Regn, regn mera regn!

Ja, jag gillar inte allt regn, det är såå.. regnigt. Blött, kallt, blött, blött och blött. Det blir en inne dag för mig med massa läsning och senare när det är lite bättre väder blir det ridning. Skrev ju i gårdagens inlägg att jag skulle tävla idag men virrig som jag är menade jag ju att jag ska tävla imorgon, om vädret inte är allt för kasst.

För övrigt så är Björn här och förpestar tillvaron också, yyyeeeyy! Men jag har ju överlevt förut, hehe, neerrraa ;)

Nej, nu ska jag kosa ner mig i min säng igen med min tok-as-bra bok som jag nästan inte kan slita mig ifrån! Bokmännika? JA.. Och en sak till - Godis dag! hehe :)



Fredag 17/9

Nu har jag precis läst mig igenom nya ridsport, och innan dess har jag kommit hem. Var till skolan en sväng och gjorde klart denna veckas matte, känns lagomt gött. Sedan blev det buss och en go cykeltur i snålblåst och regn hem, älskart! För övrigt har kag haft gråa strumpbyxor på mig idag. Haha, det trodde jag väll aldrig att jag skulle ha på mig, men nu har jag haft det och tyckte till och med att det var fint. Ballt.

Blev ingen tävling idag då, utan vi åker imorgon som planerat ändå. Känns bra, hon gick så bra idag, lilla Comedie. Don fick gå ut en sväng och han var väldigt pigg kan jag lova, hihi! :)

Nu ska jag ut och ta in mina fina busar och sen ska jag vila upp mitt jäkla piss skulderblad och armbågen som gör så jäkla ont! Så efter intaget blir det till att smörja in med heat lotion och sedan ska jag gå och lägga mig och läsa bok. Myspys!



Saknar alla meeting och stora tävlingar. Men det får bli senare :)





Onsdag 15/9 + Torsdag 16/9

Idag tycker jag synd om mig själv. Nej, bara lite kanske. Har fruktansvärt ont i nacke, axlar och armar. Har aldrig haft så här ont. Fy tusan alltså! Men det var bara glatt hem och rida Comedie idag ändå, efter massa vila så klart.. Fick hjälp av Malin och det gick super bra! Verkligen! Så vi åker förmodligen och hoppar en 110cm klass i Karlstad imorgon, första inne, så har vi resten av helgen ledig och jag kan vila upp mig ordentligt i kroppen också.

Igår var det en mammi-dag. Efter skolan var vi nere på stan och handlade och åt, och bara myste omkring helt enkelt. Mamma var även snäll och köpte mig två plagg och lite krimskrams som hårspännen (Välbehövligt!). Tack för det mammileinen!



Mammi gav mig en jätte skön, slapp myspys tröja


Och så fick jag en fin aa vad jag nu ska kalla det, tunika?, också :)


Visst är jag ball och skriver och visar vad jag köpt som alla andra, veeeet.
Cool tjej med läsk-i-hand.



Hemgång

Ja nu är jag tillbaka hemma, borta från Lillerud. Var lite böl-feeling när jag skulle hem kände jag.. Har verkligen haft super kul i helgen med all galenskap och det var så himla kul att äntligen få träffa min busiga kusin igen. Var ju verkligen hur länge som helst sen vi sågs sist. Så det var väldigt tråkigt. Var dock väldigt skönt att få komma hem till mina babes ♥ Även fast jag bara varit borta en dag kan jag inte undgå att jag längtar efter att få vara runt dem hela tiden. Klyschigt? Jag vet. Men det är så det är. Var dock väldigt segt att rida idag, var ju bara sådär lagomt trött efter allt jobb och de få sovtimmar jag fått under natten. Men nästa kusin (Ida) kom till undsättning och red ut med mig och Skrånken på Olala. Det var mysigt och kul. Comedie fick en riktigt "ben-inpackning" med kyllera, tidningspapper och paddar+lindor idag. Imorgon ska hon vara tipp topp fin i benen! :)

Nu ska jag upp och duscha, sedan blir det sista stöten med mumma för denna vecka (Har dock redan käkat mumma som för 3 veckor på 2 dagar, denna vecka. Oj då..), och jag ska även vara ordentlig och läsa lite företagsekonomi, kan inte påstå att jag längtar efter det.

GOD NATT /D



Jag och min prinsessa på tävlingen förra helgen ♥



Dagen i bilder



Myspys


HAHA DÖR FAAN


Lycklig och jävligt modig haha!






Fija och mini-svin


Jag svinigt lycklig med ett mini-svin i famnen!


Kulting! (Observera min svinigt snygga blånagel också, la-la-la-like it, naaa..)


Jag på Magie i Hannas hjälm, sött haha!




Jag med söta, fina Brian. Minen är on top också. JAJEMEN!


