Glöm inte!

Glöm heller inte att hålla koll på våra NM ekipage! Online resultat finns på equipe, och det sänds även live-TV från Ypäja. Hittills har vårt junior lag tagit hand om guldet, Ponnyerna tog hand och brons och silver, och jag känner mig mäkta korkad när jag inte hittar något resultat för Young ridernas laghoppning.. Nu får vi även hoppas på individuella medaljer! Hejja, hejja Sveriget!
 

Försenat tävlingsinlägg

Föresten! Det kommer ett tävlinginlägg från Vetlanda, har dock inte kameran tillgänglig för tillfället och vill så himla gärna visa 120 klassen på Cordelie (Film), så detta inlägg kommer dröja ännu lite till, men håll ut!

Obloggat

Till att börja med: VARNING! Detta kan bli ett väldigt, väldigt, väldigt långt inlägg...
 
Hejsan vänner! Jag lever! Inte någon mysterious woman som har mördat mig och låtsas vara mig. Som känt så har jag ju inte bloggat någonting på... väldigt länge. Det beror dels på att jag inte haft något internet som funkat och sedan har min, precis som alla andras, blogg app valt att gå under, och i och med att 9 av 10 av mina inlägg på bloggen är skrivna via bloggappen så blir det även därför ännu sämre uppdatering.. Men nu funkar internet i alla fall och det är dags att avverka olika händelser som uteblivit här på bloggen. Let's get started!
 
Vi kan ju ta vid där vi slutade, vilket var med ett glädjande besked om Tin Tin som skött sig så bra. Efter det passet har han inte gjort mycket då det funnits alldeles för lite tid, men till veckan trappar vi upp lite igen. Han mår även bra med pauser då och då i och med att de ofta smälter saker och blir allt mer och mer avslappnade då till nästa gång. Istället låg fokus mest på Cordelie, Bella och Curre förra veckan då alla tre skulle med till Vetlanda under helgen. De trimmades mesta delen och skötte sig riktigt bra, om något "oslipade". Red även Fias Magie några gånger, dock mindre än jag velat, men hon gick åtminstone mycket bra! Hon är riktigt, riktigt rolig att rida! En häst med mycket kapacitet och fint scop.
 
Kan dock också lägga in en liten flik om attv vi åkte till Vetlanda då jag fick besked av vår ena landslagsledare Henrik Lanner att jag hamnade en plats ifrån att få åka iväg till NM. Hur surt tror ni det var? Även Lotta inflikade sist på träningen hur nära det var att de skickade mig. Så otroligt surt, och det tog faktiskt lite på krafterna då vi hittills haft ett super år och verkligen satsat stenhårt på NM:et. Men Henrik var i alla fall mycket snäll och sa förutom det massa bra saker, bland annat att han tycker jag rider mycket bra och att jag verkligen ska lägga upp en bra plan inför nästa år. Och det ska vi sannerligen!
 
Efter en veckas ridning och några besök hos min kära extra familj Bylock bar det av mot Vetlanda för tävling och midsommar firande. Tävlingen fick både ris och ros. Bella red jag inte alls bra i första klassen, då jag hade svårt att koppla bort den enorma stressen, men hon själv skötte sig utomordentligt bra! I andra och sista klassen var vi B on T igen och tog hem en delad 5:e plats i 140 klassen, och hoppade verkligen strålande! Curre var super duktig hela helgen och tog bland annat hem 3:e platsen i lördagens 135 klass. Cordelie däremot var verkligen från topp till bott (För min del). 120 klassen på torsdagen var den bästa runda vi någonsin gjort, hon var så jämn och fin och ansträngde sig verkligen och jobbade på med sin bakdel för att lyda och inte sticka iväg när det blev jobbigt. Tok härlig nollfelsrunda! Sedan debuterade vi 130 under lördagen vilket resulterade i grästuggning på sista hindret.. Hon hoppade så sjukligt bra så jag hade hjärtat lite i halsgropen då jag långt innan trodde att jag skulle åka av över ett hinder!.. Dock stog sista hindret precis jämte spegelvattnet som hade en svart grund, vilket de ofta reagerar mer på (Till och med Bella som aldrig någonsin tittat på vatten tyckte den var konstig) och den lyckades hon självklart få syn på precis vid avsprångspunkten. Jag som då hade min vikt och position lite framåt redan för att vara med i hennes jätte språng, samt var helt oberedd då hon aldrig, aldrig tittat på något förut silade då rakt över huvudet, genom luften och ner på den dyngsura marken (För jag var ju inte redan helt genomsur för den delen..). Men jag menar, vad gör väll det? Hon har ju verkligen aldrig tittat på något förut och hon hoppade som sagt så bra så jag sa redan till mamma innan jag gick in: "Jag vet ärligt talat inte hur jag ska sitta kvar, jag kommer ramla av!" hehe. Min fina, fina unghäst!
 
