MB: Nu åker vi!

Ny sticker vi! God jul och gott nytt år alla!


MB: Incheckning

Isa tar det lugnt i Arlandakaoset. Nu är vi incheckade och redo!


MB: Mot Arlanda...

Nu sitter vi i bilen på väg mot Arlanda. Är nervös. Nervös för att det känns så jäkla säkert att jag har med mig allt, brukar alltså resultera i att jag glömt något, lite resefeber, nervös över hur mycket jag kommer sakna mina älsklingar, nervös över att missa allt som händer här hemma. Men man får jobba på att bara släppa taget. Och det ska jag, förutom med saknaden av mina fina, för det går inte att släppa! Ska hur som helst ändå bli så skönt med sol och värme!


MB: Ett steg närmare Cuba

Nu sitter jag i stora bilen på väg till Stockholm med bästa bror bredvid mig. Fullt med resväskor i hela bilen. Igår hade vi en super kväll med julfirning hemma. Fick en jacka av min fina mammi, som jag var tvungen att inviga idag! Den är så snygg! När vi kommer fram till Stockholm blir det full rulle med att fixa det allra sista inför imorgon. Bara 16 timmar kvar nu! Planet hår 7.00 imorgon. Tjing!


Balans

Hallojsan! Nu får ni tillbaka henne, bara någon dag innan jag försvinner igen.. Nu är i alla fall all mördar-skola slut för detta år och jag kan inte uttrycka med ord hur skönt det är! Alla julklappar är inhandlade också och det ända som står i min väg just nu är att packa. När det är gjort finns det inget som står mellan mig och resan till Cuba! Även om det ska bli fruktansvärt tråkigt att inte fira jul hemma så ska det bli så himla skönt med lite sol och värme på kroppen. Vi kommer vara borta i 2 veckor, så under den tiden kommer ni inget höra från mig tyvärr. Men försöker hålla det vid liv så nära som möjligt inpå, och efteråt kommer det väll komma upp många fina bilder här. Så runt den 6:e kan ni ju börja titta in igen, efter den 22:a.

Här hemma sker idag julfirning. Blir massa god mat och myspys. Hoppas ni får en bra kväll ni med! Nu ska jag ut och pussa på mina hjärtan och sedan är det dags för lite mat i magen. Tjing!


Mitt liv springer ifrån mig

Så är det verkligen! Har inte tid med något! Det är därför mitt bloggande är så himla dåligt just nu, det är så himla svårt att hinna och räcka till allt. Lite kortfattat så är det SÅ HÄR mycket i skolan. Under alla mina skolår har det aldrig varit så här mycket att göra någonsin. Imorgon har jag 3 prov och på tisdag 2. Mördar vecka in i det sista! Har trots mycket skola hittat luckor till att kunna rida Crut och Bell nästan varje dag. Så himla härligt! De gör mig så lycklig!!! Har även hunnit handla lite julklappar med mamma, varit på spa i Stockholm med extra mamma Andrea i helgen och imorgon hämtar jag resväskan hos Bylocks och ska börja packa. Så det + plugg + ridning + klippning + julklappshandling + handling inför Cuba + julfirning + eventuellt hålla lektion är det som står på Denises schema måndag-onsdag. Hur tycker ni att det går? Jag vet inte hur jag ska hinna med, men jag får väll förvandla mig till super woman-Denise helt enkelt.

Måste också få avsluta med att säga att julkalendern kickar ass! Spännande värre! Nu väntar sängen, sov gott.

MB: Spa

Är och spa:ar mig lite i Stockholm. Se så söta fiskar de har för sitt fishspa. Det kittlades så mycket när man stoppade ner händerna :)


MB: God natt...

... Nu är det verkligen dags att somna in efter en ytterst påfrestande dag. Känner mig helt färdig, har noll krut kvar. I alla fall så lägger jag nu underbara musikhjälpen i öronen och somnar in sött. Dröm fint!


