Du Gör Min Dag

Vilken härlig start på dagen det har varit! Guud så fin Don var imorse! Bara satt och skrattade hela tiden för att han var så himla duktig. Haha, så jäkla knäpp. Åh, alltså kardemumma så fin han var! Min prins ♥

Comedie har jag inte ridit än, utan klockan 5 idag så åker vi till ridhuset istället. Det blir nyttigt för henne. Då ska även Ida med med Olala är tanken, och Malin ska dit med sina hästar också. Annars har jag verkligen inga planer för dagen. Ganska gött ändå.

Igår hann jag med en del. Utöver det vanliga och lite familje-get-together så var jag hos Malin och red Bells. Åh, det var länge sen, och hon var så söt! Sedan skrev jag klart min svenska analys och så har jag sett klart på hela prison break också. Usch, det slutade inte bra. Han kan ju lixom inte dö, det funkar ju inte. Nej bra! 

Nu hade jag tänkt kila in i duschen, för jag fryser som bara tusan eftersom jag blev dyngsur när jag red min fina ponke. Tjing!

Update: Blev inget ridhus eftersom det är isgata. Vill inte hamna i diket, så beger mig ut till Comedie nu istället. Många tänker säkert döda-mig-känsla på grund av vädret, men eftersom jag just nu (och den senaste tiden, och förhoppningsvis för en lång tid frammåt) har så satans svårt att sluta le och bara vara utom mig av glädje och lycka, så berör det mig ingenting. Det skulle för tusan kunna hagla i mitt ansikte, och ändå skulle jag inte kunna sluta le och vara lycklig. Mår så fruktansvärt bra just nu. Allt jag gör lyckas jag göra till något positivt känns det som. Som vanligt gillar jag att beskriva känslan med HÄRLIGT! ;)





14 Januari 2011

Idag har babe och babe verkligen varit super, super fina! Dom var så himla roliga och underbara att rida. Härligt! Av det som återstår av dagen ska jag (är tanken) skriva min svenska analys, som inte alls är jobbig eller tar lång tid att göra. Det är bara det att den ska göras. Och annars har jag inte så mycket alls att göra. Tror det blir en liten filmdag, så jag kan mysa inne i värmen :)

Nu ska jag däremot gå och äta någon lunch och efter det ska jag ta mig en rejält efterlängtad dusch. Längtar! Tjing


Min skruttfia


Ingen dans på rosor

Åh blir så arg. Blev ingen uppskrivning idag i alla fall. Glömde legitimation så klart! Men mamma var ju med så vi tänkte att hon kunde intyga som målsman, och en av våra grannar var också där så hon kunde bestyrka intygan, men neej, det fick vi inte! Så då sa mamma att hon kunde hämta legitimationen, men att hon inte skulle hinna tillbaka till det började, så hon frågade om jag kunde börja skriva så kommer hon med det, så kan han intyga, och skulle det inte vara jag så kan dom ju bara avbryta och skicka ut mig, men neej! Inte det heller. Alltså vad vi än föreslog, snabba, bra lösningar, så var det bara nej till allt. Han hade lixom redan bestämt sig. Och han var så jävla spydig och en jäkla viktigpetter, så han förstörde fan hela min dag. Okej om han hade sagt lite snällt lixom att nej tyvärr jag får verkligen inte göra så, men han var verkligen inte trevlig. Försökte inte ens! Och bara höll på och köftade mot mamma, bara hallå? Vad har hon gjort? Hon var väll inte viktig nog..? Ååh, blir bara irriterad.. Så nu ska jag beställa en ny tid i alla fall. Hoppas jag kan få en inom 2 veckor, mend det tror jag. 

Nu ska jag gå och bli på bättre humör. Tjing!  


Kan det blir bättre än så här?

Shit alltså. Om gårdagen var bra, så har den här dagen varit sjukligt kanontoppig! Mums, lät nästan gott. Ovanligt att jag alltid tänker på mat..? hehe. Hur som helst, super dag! Mina älsklingar gjorde både min morgon och sedan hela min dag, skolan bara rullade på idag igen och innan jag åkte hem från bilskolan skrev jag sluttest och ett resultat som blev 69/70, och felet var dessutom ett slarvfel. Ååh, så skönt! Känner mig mer än redo tills imorgon. Men håller det verkligen? Känns som om de senaste dagarna bara blivit bättre och bättre för varje dag. Är rädd för att ett plattfall ska komma när som helst. Så jag är lite orolig. Vill inte att det ska vara imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och slappna av lite och somna till Bruce. Ja, imorgon blir nog en bra dag. Det känns som det. Har jag flyt? Jag tror jag har flyt.


/er glada Sweetp


Sen, senare, later.