Nu tar jag och mina hästar semester ett tag. Jag ska göra lite sådant som vanliga ungdomar brukar pyssla med och nu på lördag har bland annat jag och Fia tänkt att vi ska dra iväg till Putte och kicka lite ass.
 
Annars har jag den här veckan gjort sista onsdagsträningen för säsongen, för Lotta, för ett litet sommaruppehåll. Cordelie och Curre fick åka med och de skötte sig bra som vanligt. Kommer dock åka och träna för Lotta ändå under sommaren inför SM och så. Nu har även hästarna fått 4 dagars ledighet  då jag stuckit iväg upp till Stockholm under helgen. Det unnar jag dom verkligen och jag tro och hoppas att dom uppskattar det! Känns som vi behöver ha det hela högen. Här i Stockholm har jag haft sovmorgon, tittat på när grabbarna åker cross (Shit vad kul!!!), varit i "nya" stallet, träffat härliga vänner, varit hos pappa och träffat mina underbara småsyskon och ikväll beger jag mig till Alma för en övernattning och kul kväll där. Imorgon åker vi hem och det ska bli skönt att komma hem till mina älsklingar igen! Flytten är dock inte långt borta nu vilket tas emot med blandade känslor.. Men hoppas att det blir bra i slutändan!
 
Nu har det här inlägget redan blivit alldeles för jädra långt! Tjing på er, hoppas ni åtminstone orkade skumma lite för att hänge med igen ;)
 
Vill även meddela för er som ännu inte vet, att jag nu mer är lika häfta som alla andra och har skaffat instagram. Där följer ni mig som ddenisenyberg och får ännu en liten inblick i mitt liv med en del härliga bilder!
 
Min fina lilla Bulle!

Första

Hejsan vänner! Idag bar det första gången som lilla Tin Tin gick över bommar! Skötte sig så himla, himla bra och gick över på en gång! Satt även upp redan vid stallet idag och red även själv ganska så omgående. Han slappnar verkligen av nu och tycker att det är rätt så roligt, speciellt med bommarna idag! Dock tar bensinen och bjudningen slut rätt fort, men snart kan vi rida ut och jobba upp det med. I alla fall jätte roligt att han sköter sig och att det går så bra!


Äntligen

Äntligen! Uppkörning och uppskrivning bokat! Inte en dag för tidigt kan jag lova! Gick väldigt bra när jag var nere och klickade lite på datorn idag. 69 av 70 rätt är ju inte helt fel ;)


Bullen först ut

Hejsan vänner! Idag var Curtbullen först ut med lite caprilli i ca 40 minuter medan de andra masserades. Idag var det han som fick hoppa det så Cordelie kunde få prova på en gång, men nästa vecka byter vi igen förmodligen då Cordelie var jätte fin i sina muskler. Glad matte! Bella går alltid i och med att hon går så stora klasser och uppgifter så ofta och samma sak med Curre, han ligger ju faktiskt bara lilla snäppet under Bella. Tycker det är väldigt viktigt att hålla efter hästens kropp och muskler!

Curre var i alla fall busig och din idag och det kanske inte var det mest felfria passet, utan vi busade rätt mycket, men jag tror även sådana pass är viktiga lite då och då för att hålla dom motiverade, i alla fall på en häst som han. Så det vart en del skratt kan jag lova, och öron som var så spetsade de kunde bli!

Nu ska jag iväg till körskolan, har ju tid att ta tag i körkortet nu igen när det inte är massa slutbetyg och annat som ska fixas, så hoppas kunna boka idag! Tjing!


Soligt i K-hamn!


