är ju lite bonus om man får det. Så jag är helnöjd med dagen :)

Nu ska jag försöka mig på lite naturkunskaps plugg. Ska bara leta fram vilka sidor det var vi skulle läsa. Får hoppas att något fastnar till imorgon.


fullt påklädd utomhus, ingen risk att frysa.


Mina snygga tävlings kläder. (Var väldigt svårt att ta kort i liten spegel, hoppas de
syns i alla fall)


Bella är goast ♥



Morgonpasset med Salem och Nour

Haha, jag älskar de dagar då Salem och Nour kommer till Morgonpasset och delar med sig av deras brevväxling. Var nyss inne på morgonpassets hemsida och tänkte dela med mig lite av deras roliga brevväxling. Haha, så jäkla kul! 


Salem
rusade in en stund efter nio, redo att öppna sitt senaste brev från Nour! Spännande detta. Vi fick på förhand veta att fråga 3 är EXTRA viktig!


Hejsan svejsan
[överstruket]
Tja! [också överstruket]
Hej.


Tack för ditt brev. Det var lika charmigt som ditt lockiga hår. Man kan ju inte låta bli att undra
1. Hur klär ditt lockiga hår mot min huvudkudde samt bröstkorg?
2. Vill du hångla?
3. Hur rangordnar du dina vingummin?

Kramis Nour


Nour El Refai


Hur var Salems senaste brev då? Det som Nour svarade på alltså? Jo...


hej!


blev väldigt glad för ditt brev! och tack för den fina komplimangen. har precis fått reda på att du har fantastiska bröst, och att du föredrar att man inte tittar dig i ögonen ifall man skulle ha turen att råka hamna med sin mun mellan dina ben. vill veta mer. vad mer kan vara bra att veta? ps. jag lovar att jag kommer titta någon annanstans. ds. kram salem



Salem Al Fakir


Salem
fick även en ny stil av Hanna, Moa och Kodjo. De tyckte att grabbarnas stil i melodifestialen var tråkig och ytterst opassande. Så här blev resultatet!









Jag håller verkligen med morgonpasset, satsa på den här stilen nästa gång! Hahaha ;)


Alla älskar P3



RSS 2.0