Inleder kvällen med "massage-tåg" och family guy hos Linda. Busigt :)


SVIN-NÖFF-BÖK/ D



Lillerud

Hej jag farmar på här på lillerud! Hehe. Nej, det blir faktiskt bara stallgöra, men senare idag ska vi gå och hälsa på svinen och kossorna haha. Nu på förmiddagen har vi i alla fall släppt ut hästar, mockat 13 boxar, gjort många och en del svinigt tunga höpåsar, sopat och gjort mat. Efter detta dog mina axlar kan jag lova! Aj, aj. Tur att det finns heat lotion då;)

Skulle egentligen vilja sova lite eftersom vi var upp sent och såg på Pirates of the Caribbean igår (även fast jag somnade så jag missade det bästa ..) så det var lite segt upp imorse. Men just nu är det bara helt omöjligt att vara sova-trött. Blir väll tidig kväll idag istället. OCH det är godis dag! Mums! 

På e.m ska jag och Fija rida ut och jag ska få rida på Magie! Busigt värre! Det ska bli väldigt roligt :)  



Magie som liten bebi, och världens finaste Runa


Magie nu för tiden, och Fija



Hästar, grisar, kusiner och Oskar - make sense

Duktig på att blogga? Jajemen! Eller naaa..

Herregud, vad blir det med allt egentligen? Har tävlat i helgen men det kommer jag skriva om i ett eget inlägg senare (Idag? Orkar verkligen inte just nu i alla fall..). Hela veckan har väll varit lite sådär halv bra känner jag. Är fruktasvärt trött hela tiden, men jag förstår inte riktigt varför. Och när jag är trött är mitt tålamod inte att leka med kan jag lova.. Stackars mammi ;$ 

Onsdag denna vecka har i alla fall varit värst hehe. Vilken jävla piss dag! Höll på att bli helt galen, nästan.. Tur att mina hästar är så duktiga och var jätte fina på Lotta träningen. Men det räckte inte riktigt för att göra min dag när jag red halv bra sådär. Men det är bara att träna på! Det är ju bara mitt fel, ingen annans. Vad klok jag känner mig! Denise - den kloka. Haha, vilken tjej.

Idag har i alla fall varit en mycket bra dag! Gick upp tidigt och red ut på min prinsessa med mammi och Olala. Mycket mysigt. Efter det har jag fixat stallet och putsat alla saker inför helgen. I helgen beger jag mig till kusin Fija i Karlstad. Galet! Vem vet vad som kommer hända? Jag tror det blir busigt i alla fall. Grisarna och kossorna väntar ju på mig, hehe ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla klipp från musikguiden med Oskar Linnros. Sjukt bra!



Min Prinsessa


Oskar i Musikguiden

Nu ska jag gå upp och duscha och packa, och nyss såg jag ett typ stridsflygplan (eller något liknanade) komma flygandes och en fågel som gick på våran markis..? Ja, det är nog dags att göra något annat nu,

HÖRS D 





Stor tjej

Ja, ni som läser min blogg har ju märkt att uppdateringen inte är världens bästa, jag vet. Men, detta för att min dataprioritering ligger vääldigt långt ner i mitt liv. Däremot är det roligt att folk tittar in då och då och läser, hihi:)

De senaste veckorna har det verkligen hänt jätte mycket med hästar och skola och allt. Det är alltså full rulle i mitt liv igen. Det roligaste (förutom tävlingen i Köping) som hänt måste vara hur jäkla super bra Cordelie sköter sig! Har ridit på henne 4 eller 5 gånger själv nu, och galopperat själv 3 gånger utav dem. Mamma behöver absolut inte hjälpa till med någonting för hon tar mina hjälper så himla bra! Till och med galoppskänkeln är hon en hejjare på att förstå. Jag blir så glad! Hon är verkligen rolig att rida och inte alls lika mycket diskuterande som hennes syster. Än i alla fall.. ;) Så nu för tiden är hon en stor flicka :)

Nu har jag precis kommit hem från skolan och tagit helg. Var nere i ca 1 timme och gjorde matte så att jag är färdig med alla delar till det kapitel vi håller på med nu. Oj, oj, oj vad duktig jag känner mig. Så nöjd är jag med mig själv hehe ;) Gött det! 



Stor flicka :)



 


Tävling Köping 29/8

I Söndags var jag i Köping och tävlade med mina älsklingar. Det var tävlingsdebut på Don och gräsdebut på båda. Var som vanligt väldigt bra underlag på banan, trots att det regnat sjukt mycket i nästan en hel vecka innan. Framhoppningen/-ridningen var dock väldigt grötig mot slutet. Båda hästarna skötte sig otroligt bra, Don var super lugn, lika så Comedie! Herregud! Hon gjorde verkligen bästa tävlingsrundan någonsin! Hon stack inte en enda gång, var hur avslappnad som helst och skyggade inte för något. Och båda hoppade otroligt som vanligt! :) Red bara 1 klass eftersom att Comedie, inför hennes start, sjönk kanske 5cm eller mer efter ett hinder på framhoppningen, för att det blev så grötigt där. Och vi ville inte riskera skador eller omkullridningar. Var dock super taggad på att rida en till klass när dom gick så jäkla super bra! Men det får bli nästa gång då istället. Är verkligen super nöjd! ♥

Don
110cm
- 0+0fel, 4:e placerad

Comedie
110cm
- 4 fel, rosett



Enda bilden från tävlingen, otroligt ful och jag sitter som en jag vet inte vad, hehe. Comedie
fick gå in och hämta Ponkens pris eftersom jag just då höll på att rida fram henne. Så duktig
var hon på hennes första prisutdelning :)


Min otroligt fina Don ♥





RSS 2.0