Kantrings kväll

Hejsan vänner! Idag har jag suttit på Tin Tin för första gången! Han var så himla duktig! Jobbade vidare med lite böjda, fria spår. Han håller alltså på att lära sig svänga kors och tvärs över hela ridbanan. Han var väldigt duktig och traven, stödet och servon blev bättre och bättre hela tiden. Sedan sa det PANG så var bensinen slut. Hihi, typiskt unghäst! ;)

Bella och Curre fick gå ut och konditions träna lite och tusan vad fina de också var! Brukar vara något spända. Bella för att hon är sådan och Curre för att han ska busa järnet med matte. Men idag var det full fokus, och trots att de busade lite här och var så var det ingen som spände sig minsta lilla. Var verkligen ett toppen kantrings pass, kände att det gick igenom på bästa tänkbara sätt!

Nu är vi på väg till Kristinehamn för middag, så ikväll vet ni vart ni har mig. Ha en trevlig kväll med er! Tjing!


Rödvit

Hejsan vänner! Har tillbringat min kväll i biosalongen med min bästa storebror. Vi tittade på nya Snövit filmen som fick klart godkänt betyg, även om vi missade lite i början och förmodligen även slutet av slutet som vi tror kom efter eftertexterna. Ingen garanti! Men lamporna tändes aldrig och då satt vi ändå kvar en stund.. Så det var lite B från våran sida.. Det hade gjort den ännu bättre! Nu är det dags att sova, en ny dag väntar imorgon! God natt folks!


Myspys

Ute och myser lite med kottarna och passar på att fylla lite vatten på en gång. Mysigt var det här!


Sista för idag

Hej vänner! Sitter och skrittar av sista hästen för idag, en trött Cordelie. Idag har dom gått så där fantastiskt bra så man blir lycklig ända in i själen!

Alla jobbades väldigt basic med fokus på att få dom ordentligt eftergivna, inget fusk! Här ska överlinjerna bli som regnbågar! Både Bella och Curre prickade precis rätt och jobbades i ca 45 minuter var. Cordelie jobbade på med sin stora kropp och i slutet tog det verkligen fart mot rätt håll! Red henne i ca 35 minuter i och med att det är extra jobbigt för henne samt för att hon är inne i en riktig tonårs fas där allt är jobbigt och pest, och man bara ska göra tvärt emot. Men som sagt, idag skötte sig alla som riktiga pärlor!


Idrottsskölden


Hur ska jag någonsin kunna tacka!?


Bästa veckan i mitt liv

Då är den gjord. Den absolut utan tvekan ohotat bästa veckan i mitt liv! Ser tillbaka med sådan glädje och lycka på förra vecka och jag vill bara uppleva det igen och igen och igen! (x100000000)

Började med att få en försmak när vi var iväg till Napa för två veckor sedan. Har utan tvekan aldrig dansat så mycket eller haft så roligt utgång/pasrtymässigt. Kan sammanfattas som: Tokigt! Vart verkligen 100 gånger roligare, skönare och bättre än jag trodde. Det enda sega var att inte få ha med mina fina hästar som jag saknade så mycket att jag var tvungen att drömma om dom till och med.. Lugn lite nu! Åkte in alla fall därifrån med glatt humör och roliga minnen. När vi kom hem blev det så klart massa ridning inför Strömsholm och förberedelser inför the big day = studenten!

På tisdag blev det bal, och jag skulle kunna hoppa i min vackra klänning och bege mig till frissan på två röda bara jag får göra om det igen. Har sällan känt mig så fin! Och att dra raggen med två av mina bästa vänner och världens bästa bror var lätt bland det bästa på hela kvällen. Efter balen satte jag full fokus mot Strömsholms torsdags tävling där hästarna hoppade fantastiskt, gjorde fina resultat och Bella hjälpte till att plocka med ett pris hem.