Fy tusan så härligt! Det gick hur bra som helst på bilskolan! Nu ska ja bara rida på min vackra springare och sedan är jag färdig för dagen. Kanske hinner jag med ett Prison Break avsnitt ikväll? All stress är helt borta. Helt plötsligt har jag nästan ingenting kvar att göra. Nej stress. Det blir en tidig, lugn kväll för min del. Skönt.

Update: Precis som jag skrev att jag trodde förut så gick Comedie hur bra som helst. Hon var verkligen jätte fin! Härligt. Jag har en sjukt härlig känsla i kroppen. Allt har gått förvånadsvärt bra och lätt idag. Känner mig helt nöjd med tillvaron. Sweet.





11 Januari 2011

Jajemen, skola igen. Hade gärna varit ledig lite längre. Måste bara påpeka vilken jäkla storm det var ute igår! Herregud! Gick inte bra att rida Comedie, hon vart ju bara helt knäpp. Och jag hade inte bästa tålamodet, så får väll ta på mig det lite själv också. Men vi avslutade helt OK i alla fall :) Don däremot. WOW! Han gjorde min dag! Trodde han skulle vara lika knäpp och tokig som Comedie, men han var ju bara hur underbar som helst! Gjorde allt som han brukar ha jobbigt för helt strålande! Gud, jag blir ju lycklig bara jag tänker på det. Min finaste! Dock fick jag känna lite för det när jag red honom imorse. Det kändes att han var trött, och det är väll inte konstigt för han har verkligen gått hur fint som helst nu flera veckor i sträck. Så det är nästan dags.

Efter skolan idag ska jag ner till bilskolan och fortsätta göra repetitioner innan jag åker hem. Önskar att det var B-körkort jag skulle ta. Just nu är det riktigt kasst att vara ett år yngre än alla andra. Tänk om jag också kunde få ta mitt körkort i år. Aja, måste kunna ta mig fram så länge i alla fall. Det är ganska så jobbigt att vara beroende av andras skjuts hela tiden.

 När jag kommer hem sen ska jag rida på min Comediepa, och eftersom vädret är lite lugnare idag hoppas jag på att hon går bättre idag. Och det har jag en stark känsla av att hon gör :) Tjing!




I'm Goin' Down

Ja nu går det lite utför för min del känner jag. Sitter mest och förtränger det mesta. Förtränger att jag ätit allt för mycket godis idag (senaste tiden över lag???). Förtränger att jag bör komma igång med träning igen, eftersom jag ytterligare förtränger att vi ska göra ett konditionsarbete så snart skolan börjar, vilket så klart inte slutar utan svett.. Förtränger att jag borde tänka mig för. Förtränger att jag har uppskrivning på torsdag. Förtränger att jag skäms och inte riktigt orkar med en stor förändring, för jag håller av något allt för mycket. Förtränger, förtränger, förtränger.  

Känner mig inte direkt nedstämd eller så av dessa saker. Finns egentligen bara en sak som gör mig ledsen, men så länge det inte nämns vid eller så länge mina tankar inte tar upp ämnet så berör det mig inte så mycket heller. Det har ju faktiskt inte blivit av än, så det är ingen idé att vara ledsen i onödan helt enkelt. Mina sista dagar på lovet gör jag verkligen mest bara vad som faller mig in. Skönt. Sista dagarna av lite frihet nu. Sedan är det dags att komma in i rutinerna igen. Ganska skönt det med. Så som det alltid är. Men det slår trots allt inte den härliga känslan som ledighet för med sig. 

Om två dagar ska jag välkomna allt jag förträngt och göra det bästa av det helt enkelt. Till slut måste man ta och rycka upp sig och sätta igång. Känns på något sätt som att jag kommer stå där redo för allt som kommer i min väg då. Förhoppningsvis för mer ändå, för en längre tid framöver. Detta kan jag fixa. Allt kan jag fixa. 


/Er myskotte Denise


 


Min Fina

Jag älskar dig mitt hjärta. Du är så fin att jag blir helt till mig! Min fina älsklings ponke. MIN fina Don ♥








Sure as the turnin' of the night into Day















År 2011s första dag

Och hur härlig har den inte varit!? Underbar dag! För det första har det varit hur fint väder som helst! Massa, massa sol. Sedan har mina favoriter verkligen gått hur bra som helst idag! Dom var så fina och duktiga båda två, och gjorde allt så himla bra så jag vart till och med lite imponerad. Gud så fina dom var, kan inte sluta tänka på det! Härlig lyckokänsla i kroppen!

Hoppas verkligen på att 2011 blir ett bra år, mitt år. Inspirationen och motivationen bara flyger omkring mig just nu! Hoppas verkligen på att det fortsätter, och hoppas på att detta år fortsätter så bra som det startat. Då blir jag mer än nöjd. Gott nytt år allesammans!








RSS 2.0