Min Dag

Jajemen, idag är det min dag! Den har varit alldeles undebar, med hästar som gått jätte bra, tårtbak och lite slöhäng med bror och Ida. Födelsedagstårtan blev så sjukt god, med massa hallon! Väldigt Denise blev den :) Imorgon bär det av till Göteborg horse show. Ska bli riktigt roligt, även om bussen brummar från Karlskoga halv 6.. Jag brukar gå upp då lixom! Blir tidigare än tidigast upp imorgon alltså. Tur att man kan sova på bussen! Kommer hem tidigt på söndag morgon skulle jag tro, och jag längtar redan tills den dagen, för jag är redan massa ridsugen! Nu ska jag avsluta min födelsedag på bästa sätt. Tjing!


/ Maggi


Blinded by the Light

Okej, allt har varit super ända tills nu, eftersom jag bara raderar mina blogginlägg jämt... Men lätt och kortfattat:
- Har världens härligaste känsla i kroppen och känner mig helt glad och upprymd
- Träningen för Lotta igår gick jätte bra! Den ena pinglan artar sig bra och den andra är rakt igenom underbar!
- Träffade Steffanie idag, vilket var väldigt länge sen och riktigt roligt
- Har ett nyklippt hår
- Imorgon är det min speciella dag
- På söndag kommer min alldeles egna Fija hem! 

HEJ SÅ LÄNGE! 

 


Mama always told me not to look inte the sun, but mama that's where the fun is

Har varit en bra dag, även om jag gråtit en skvätt. Fick reda på att Affe har dött, det gjorde mig väldigt ledsen. Han var ju så himla glad och söt!

Annars har jag som vanligt ridit. Curt gick toppentoppentoppengaloppenbra! Han är så fiin! Comedie red jag ap dåligt i början av passet. Skärpning Denise! Sedan i slutet när jag faktiskt tog och ryckte upp mig gick det jätte bra! Min lilla skrutta :)

Annars har det varit en kak- och tartedag. Alltså mums för smörgåstårta! Nu har jag så ont i nacken så det känns som jag ska kräkas, men ska ut och fodra hästisarna innan det är dags att lägga sig i sängen och stirra på lite Simpsons. Låter hur fint som helst för min del. Föresten, uppfriskande väder idag, inte kallt alls faktiskt. Denise älskar 22,5 minus. Imorgon hoppas vi på något varmare väder! Ting!




Bara en av många dagar

Alltså finns det något godare än ramlösa citrus? Det är så gott! Kan bli mer sugen på det än allt mumma i världen. Mums för ramlösa!

Kursen med Comedie måndag-onsdag var i alla fall väldigt givande. Det var väldigt roligt och hon började äntligen vända lite mer när hon hoppade. Hon har ju en tendens till att hoppa något platt annars, men hon slappnade till och med av efter ett tag, och då får hon så härliga språng. Min fina häst 

För övrigt har jag nu äntligen lov och vi har även fått lite påökning i stallet. Det är en söt liten sak som är mer intresserad av mat än Cordelie, något jag inte trodde var möjligt. Honom gillar jag. Och snart fyller jag äntligen år! Härligt, härligt. Det är verkligen födelsedagsera för min släkt i februari. Hittils har pappa, Teo, Mats och Linus hunnit fylla år, och jag står näst på tur, sen är det farfar. Helt galet! Och något mer helt galet var att Linus, som fyllde i onsdags, fyllde 20 år! Han börjar ju nästan bli gammal.. hehe. Min fina bror

Nu ska jag krypa till kos med min älskade ramlösa. Dags att stupa i säng!


Längtar att få hoppa i mina tävlingskläder igen!


En speciell dag

Ja, igår var det inte vilken dag som helst inte, utan det var nämligen den lilla McSkitens födelsedag! Tydligen hade dom varit på barnkulan och varit helt tokiga och haft roligt. Åh, vad jag önskar att jag kunde vara med när dom fyller år! Saknar dom så väldigt mycket. I alla fall fick jag försäkrat att han fick en bra 6-års dag vilket känns väldigt bra. Hoppas på att kunna åka och hälsa på snart.

Imorgon åker jag på kurs för Lotta och Sylve, och kommer hem på onsdag. Ska bli väldigt roligt. Hoppas på att Comedie sköter sig och att jag rider riktigt. Hörs!


Födelsedagsbarnet Teo


11 Februari 2011

Helt sjukt vilken dålig vecka jag har haft. Och det är så fult för jag bara skrattar åt det när jag tänker på det. Ändå är jag nära ett psykbryt hela tiden när det går så jävla dåligt. Men nu tror jag att den värsta dagen för denna vecka är över i alla fall, för sämre än den här dagen går nog inte. Alltså verkligen allt har gått fel! Och ändå sitter jag här och skrattar åt bara tanken. Så jäkla knäpp.. Men det känns gött att veta att det förmodligen, förhoppningsvis bara kan bli bättre nu. Goodis! 

Nu känner jag mig färdig att stupa i säng. Ska förmodligen göra något liknanade. Tjing!


Hittade gamla bilder när mamma gjort mig fin i håret. Hon är så duktig och fixig lilla mamma..:






Dream Lover

Vilken härlig kväll det har varit! Jag har världens finaste hästar, punkt slut! Just nu känner jag mig bara helt nöjd. Fint.


Världens finaste prinsessa


I follow You deep sea Baby

Bara en liten första grej, förra onsdagen var det träning för Lotta med Comedie. Gud, hon var helt underbar! Blir helt lycklig bara jag tänker på det! Hur super fin som helst! Älskar verkligen min lilla prinsessa.

Om vi nu övergår till denna dag har det varit riktigt bra! Gick dock inte att rida Comedie, inte ens skritta, för att det var så jäkla, jäkla glas halt ute. Och hon har då 4 brodd runt om, och det gick inte ändå! Helt galet.. Men i skolan var jag och Emma riktigt balla när vi bara briljerade. Senare tog vi en liten fika och efter det åkte jag till Malin och red Bellabusen. Hon gick så himla, himla bra! Hur härlig som helst! Min lilla Bellabus.

Nu ska jag vila upp min axel som gör ondare än ondast. Tjaoow!


Bells


RSS 2.0