Dagen efter var det full rulle med studenten (kan knappt fatta det än!!!) där jag fick uppleva vad vi kallar lycka! Alla fina, snälla människor som kom för att fira och alla som önskade grattis och lycka till gjorde att det tog lite i hjärtat. Allt för fina är ni helt enkelt! Mitt presentbord var fyllt till bredden och jag visste inte riktigt hur jag skulle förhålla mig till detta. Så himla snällt och så klart roligt (älskar presenter!), men samtidigt svårt. När allt fokus bara ligger på mig, det känns så själviskt. Samtidigt försökte jag ta in och njuta av detta och jag är otroligt tacksam för allt! Gick ut med vad jag tycker var toppen betyg för att ha varit borta så mycket och knappt hunnit med skolan, trots att jag vet att jag kunde haft några fler MVG om bara tiden funnits. Men att gå ur gymnasiet utan ett enda G känner jag mig faktiskt stolt över! Lyckades även kamma hem årets idrottsstipendium Idrottsskölden! Kvällen spenderades sedan hos David och på Statt där vi fortsatte i riktig S3A anda! Kom hem kvart över 3 efter en lång och helt magisk dag!

Dagen då jag kom hem från en röjjig kväll och natt var mamma inne och knackade mig på axeln några gånger för att verkligen fråga om jag ville åka iväg och tävla senare vilket jag svarade: Självkart! på. Kravlade mig upp 20 i 9 helt själv (utan alarm) och mådde nog sämre än jag ville erkänna, men med lite motivation och vilja går allt. För inget skulle få förstöra min och Bellas 145 klass-dag på Strömsholm. Detta hade jag sett fram emot länge, länge så här kan man inte komma och säga att vi inte ska åka inte! Här ska åkas, punkt! Och vilken jäkla tur det var att vi åkte! Fick med oss fint väder och hästarna hoppade så strålande fint och jag kunde inte be om att de skulle skött sig bättre! Bella tog en 2:s plats i vår tredje 145 och Curre tog en 5:e plats i 135 klassen. Träffade även Lotta son hjälpte till och gav massor av beröm, vilket gjorde lyckokänslorna ännu mer fulländade!

Så ni kan tänka er vilka ultimata, lyckans, underbara dagar jag har haft! Vill bara uppleva allt igen, och sedan igen och efter det igen! Absolut, absolut, absolut utan tvekan bästaste bästa veckan i hela mitt liv som jag fått äran att dela och tillbringa med alla de jag älskar och håller av som mest! TACK ♥  


Kommentarsvar

Om: OVERKLIGT!
Grattis! Toppen ridet:-) vad har du tänkt att göra nu efter studenten?

Tack så mycket!! Nu efter studenten ska jag först ha lite sommarlov, sedan bär det av upp mot Stockholm då vi flyttar dit under slutet av sommaren. I Stockholm kommer vi bland annat bedriva inackorderings stall där jag redan har en del av mina fina vänner installade som Alma Ranebo och Julia Lindblom (som har min gamla Hubbe). I Stockholm har jag tänkt arbeta halvtid med hästarna och halvtid med ekonomi. Jätte tråkigt att lämna vår fina gård men jag tror det kommer bli jätte bra då jag kommer lite närmare småsyskonen och allt också. Blir dock fruktansvärt segt att få ännu längre till alla tävlingar.. Men man får ta det onda med det goda helt enkelt ;)

Nämner det igen, har lovat ett inlägg med bilder på gården, jag vill dock vänta tills det blir soligt ute innan jag beger mig ut och trycker av kameran då det är så mycket finare. I och med att vi bor med skog runt hela gården ser det så dystert ut om det är sådant väderr ute som det är nu.. Så det kommer! Tar lite tid bara med vår svensdka sommar.. Håll ut! 


Norskt besök

Lovade ju att skriva om vår norska nattgäst.. Helt plötsligt hade vi en övernattande norsk galoppör här på Lerheden i måndags då de var en norsk familj som var på väg hem till Oslo somn hade fått fel på sin bil och inte hade någonstans att ta vägen. Bultarna i ena framhjulet hade gått av! Så jäkla läskigt, tänk vad illa det kunde ha gått! Och han som jobbar nere på däckfirman känner ju så klart Mats, så de ringde och frågade om de kunde stalla upp hästen här över natten. Tur att vi har lite box över. Man vet ju själv hur det hade varit och stå där.. Hästen, som hette Hakuna Matata, var väldigt söt och snäll, så det var skönt att de inte hade någon bråkstake med sig. Och vilka ben! Smalare än min B-ponnys ta mig tusan! Som Fia så fint sa: "Den där lär det ju vara "mycket" vindmotstånd på..". Den var dock väldigt fin i kroppen, men de ser ju lite annorlunda ut än mina bjässar hehe. De kom i alla fall iväg till Norge till slut och vi får helt enkelt hoppas på att färden hem gick betydligt mycket bättre denna gång.