Lycka

Idag är jag så lycklig man kan bli! Har gått och varit lite butter och olycklig i själen sedan i måndags. Har inte ridit en enda häst sedan jag kom hem från Billdal. Inte en enda! Alltså inte ens suttit på en! Kan ni förstå hur det känns!? Skolan tar över mina vänner. Det är helt skruvat, när man inte hinner rida på 6 jäkla dagar! Idag har vi i alla fall broddat upp dom och jag fick min uteritt + lite sällskap av vildsvin på köpet, och som extra bonus en bock. Det gjorde min dag! Är fortfarande upprymd. Att sätta sig i sadeln är som att komma hem, som man så klyschigt brukar säga. Det känns bara så himla rätt som det kan bli. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och vänta på en ny dag. Imorgon kommer vara en toppen dag. Det blir mcket häst, lite minus med matteplugg, julkalendern och så börjar en vecka av en hel årslängtan: Musikhjälpen i P3. Underbar dag! Hoppas ni får en lika bra dag som jag vet att min kommer vara. God natt!


MB: Skogsdejt

Ute i skogen med min favorit pojke! Vad skulle jag göra utan honom?


Vinterdag

Halloj! Idag har jag en riktig vinterdag, alltså när man hinner med allt utan att stressa och bara myser sig igenom dagen. Just nu sitter jag och Doris i sängen och bara har det bra, men ska gå ut i stallet och mocka alldeles strax. Började morgonen perfekt med resterande stallgöra, en väldigt god frukost och julkalendern så klart! För dagen har jag bara ridning kvar på schemat, äntligen! Mats är iväg och skor nu, men när han kommer hem ska vi brodda upp alla hästar och sko det som behövs. Längtar efter två mysiga uteritter på mina stora älsklingar, och småkottarna får nog toka av sig på banan idag, för jag gissar på att de kommer vara rätt vilda! Nu ska jag ta med mig hundarna ut i det fina vädret och göra nytta. Tjing!


Skratt

Nu är jag hemma igen, efter en biltur fylld av MASSA skratt och ett telefonsamtal med min andra Emma, också det med massa skratt. Vilken tur att jag har sådana himla fina vänner! Nu är jag trött som få, men ska ändå försöka släpa min rumpa upp på crosstrainern och träna en sväng. Tar emot... Är mest sugen på godis, haha. Nej! Nu får jag ta mig i kragen! Nu kör vi!


MB: Hemfärd

Nu sitter jag i bilen med Emma på väg tillbaka till skogen. Vi sålde riktigt bra och det var väldigt roligt. Titta så fin vår monter var! För mer info: lunnybits.blogg.se


MB: Iväg

Let's kick some serious ass! Nu är jag färdig klädd och beredd att stå en dag på Marieberg i de kläder jag trivs bäst i: ridkläder. Snart är det dags att dra sig till Emma, så samåker vi in och möter upp Malin på plats. Glöm inte att komma förbi idag, och gilla vår sida på Facebook också! Tjing!


MB: Glömde...

... Så klart slänga upp bilden också! Alltså marieberg imorgon 11-13. Sväng gärna förbi om än så bara för att snacka lite skit ;) Tjing så länge i vinteryran!


MB: Lunny Bits UF

Tjabba! Här har det precis bakats hästgodis till UF-företaget. Imorgon står vi och säljer mumma till ditt hjärta på marieberg mellan kl.11-13. Sväng gärna förbi och spana in vårt verk och erbjudanden. Glöm inte bort att gilla oss på Facebook också! :)


MB: God natt i vintermörkret!

God natt allesamman i vinteryran. Själv ligger jag och myser i en säng hos extra familjen i timsbron och lyssnar till vinden utanför som får alla snöflingor att virvla fram. Myspysigt! Nu ska jag stänga ögonen för idag och drömma om världens heartbreaker. God natt!


Julkalendern

Hej hallå! Har, ja inte precis, men för en liten stund sedan, tittat på dagens avsnitt av årets julkalender - tjuvarnas jul. Jag är så himla glad! Vilken himla bra julkalender för en gångs skull! Har varit så många dåliga nu flera år i rad tycker jag, men denna är riktigt bra! Så jag tipsar verkligen varmt om att glo lite på den. Check it out!


MB: Myspys

Nöjda älsklingar som myspysar ute i hagarna.


