Han är världens grymmaste helt enkelt!

Hinner som vanligt aldrig skriva, men tänkte mig ett snabbt inlägg om kvällen. Datakunskapen och tyskan kirrad, bara köra på med matten imorgon! 
Världens bästa bästa bästa bästa bästa älskling hoppade som han aldrig någonsin gjort med mig förut idag!<3 hoppade bara ett få antal hinder inför södertälje eftersom han tagit det lite lungt, och shit&wow! en sådan känsla har jag aldrig haft på honom! jag skämtar inte om att han var 20-30cm över hindrena och jag skämtar inte om att jag var tvungen att hålla mig i manen för att inte åka av överhinrena! alltså my god! det är det bästa han gått någonsin med mig! helt otroligt glad!<3<3<3<3<3
Alla hjärtan i världen åt han!<3
Jag älskar han av hela mig, min bästa!<3


det finns inte ord för dig!<3

Meeow, nu äre duschen snabbt snabbt snabbt och sen sova, har inte lagt mig såhär sent på länge och inget jag önskade skulle bli av heller, men läxor är läxor... Är så sjukt trött!

Godnatt Kissar;)


Årets första snö!

Ja, nu tänkte jag att det var dags för ännu ett inlägg. Var faktsikt förra veckan senast, så mycket har hänt. Jag har hunnit åka till Ljungby och ridit SM på min älskade & fanstastiska Hubbe<3 vilket gick helt OK. Jag är otroligt nöjd med de 2 sista rundorna, han var helt klockren!<3 Men jag har inte så jätte mycket tid att berätta om det, det kan ju bli lite långt och det är så dåligt väder ute så jag måste ut och ta in hästarna så snart jag bloggat fördigt.

I tisdags denna vecka var det sprutdax i stockholm. 3 stycken tog jag! Mamma trodde att jag skulle börja gråta, men dom tiderna är förbi för länge sen. Den som började gråta var ju hon, nästan i alla fall, haha. Nej, det är synd om stackarn. Jag tog i alla fall vaccin mot svininfluensan+ett vanligt vaccin och sedan tog jag min första livoderhalscancer spruta, som gjorde redigt ont de sista sekunderna. Vart även helt snurrig efter halva tiden den varit inne, så jag svimmade nästan, haha. Men det gick bra. Efter att vi tagit våra sprutor och mamma blod prov, åkte vi till McD, där jag åt en ceasar sallad med grillad kyckling som vanligt, så himla god, mums! Efter det for vi vidare ut til siggesta och hälsade på lilla Almiro<3 Så himla roligt att träffa plutten igen! Han såg otroligt fin ut! ingen underhals och super bra i hull, rund och fin rumpa och han kunde tricka på en gång! Det hade han lite svårt med när han kom från flen, varför vet jag inte. Det var i alla fall ortoligt kul<3 Efter att vi hälsat på lilla plutten<3 åkte vi till Evlinge för att sko Parodie. Hon var också jätte fin och lika snäll och go som vanligt. Lilla gumman, som jag kan sakna henne ibland. Pappa och familjen var inte hemma heller, så det var ju tråkigt, hade hoppats på att få träffa dom. Efter besöket på Evlinge åkte vi till Ingarö och åt middag Hos Unger och Kjelle. Det var mycket trevligt och roligt att träffa dom igen. Kjelle mådde så mycket bättre nu också och kunde gå sm vanligt, kul! Sedan blev det hemfärd. Dagarna efter att jag tagit spruterna nu så har min arm varit jätte öm och gjort jätte ont, men just idag är den nästan helt bra, det är bara lite jobbigt när jag ska samla ihop håret i nacken, men för övrigt inte så farligt. Så det är ju skönt. Red även för Lotta i onsdags på Comedie<3 och Älsklingen<3. Comedie var jätte sur, följde inte sidorna men hoppade jätte bra. Allt resulterade i att jag inte red speciellt bra, tog massa fel beslut och det hela blev bara jätte knäppt. Men vi får träna mera helt enkelt, hon blir ju väldigt surig nu med sin långa päls också. Hubbe<3 gick i alla fall super bra som vanligt!<3 Jag red inte jätte bra i början men sista banan var jag faktiskt riktigt nöjd med:)<3 Och med han är jag super nöjd med hela passet<3. Idag kom även årets första snö! Den låg kvar ett par ynka timmar innan den tillslut regnade bort, men jag hann rida Hubbe<3 när det fortfarande var snö ute ändå som tur är. Underbart var det!<3 (bild/ev bilder kommer senare när jag har tid)

Nu ska jag gå ut och ta in hästarna, sen ska jag plugga mera, och ikväll tänkte jag kolla på film igen kanske. 10,000 BC idag igen kanske, den var faktiskt riktigt bra tycker jag, så jag får väl köra på en till omgång med den. Ska även rida Comedie när mamma kommer hem, roligt!
Hörs D. 



Hudson Bay, världens absolut bästa!<3

ja nu var det ju faktiskt sunt en vecka sedan jag bloggade, och det beror på tidsbrist och en minskad ork. har varit ganska trött på senaste tiden faktiskt, och jag har fått börja känna på min sjukdom nu igen. det märktes bland annat väldigt tydligt sist på tävlingen i västervik. första dagen gick det jätte bra, LA 110, super fin och 9a<3 sen sista dagen var han underbart fin på framhoppningen till globen kvalet MSV B+5cm 125, och när jag gick in på banan så hoppade han första hindret jätte bra, sen red jag helt konstig och bara jätte dåligt till 2an, så jag åkte rakt över huvet men kandade på fötterna som tur var då, för min kroppen hade inte velat ha en smäll, nu när värdena inte är bra. men när jag landade så var det lixom som jag bara "vad fan håller jag på med? hur rider jag?!" jag var lixom helt... borta helt enkelt! mamma sa det också, "du var ju lixom inte med, inte ens på framhoppningen" och det tyckte ju såklart jag att jag var när hon först sa det, men när jag hade fått tänka på det, då i ca 2 timmar, för jag var så arg på mig själv att jag vägrade säga ett enda ord innan vi kom till linköping, haha. iaf så¨insåg jag kanske då att det var väl lite som hon sagt då. jaja, min häst var och är bäst iaf<3 sedan blev det träning för lotta i onsdags då istället, både på älsklingen<3 och olabus<3, och mums mums mums, vad super super super super super det gick!!!<3 Älsklingen<3 var helt helt otroligt fin!<3 både på marken och i hoppningen, verkligen hur otroligt fin som helst!<3 så himla glad är jag! och jag red faktiskt väldigt bra måste jag säga, så way to go denise, jag berömmer mig själv, shoo! sedan var det olalas<3 tur och hon gick väll bra jäkla underbart bra också!<3 shit vad hon hoppade! så grymma var dom!!<3 lotta var faktiskt lite överraskad över dom båda, så det var ju väldigt positivt!:D så med hästarna har veckan varit väldigt bra!<3
sedan har jag även fått VG på ett matteprov! gissa vem som blev glad?! Denise Nyberg heter hon:) idag ska jag åka iväg och fira rebecca om tiden räcker till också, måste se till att alla läxor blir gjorda bara och hästar+stall gjort, men det ska vi försöka ordna, nu ska jag tillexempel börja med datorkunskapen, vilket inte är roligt men måste göras!
Hörs D.


min älskling<3 är bäst här i världen! den absolut bästa jag har!<3



RSS 2.0