Strömsholm dag 2 - 9/6

Åkte på lördagshoppning dagen efter studenten. Var pigg och glad trots att ankomsten hem skett samma dag.. Lite tur att klasserna gick sist på dagen dock, så hade tid att återhämta mig. Hade även med mig världens bästa hästskötare Fia som löser och hjälper till med allt!

Hoppade i alla fall min tredje 145 klass på Bella och Curre gick en 135 klass. Ocvh vilken fantastisk dag det var! Kände mig lugn och lycklig hela dagen, fick massor av beröm från världens bästa tränare Lotta Björe och hästarna presterade så bra som de bara kunde! Bella knep ett 2:a pris medan Curre tog ett 5:e! Så himla, himla, himla fina! Lyckan var total och är fortfarande när jag tänker tillbaka på det! En riktig sådan där fullträff dag, kunde inte varit bättre!




Hehe, den bjuder vi på! Tyvärr bästa bilden på Curre då han var helt vild, så han ville inte stå still! Har aldrig sett honom så glad förut!


STUDENTEN




























Kempe bra

Då har vi en norsk Täby-segrare på besök under natten också. Sötaste galoppören jag någonsin sett! Mer om detta imorgon för nu är jag så trött så ögonen går i kors. God natt vänner!


Overkligt!

Vilken jäkla underbar och fantastisk dag! Helt overkligt! Bella var 2:a i vår tredje 145 start och Curre var 5:a i 135 klassen! På Strömsholm också och den banan! Helt sjukt! Åker hem med helt obeskrivliga lyckokänslor! Bästa, finaste och underbaraste hästarna!!!


För någon har tagit studenten!


Wiihooo!!!

Nu drar vi mot studenten!!!


Kommentarsvar

Hur blir de med studenten när du är i strömsholm? Den är ju i morgon. Lycka till och hoppas du står sm etta:-)

Hej! Jo det är ju så att vi åker fram och tillbaka. Rider endast idag (Torsdag) och lördag, så jag missar tyvärr Falsterbo kvalet. Men sådant får tålas helt enkelt, för man tar ta mig tusan bara studenten en enda gång och det tänker i alla fall inte jag missa! :) Och tack så mycket, vad gullig du är! Rider dock inte lag-SM:et nu på Strömsholm, men jag skulle så klart vara över öronen glad och lycklig om vi kunde stå som SM vinnare i höst! Tack så mycket för din fina kommentar! :)

Säger det igen, har ni fler frågor, fråga på bara! Alltid lite extra roligt att svara på kommentarer ;)


Strömsholm dag 1 - 7/6

Var iväg med Bella och Curtbullen och hoppade idag. Curre gick endast 130 och Bella gick 130 och 140. Båda hoppade strålande och Curre hade ett fisigt nedslag på ettan och förölvrigt hoppade han strålande! Lika så Bellebusen som hade pris i 130 och ett fisigt och onödigt nedslag i 140, men tusan vad hon hoppade! Så fina bakben! Det vart dock lite busigt, så jag fick rida omhoppningen ändå.Var dock 100% säker på att vi rivit ett i grunden, men när det står 0 fel på tavlan och de inte säger något vågar man ju inte göra annat än att rida vidare.. Så omhoppningen blev väldigt ofokuserad och inte speciellt bra. Sista hindret var dock mycket bra så det kompenserade upp så jag har bara positiva bilder kvar i huvudet från dagens 140, precis som det ska vara! Ja, jädrar vad hon hoppade! Och skickade på bakbenen! ÄNTLIGEN! Så jäkla fin! Bästaste busarna!


Studentbal


























Ayia Napa






























Tävling Norrköping 18-20/5

Här kommer den här extremt försenade tävlingssummeringen från Norrköping. Hade som känt min och Bellas sämsta tävlingshelg någonsin tror jag, men de två sista rundorna vi red var riktigt bra. Fin rytm, fina språng och bra känsla. Inte riktigt turen på vår sida bara helt enkelt. Åkte hem med en riktigt bra 145 runda i ryggmärgen som bara var vår andra. Curre hade däremot vår bästa helg någonsin! Han spurtade i mål med massa pris och kanon rundor! Han var verkligen outstanding och blir bara gladare och finare för varje tävling som går! Cordelie skötte sig som vanligt och än en gång visade hon på hur roligt hon tycker det är att finta min balans med sina extremt gighantiska hopp då och då när det finns tillräckligt med kraft. Så allt som allt var det en riktigt bra helg och jag kunde åka hem nöjd och glad med mina tre fina hästar.


