Tävling Tidaholm 27/3

Ja, så har jag äntligen fått komma ut på årets första start! Vilken tid det skulle ta innan det var dags. Samtidigt har det varit skönt. Jag har själv bromsat och bara velat träna. Är inte speciellt sugen på att tävla i vinterrusk. Det är verkligen bland det värsta som finns, för då är det inte ens roligt. Men idag har det gått strålande bra i alla fall! Hästarna har varit otroligt fina som vanligt! Currebusen hade dock två otroligt fjantiga och onödiga pet i 120n, men det var  absolut inget fel. Han är inte så imponerad bara ;) Däremot hoppade han verkligen hur STRÅLANDE som helst hela dagen! Han är ju allt för härlig att sitta på! Bellebusen har också varit super fin idag! Hon är ju så söt när hon kommer in på banan och man bara känner i hela hennes kropp hur hon pratiskt taget bara säger "Nu jäklar kör vi!" hihi :) Kan inte vänta tills nästa tävling!

Cruise
115cm - 0 fel, 8e plac.
120cm - 8 fel.

Bella
115cm - 0 fel, 5e plac.
120cm - 0 fel, 2a plac.


Fina Bella ♥ ...


...Och min buskotte!


On the road again

Härliga sol! Nu är det verkligen vår, det går inte att säga annat. Genast blir man piggare ändå, och det är verkligen hur skönt som helst! Idag händer det en del i mitt liv. Först har jag såklart gjort stallet i vanlig ordning och det som följer på detta är:
- Plugga matte (och svenska??)
- Rida Comedie, när banan tinat upp om ca 2 timmar.
- Städa iordning på rummet
- Packa och gjöra iordning hästarna för ridhuset med Fija och Ida.
- Putsa och packa inför imorgon
- Umgås med Fija (om båda hinner)
- Egen träning
- Diverse må-bra-saker, som att äta för att jag inte ska dö hihi :)
Så jag tänker mig att jag ska sätta igång på en gång. Måste leta efter min kamera också, som jag kom på att jag inte har en aning om vart jag har den. Så typiskt när jag vill ut och ta fina kort på busarna i det härliga vädret.. Och så måste den ju med tills imorgon, då är det ÄNTLIGEN årets första start som gäller för min del. Ska bli så jäkla roligt! Har halvt längtat ihjäl mig, så jag hoppas att både jag och hästisarna sköter sig :)
Men nu måste jag sätta igång med allt. Tjing!


Snart är det dags igen!


Fullt upp!

Hallå här ifrån skogen! Nu var det ett tag sedan jag skrev sist, men ska sanningen fram har jag verkligen inte haft någon som helst datorlust senaste tiden.. Sedan sist har det hunnit hända en del. Mamma har fylt år, jag har ridit kurs för Emma och Sylve, vilken för övrigt gick helt smashing!, och jag har även hunnit få mig en lillasyster! Jo, tänka sig! Jag började ju känna mig van vid att vara ensam tjej, men nu kan jag också helt plötsligt säga att jag har en syster. Har inte hunnit vara och hälsa på än, men får hoppas att jag kan göra det inom en snar framtid :) Annars har jag precis tittat min mejl där jag fått en kallelse till högskoleprovet. Tjena, det börjar bli lagom nervöst på riktigt nu känner jag!

Denna förmioddag har jag ägnat mig åt att rida Don, cordelie och Comedie, vilka alla var jätte snälla och duktiga. Det som följer nu, på detta, är lasange och en matte timme i skolan och sedan bär det av mot kumla med Bella och Curten för lektion för Lotta. Fullspäckad men rolig dag! Hörs! /D


Min fina lilla syster :)


Young Folks

Igår hade jag ett hus fullt av knäppa flickor. Vi hade mycket roligt tillsammans och under kvällen skrattades det, åts det och groomades det. Och skrattades lite mer. Det var en riktigt super kväll och jag kan bara tacka alla så hemskt mycket för allt! Speciellt den fina presenten, som absolut inte var nödvändig! TACK!

Idag är det däremot en något sämre dag. Förmiddagen har varit riktigt bra däremot, faktiskt. Hästisarna gick mycket bra och jag har fått lite systr-bror-tid där vi har svängt runt lite i bilen och ätit, vairt knäppa och bara haft allmänt roligt. Första gången för i år som pilotbrillorna åkte på också, och soln sken helt härligt! Kändes mycket fint. Men sedan på eftermiddagen började jag känna mig hängig och jag börjar verkligen känna mig sjuk nu.. Plus att solen försvann och det blev kallt.. Så nu sitter jag och vilar i min säng med våran nya lilla familjemedlem, som jag inte ens kan kalla hund. Hon är som en miniatyrbjörn. Så det får hon vara helt enkelt. Miniatyrbjörnen.


Mina flickor


Doris


Kurs

Ja, som jag skrivit redan så var jag ju på kurs förra helgen med Bell och Curre. På fredagen red vi alla för Lotta och resterande 2 dagar red vi för Pether Markne. Det har varit en riktigt super helg och jag har lärt mig, samt har massor att träna på. Hästarna var verkligen super fina och både Lotta och Pether var nöjda och tyckte att jag red fint. Det kändes väldigt bra! Ett annat plus var att det var så himla trevligt folk för övrigt som var med på kursen. Det gör det helt lite roligare ändå. Men det bästa av allt var att mina båda fina gick så himla, himla bra. Dom är så duktiga! Tog med mig världens härligaste känsla hem.


Min fina Currebus
(Tyvärr enda bilden jag har på honom för tillfället, och då äter han, så den är inte så
fin. Men den
duger. I alla fall för mig. För mig är han alltid fin!)


Spirit in the night

Tjobi tjobi! På Lerheden sitter just nu en trött och sliten tjej i sin säng och lyssnar på massa gammal, bra musik. Det är alldeles strax dags att stupa i säng. För mig har det varit en skolfri dag, inte för resten av klassen. Mamma är så himla dålig, så jag har fått stanna hemma och sköta djuren.

Idag har hästarna fått sig en varsin, härlig laserbehandling av Lotta. Bells och Curt har lite "halvvila" den här veckan eftersom dom gått mycket (och sjukligt bra!!!) i helgen. Men det tänkte jag inte skriva så mycket om i detta inlägg, utan det har jag tänkt tilldela ett eget inlägg när det finns tid, och så vidare.. Men som sagt, ni kan ju få veta att dom har varit så GRYMT fina i helgen! Blir helt salig..

Min prinsessa fick även hon sig en behandlig idag, men henne red jag innan. Gud så fin hon var! Super fin och känslig för hjälperna, och var inte trälig ett enda dugg! Alltså hon ifrågasatte verkligen INGENTING. Tror nästan aldrig det hänt förut. Hon ska ju alltid diskutera något, även om det så går över på en gång, så måste det alltid vara en liten gång varje dag. Men inte idag! Hon är så duktig och fin min babe. Har längtat mig sjuk över att få komma hem och rida på henne, så det var väldigt härligt och roligt att hon då skulle gå så jädrans bra också! Min fina häst




Dags att vila huvudet mot kudden.. God natt!



RSS 2.0