Mat i magen

Sitter på en restaurang i Lerum med Mats. Kött för hela slanten. Mums!


Kingsland

Här får ni en bild på det som fick följa med hem från mingelkvällen på Kingslands huvudkontor, här i Sverige, för någon dag sedan. Det var bland annat en del utförsäljning men även försäljning av provkollektioner, så just för tillfället kan ni kalla mig exklusiv! Bild på innehållet i den hemliga lådan i mitten kommer under eller efter helgen, då det är en present till mamma. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan inviga min nya myströja (Den gråa). Tjing!


Eftermiddag inomhus

Här hittar ni mig resten av dagen. Tänk positivt! Break vid 4 för att plocka in hästarna, myspys!


Mysmorgon

Idag startar jag dagen i ridhuset med Emmas Bella och lite sällskap från Bruce Springsteen i mina öron. God morgon!


Mingel

Tjabba vänner! Nu ska jag iväg och mingla på kingsland utförsäljning. Kanske det kommer upp en ny bild här senare på ett kanske nyinhandlat plagg? Tjing!


Tröttis

En riktig tröttis! Kommer precis från ridhuset med min Bellabus. Hon var då himla duktig! Nu blir det lunch och sedan fortsätter vi jobba på. Tjing!


Tysta leken

Tjabba vänner! Long time, no see. Men nu är jag tillbaka! Ursäktar för den väldigt dåliga uppdateringen, jag har ju faktiskt varit hemma ett tag nu... Men det är Step up your full rulle-game 3.0 här! Hade 2 otroligt härliga veckor i Cuba. Att få värme, sol och härligt havsbad var helt underbart! När jag sedan kom hem var det bara att packa upp för att packa igen, så har jag begett mig iväg till Emma Emanuelsson, Lottas syster, och är här och tränar hela januari, fram till Grevagården som innefattar 4:e Scandinavium kvalet och årets första tävling. Tävlingen hålls nästa helg så snart har ni mig hemma igen!

Här är det i alla fall full fart! Har inte varit ledig en enda dag sedan jag kom hit, och vi jobbar runt 12 timmar om dagen så är väldigt trött på kvällarna, därav uteblivet bloggande.. Men idag har jag haft hela eftermiddagen ledig! Har jobbat lite med specialidrott och gjort alla möjliga nödvändiga bortglömda saker. Känns bra! Nu ska jag ta tag i företagsekonomin och se vart det bär mig. Skicka gärna massa, massa mer med frågor och kommentarer, det är så roligt!

Kram från er frånvarande, nu mer närvarande Denise


Tja Nyborb!


Härliga strand med skitungar som bara ska hålla på och hjula hela tiden!


RSS 2.0