Lunch

Sitter i solen och njuter med lite lunch mellan hästarna. Bella hoppade fint, fick dock ett tidsfel i omhoppningen då det släppte som tusan så fort hon kom upp i en normalstor galopp.. Så nu har vi broddat upp riktigt ordentligt. Hade redan ordentligt uppbroddat innan, men nu får hon stora runt om. Det brukar aldrig behövas stora i tårna vanligtvis men nu var det tydligen halt åt henne, så det ska bli skönt att kunna galoppera ordentligt nästa runda.

Väntar i alla fall på att få hoppa Bullen nu så får ni hålla tummar och tår för oss! Tjing så länge!


Mot Strömsholm

Nu är vi på väg mot Strömsholm! Och solen skiner! Känns som att det kommer bli en bra dag, härligt! Bella hoppar 130 och 140 idag och Curre går 130 klassen. I första klassen har Bella startnummer -8 och Curre 73 och ni kan som vanligt följa oss på equipe. Ses framme på Strömsholm!


Utlovad film

Lovade er en film på Bella från när vi hoppade för någon dag sedan, när alla hästarna kände för att verkligen använda sina bakben. Blir så glad när jag tittar på den här filmen! Det känns som att det klickade till och hon äntligen förstår vart jag vill. Hoppas verkligen det håller i sig!


Hästig Renault

Titta vad mamma och Mats hämtade hem idag. Äntligen är den här, vår lilla B-korts bil! Vad tycker ni? Jag tycker den är så fin och den kommer passa oss perfekt! Redan imorgon gör vi första åkturen när vi ska till Strömsholm. Spännande!


Finslipning

Nu är Bella och jag ute och trimmar inför Strömsholm. Fina hästen!


Smile with the back of your hair

Här har ni resultatet av min balfrisyr. Tyckte det blev så himla fint och verkligen JAG. Hoppas på att helheten blev bra och att folk tyckte jag var fin när vi entrade röda mattan. Åh vad roligt att vara så fin!


Jag & min bästa


Prinsessigt

Nu åker vi på bal!


Tomorrow!


Bakbensdag

Hejsan vänner! Bloggar direkt ifrån middagen. Har lite tight att hinna göra ett ordentligt bra och ingående inlägg och speciellt ett från datorn just idag för klockan har redan runnit iväg lite och imorgon är det bal, så måste hinna få åtminstone lite skönhetssömn ;)

Ville i alla fall bara informera er om hur sjukt fina mina bästa var idag. Bella och Curre visade verkligen BAKfötterna idag och visade upp hoppsidor som dom sällan eller aldrig gjort förut. Lycka på hög nivå! Har en liten filmsnutt på Bella från idag som jag tyvärr inte hinner lägga in idag men den kommer upp under veckan. Cordelie mark jobbades endast och var lika jäkla fin hon! Klev igenom så bra och hade verkligen rund form rakt igenom, bärigt. Känns som att saker bara faller på plats mer och mer nu hela tiden, så ni kan förstå min lycka! Har finaste hästarna i världen!


Ponnys överallt

Har tidigare fått fråga om jag kan lägga upp några bilder på mina ponnysar, och jag har fått tag i ett urval. Red rätt mycket ponnyer när jag var yngre och många av dem var försäljningshästar, men dessa har jag få eller inga bilder på så jag lägger endast ut på de som varit mina.

