Så blev lilla storebror till slut stor..

Just nu går det mesta väldigt fort, så idag när jag gick runt och tänkte på allt världsligt i vanligt takt kom jag på det; Min lilla, söta, snälla bästa vän och bror tar verkligen studenten på fredag! Förstå, aldrig mer skola! Han blir vuxen, får jobb, flyttar så småning om hemifrån, och jag.. ja, jag blir kvar här hemma, själv. Usch, det känns helt hemskt. Visst han har väll inte varit hemma allt för mycket de senaste åren, men ibland i alla fall. När han väl flyttat kommer han verkligen nästan aldrig vara hemma :( Sen är det ju verkligen inte bestämt att han ska flytta nu imorgon typ ;), men jag tror han fått ett jobb i Stockholm, har inte så bra koll, och då lär han ju dra sig ditåt på heltid till slut. Nae, min lilla bror, inte ska han bli stor, han ska ju vara här med mig. Vem ska nu stå ut med mig? Stackars, stackars mig, hehe :)

Trots allt ska det i alla fall bli roligt när han väl tar studenten. Blir ju kul att få hem massa roligt folk också på det hela. Ja, på något sätt längtar jag ändå till fredag, det ska bli en mycket minnesvärd dag :)



Hehe, sweet



UNDERBART

Jag säger bara en sak, gårdagen = mmmmmmummma! Lätt bästa dagen på väldigt, väldigt länge! Har inte skrattat och lett så mycket på en och samma dag på mycket länge. Mungiporna pekade verkligen uppåt hela dagen! ÄLSKAR DET

Idag känns det också som att dagen kommer bli helt underbar. Har redan ridit, såklart, och fixat jätte mycket i stallet :) Väldigt skön morgon! Comedie var helt underbar idag och gick väldigt, väldigt bra och var mycket avslappnad. Denise gillar detta mycket, mycket, mycket

Men nu ska jag göra mig iordning för skolan, sedan innan jag åker iväg ska jag få en bahandling av Lotta, undra om tårarna verkligen kommer den här gången? det gör ju så fruktansvärt ont, hehe.. Jaja, det blir ju bättre med tiden om man underhåller det i alla fall, som tur är. Men nu måste jag kila,

HA EN BRA DAG I SOLSKENET :)




En speciell dag i Maj

Just nu sitter jag hemma hos min bästa vän som idag blev hästägare för första gången! väldigt, väldigt , väldigt, väldigt roligt! Det har därför varit en glad dag, såklart :)

Dagen började med en förmiddag i stallet, uteritt, vilket var väldigt roligt :) Sedan handlades det morsdag present och mat och glass tills kvällen. Efter att vi käkat kom Sofie och Jessica, då tog vi ut hundarna och fjantade oss med Sofies nya kamera. Det var väldigt roligt, speciellt då jag och Jess tappade bort de andra 2 för ett tag, i den stora skogen vi befann oss i, hehe. (kolla in promenadbilder längre ner)

Sedan kände jag mig som en riktig soffpotatis och var samtidigt väldigt pigg, så då tog jag ut Max på en springtur vilket gick lite sådär om jag får säga det själv.. Så fort jag sprang var han så långt bakom mig han kunde och sprang hur sakta som helst, om det inte var i nedförsbacke såklart haha, och så fort jag då började gå för att jag trodde han var trött, nej då jäklar, då ska han gå så långt framför mig som han bara kan och nästan sprang för att han blev så glad. Så började jag springa igen och då upprepade sig det hela, såklart. Men aja, jag fick i alla fall sällskap :)

Nu sitter vi här i soffan och jag och Annie ska snart följa Sofie hem. Det har varit en mycket bra dag och jag hoppas imorgon blir lika bra, fast ändå på ett annat sätt. Jag hoppas mamma blir glad över sin fina present :)

GODNATT :)


(♥)



Haha :)


Hon kan något som inte ni kan


TJOBITJOBITJOBI, lite ballare än er andra


HAHA ÄLSKA BILDEN


DIGGA ATT VI KLÄR OSS SNYGGT


Söt skrutt


Annie tog sig en tur på znokvard




Sunshine

Sitter just nu och solar mig lite på Annies balkong. Det är inte bara lite varmt heller, och det gillar vi väldigt mycket! Ska dock gå in och göra mig iordning när jag skrivit färdigt detta inlägg, skolan väntar. Ska dra ner en sväng och göra ett ogjort nationellt prov bara, sedan är det slut på skolan för denna vecka. Konstigt att det alltid är lika skönt, hehe;)

För övrigt känns det som om denna dag kommer vara underbart bra! Längtar hem som tusan efter mina älsklingar och en lugn och skön uteritt. Underbart!