MB: Hemlig

Du skulle bara veta! Hjärtat slår ett extra slag. Känner mig hemlig med starka känslor till hands. Jag förstår mig knappt på mig själv. Du skulle bara veta vad jag tänker på. Känslorna lever lyckliga idag!


MB: Härliga vinter!


Happiness






MB: Färg

Titta vilka färger jag skaffade på naglarna i förmiddags i skolan. Helt tokiga! Roligare än så var det inte. Och ingen behöver kommentera hur fint jag lagt på det, högst medveten om att det blev lite out of control här och där.. ;)


Deal

Det snöade igår! Och la sig! Precis som jag dealat med vädret att det skulle göra, hur länge som helst. Att det ska vräka ner efter Billdal, men absolut inte före, för då kan jag inte träna. Trodde att vädret skulle skita i det, men tydligen ville et skona mig och ingå i dealen. Älskar det för det! Måste tacka så mycket för alla lycka till-önskningar jag fått inför sista årstävlingen. De gjorde mig mycket glad!

Tänkte lägga upp en bild på "nya" 5-åringen, som efterfrågat. Den är dock inte så fin eller bra tagen, rätt suddig, men tyvärr den enda jag har för tillfället.. Försöker hinna ta en bättre snart!


Gaprilli v/d Moeren


Tävling Billdal 2-4/12

Var som bekant med hästarna i Billdal i helgen. Årets allra sista tävling. Är så himla nöjd och glad! Dom var så galet fina, och skötte sig underbart bra! Curres sista runda, som jag nämnt tidigare, var något väldigt extra. Bella gjorde en WOW runda i kvalet till morgondagensvinnare, där vi hakade upp några fler platser, och så debuterade vi 145cm. I 145:an fick vi tyvärr allt för många nedslag, hon var extra tråkig i vänster fram-tå. Emma tittade även när jag red, och hon kommenterade också att jag hade ridit så bra man kunde och att hästen faktiskt varit rätt tråkig på de neslag hon fått, men rundan i sig var ändå helt WOW! Kunde inte ha ridit bättre, haft bättre distanser och avsprångspunkter eller känsla. Blir helt mållös när jag ska försöka beskriva känslan. Det går inte! Så underbar var den! Det var så himla roligt, så jag vill bara göra det om och om och om igen! Är även så himla glad över hennes otroligt fina rygg och bakben! Mycket, mycket, mycket bra avslut på detta års säsong!





Avslutar årens tävlingsinlägg på ett väldigt fult sätt, men måste bara få lägga upp två bilder på hur himla fina mina hästar har varit! Dessa är från strömholm under GHS-kvalen. Kan inte annat än vara så lycklig man kan bli över att ha dessa otroliga busar. Massa kärlek till mina älsklingar!


Träning Lotta 30/11

Red Cordelie och Crut på träningen. Jobbade lite styrka/caprilli. Dom var helt gudomligt fina båda två! Alltså Curre hoppade som en jag-vet-inte-vad! Så fin! Cordelie hoppae helt otroligt hon med, men det jag är mest nöjd med å hennes vägnar är hur himla duktig hon har blivit på att samla sig. Så himla lydig var hon. Prinsessan min, vad hon lär sig! Åkte hem galet nöjd med två helt otroligt fina hästar! Allt bara var kanon denna dag.


MB: Underbara...

... Hästar hela helgen hittills! De sköter sig så galet bra! Crut har avslutat sitt tävlingsår för i år med en super fin, verkligen super fin, runda i 130 med ett riktigt snöpligt nedslag. Bella avslutar sin årssäsong imorgon med att debutera 145. Kan bara meddela att hon hoppade WOW idag, så känns riktigt bra inför morgondagen. Nu är det läggdags. God natt!


MB: På väg

Nu är jag och mami på g. Sular fram på vägarna med Betty mot Billdal. I helgen är det 3:e kvalet in till GHS, så jag hoppas på en lyckad helg! Önskemål från min sida är lite fler kommentarer, då blir det lite roligare att skriva, hihi. Hörs vidare, tjing!


RSS 2.0