Sedan blev jag även ombedd att skriva om en rolig händelse under ponnytiden, och till att börja med kan jag berätta att de är oräkneliga! Tillexempel har vi alla gånger då vi haft galopprace på Viking, Kottis och Almiro, men även alla gånger jag och Hubbe gjort cirkuskonster uppe på "hans" gärde, och så vidare. Men det finns ett minne som jag kommer ihåg, ett av mina tidigaste mest bisarra och lyckade tävlingsminnen. Det var under en vinter i Vetlanda och jag startade min tredje första start i MSV A. Jag red på min C-ponny Carlows Cinzano, eller Goodie som hon kallades, en vit liten het dam. Denna helg var jag så sjuk i influensa och hade sådan sjuk feber att jag låg dubbelvikt i sängen dygnets alla timmar förutom när jag startade. Och jag kan lova att de verkligen parkerade mig på hästen direkt utanför lastbilen. Jag kommer ihåg hur mamma och Åsa tyckt att jag inte skulle rida och de var oroliga att jag varken skulle orka med eller komma ihåg banan ens en gång. Men nog skulle jag rida! Satt på Goodie i säkert endast 20 minuter allt som allt och vad hände? Vi placerade oss på en tredje plats med noll fel i bagaget och ett SM kval med hem! Det var min absolut första MSV placering och mitt allra första "SM-kval". Det sjukaste var att jag var verkligen så dålig, så det är det enda som jag kommer ihåg utav den helgen, och annars brukar jag ha ett superminne där jag kommer ihåg precis alla rundor, eller åtminstone stora delar, men denna helg är resten svart. Så ni kan tänka er, jag VILLE rida! Och det var väll en jäkla tur!? Ett riktigt härligt tävlingsminne där kraftansträngningen verkligen var värd!


Carlows Cinzano, "Goodie" - C-ponny


Molstabergs Ascot, "Kottis" - B-ponny


Almiro - C-ponny


Carlows Cinzano, "Goodie" - C-ponny


Hudson Bay, "Hubbe" - D-ponny


Joskin F - D-ponny

Har även fått förfrågning om att lägga upp bilder på gården och självklart ska jag fixa det! Gör det så fort jag hinner och hoppas på att det blir denna vecka! Så håll utkik och fortsätt gärna kommentera på! :)


Fab

Hej vänner! Nu är jag på väg hem från Nora med mina blivande balnaglar. Känns lite ovanligt och konstigt men tyckte de blev väldigt fina med den lilla silverglittriga kanten. Diskret med lite extra puff, just like me!


Hög på livet

Har precis hoppat Cordelie och WOW alltså! Har världens absolut finaste unghäst! Helt jäkla galet! Äntligen kom den där super överlinjen och på köpet bakbenen. Och vilka bakben! Man får jädrar hålla i sig! Avslutade med en liten bana som rörde sig runt 130-140cm och det kändes inte det minsta, så himla härlig! Nu är Nyberg hög på livet och jag kan verkligen inte sluta le! Världens bästa Cordelie!


Levande

Tjabba puddingar! Hur mår ni? Nu är hon tillbaka, er Nyberg, fortfarande vid liv efter en helt galen vecka! Tänkte jag skulle vara er bloggvän i etern imorgon, he he, redan radioskadad - check! Idag är jag trött och har kört full rulle hela dagen så tänkte mest berätta lite om den i och med att den varit så himla bra att jag bara måste få skriva några rader av lycka!

Började med att komma hem runt.. halv 8? Något sådant. Kom hem, sprang ut och hade pusskalas med mina bästa det första jag gjorde. Hoppade i ridkläder och sedan begav jag mig raka vägen till filipstad för lite stöd åt kusin Fia och Magie. De startade sin allra första 105cm klass och nollade, så duktiga! Efter en härlig morgonstart blev det ridning på bästa fram emot eftermiddagen, vilket jag har längtat något helt sjukt efter! Var som en hel befrielse att få komma upp i sadeln igen! Helt underbart att de gick så bra också och lyckan var total! Gjorde lite caprilli övningar och avslutade med en pygge bana runt 120-130cm, lägger upp filmer nedan. Var nära på att inte gå för jag skrattade så jag trodde jag skulle få kramp i magen! Dels var det så roligt och härligt men dels var de verkligen helt tokigt lyckliga över att få hoppa, båda två. Ivern var total!

Så ni kan ju tänka vad det bubblade i mig! Så idag har varit en lycklig dag, har hållt på i ett sedan jag kom hem idag och nu har jag precis fått allt uppackat också. Det enda som återstår av min dag är att pilla lite med balfrisyr och smink. Imorgon åker jag till Eva Danielsson i Nora och gör mina naglar kick ass fina. Hoppas ni haft en fin dag med bubblande lyckokänslor som jag! Er vän Denise tackar för sig idag, Tjing!




RSS 2.0