Varmdoo

Jajemen, var till kära Värmdö i helgen. Var verkligt roligt. Trevligt att få träffa familjen och alla där emellan igen :) För att dra lite kort av världsligheterna som hände så lekte jag med barnen, med hunden, åt jätte god mat med knarr-ost he he, gick i shorts utan att frysa!, solade!, hälsade på älsklings hubbrik!♥, gjorde en rolig "intervjuv" på farfar.

Roligt inlägg va? ;)



Upp med händerna!


Lär skitungen att posea haha


Markoolio night baby!



Bilder på busebubben kommer så fort datorn slutat vara dum i huvet....





Kristinehamn 16/5 2010








♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Äventyr

Just nu sitter jag hemma hos Annie, själv.. AaaH, scary! Blev i alla fall nedskjutsad till bussen av Annie förut eftersom jag ska till frisören. Skulle gått i skolan nu egnetligen, men helt plötsligt, innan vi ens hunnit till skolan så får vi reda på att vi inte har någon skola. Jihaa! Så på förmiddagen har vi gjort stallet, snackat skit och så har jag gjort färdigt lite läxor, så efter att jag gått och blivit klippt nu 10 över 3 ska jag åka hem igen och då bär det av mot skogen med Comediepan och Olala. Det ska bli så jäkla roligt! Och på tal om Comedie...

Var och tävlade henne i Kristinehamn i söndags. Trodde praktiskt taget att min sista dag var kommen, he he, men efter 1,5 timmes framridning försökte hon inte ens titta på något inne på banan, utan hon var helt underbar! Fullt ridbar och hoppade mycket bra, som vanligt såklart:)

1,00 m - 0 fel, avd. b
1,10 m - 0fel, avd. b

För att tillägga, förutom att hon var super fin och duktig i båda klasserna så hoppade hon muren, utan att ens försöka springa åt andra hållet, he he. Så hon får helt klart högsta betyg på allt denna dag. Älskar min lilla prinsessa! 

Bilder från tävlingen kommer...

  
Världens finaste prinsessa!



Födelsedagskalas

Jajemen, nu bär det av för att fira födelsedagskalas hos min kosin Fija. Hon  fyller ju arton idag! Grattis, Grattis på det! Jag kan ju säga att lukten, som man inte kan känna, av tårta känns ändå hit från Bjurtjärn, hehe. Det ska i alla fall bli mycket kul att se kosin igen, för det var väldigt länge sedan vi sågs nu. Så det blir ett kärt återseende på det hela:)

Annars har jag och Annie ridit ut på Olala och Cortina idag. Vi var ute i skogen och ringlade. Det var väldigt, väldigt kul och mysigt. Olala var även helt galen, haha. Så det ska göras om snarast! Red dock inte Comedie för hennes ben har svullnat upp av raspen:( Men det blev mycket pyssel med henne istället, och det var väldigt mysigt såklart:)

Men nu måste jag kila, Fija och tårtan väntar, haha;)

TJAO:)



Födelsedagskalas

Jajemen, nu bär det av för att firas födelsedagskalas hos min kosin Fija. Hon  fyller ju arton idag! Grattis, Grattis på det! Jag kan ju säga att lukten som man inte kan känna av tårta känns ändå hit från Bjurtjärn, hehe. Det ska i alla fall bli mycket kul att se kosin igen, för det var väldigt länge sedan vi sågs nu. Så det blir ett kärt återseende på det hela:)

Annars har jag och Annie ridit ut på Olala och Cortina idag. Vi var ute i skogen och ringlade. Det var väldigt, väldigt kul och mysigt. Olala var även helt galen haha. Så det ska göras om snarast! Red dock inte Comedie för hennes ben har svullnat upp av raspen:( Men det blev mycket pyssel med henne istället, och det var väldigt mysigt såklart:)

Men nu måste jag kila, Fija och tårtan väntar, haha;)

TJAO:)



Dagens alla världsligheter

Coldplay - A rush of blood to the head

Sådär ja, nu tar jag kvällen. Dags att få sig lite sömn. Har varit sjukt trött hela dagen, och framförallt på kvällen, men det har lixom blivit så att jag parkerat i soffan efter stallet och sedan suttit där och stirrat, stirrat och funderat och stirrat ännu mer. På? Eh, hyllorna..? Vet inte riktigt själv, har ju varit djupt försjunken i mina tankar, hehe. Har då även kommit fram till ett och annat. Mycket bra och något litet dystert, men det är inte mer än att det har varit för någons annans förlust, så det biter inte så mycket på mig själv, men visst känner man sig ju lite dyster för alla andra då, såklart. Det är ju så det funkar.

Men det har varit en mycket bra dag i det stora hela, och det är ju min lilla prinsessa som får mina dagar att blir så otroligt bra som de blir. Lilla Comedie♥. Red ett litet lättare markarbetespass på henne idag eftersom hon gått bra hårt nu i ett par dagar, så då tog jag det lite lungt idag så jag kan rida lite hårdare igen fram emot tävlingen i helgen, för det kommer att behövas! Hoppade även platsmattan ett par gånger i slutet bara för att, hon ska inte dö helt enkelt, och hon var inte dum alls, bara gick rakt på den och hoppade underbart bra. Fy så jag älskar att hoppa henne när hon slappnar av, det är helt grymt! Har även longerat Don lite också och han var så avslappnad och fin han med, lilla ponken♥. Sedan var jag så jäkla trött så det finns inte, har sovit väldigt lite i helgen och den här veckan och det märks kan jag säga.. Så därför skulle jag lagt mig innan nio idag när jag kom in, men så satte jag mig ner en stund och sen fick jag stirr i några timmar och bara satt. Så typiskt..

Så nu ska jag därför gå och duscha och sedan blir det en mycket god sömn, och jag kommer drömma så gott, som varje natt, för jag har ju en förmåga att ofta kunna bestämma själv vad jag ska drömma om, och varje natt väljer jag samma dröm, för den är så underbart bra♥.

GODNATT



♥♥♥



Just Human

Nu dör jag snart för att jag vill ha en fet, fet, fet, ja, jag menar verkligen fet, månadslön som räcker och blir över till allt! Jag är så sugen på att handla alla fina kläder och skor jag ser och så fort vi går förbi något ställe där de säljer hästprylar börjar jag att dra i allt utan att tänka. Var och behandlade Don hos Lotta sist och då åkte vi även till nya Hööks, och till slut orkade inte mamma med mig mer, så när jag tjatat ett antal gånger på hur jag ville ha ett till par transportskydd (och det fanns ju såklart ett par fina där som jag vet passar ponken bättre än de nuvarande som är lite små, hehe, man måste ha ett syfte till att tjata, det ska finnas på plats;)) eftersom att  vi verkligen behöver ett par till också så var hon så snäll och gav mig dessa. Tack så mycket för det min fina lilla mamma!

Annars tänkte jag bara berätta om förra helgens tävlingar. Vi åkte fram och tillbaka på en 2-dagars i Kumla. Skulle ridit fredagen på Comedie också men mamma var så dålig och det vart även andra förhinder, så det blev tyvärr inte av. Men jag red i alla fall Bella.

Lördag:
120 - 0+0 fel, 5:e pris (A:0+A:0)
130 - 0 fel, 7:e pris (A:0)

Söndag:
130 - 0+0 fel, 3:e pris (A:0+A:0)



Prisutdelning med finaste Bella i 120


Full fart!


Här tar vi emot helgens sista pris som blev i en 130


♥♥♥♥♥



RSS 2.0