Same same but different

Idag: Har nästan smält bort, solat med Fija och under eftermiddagen tog vi med Linus och Diesel till älven och badade för första gången i år (för min del i Sverige), blivit dränkt av den mer än ordentliga regnstorm som kom under eftermiddagen och senare blivit dränkt av regnet igen när jag red, stukat ena handleden. 

Igår: Galopperade på stora gärdet med Comedie, Fija & Olala, handlat saker i staden, låst oss ute ur Mats bil när den stog nere i stan vilken låset även är trasigt till när närmsta familjemedlem befann sig 15 mil ifrån oss, låtit killarna rida på Olala, fått ont i magen på grund av att jag skrattade så mycket, gymnastikhoppat med Don, Fija & Cortina.


Har verkligen haft roligt denna helg! Tackar även Fija för att hon bott här och hållt mig sällskap hela helgen :)



Arvid, Olala och Fija


Johan, Olala och Fija. Nilsson hade för stort huvud för våra hjälmar, men crosshjälm funkar
ju det med, haha.


Fija smälter bort, ungefär



Höskörd

Jajemen, då var årets höskörd avklarad. Vi körde i två dagar och sista dagen - sista lasset var det riktigt tungt vill jag lova. Men jag och mamma jobbade på där bak på hökärran. Tillslut satt vi väldigt, väldigt högt upp och jag vågade inte röra på mig, haha. Lite höjdrädd är jag allt. Men det gick bra och var ganska roligt faktiskt, men det var ju bara för att det gick så lätt också. Fija var även med och hjälpte första kvällen och det var roligt att busa där bak med henne samtidigt som höbalarna flög åt alla håll :)

För övrigt måste jag bara berätta att Cordelie bara går bättre och bättre för varje pass jag rider på henne och Comedie och Don är underbara som vanligt!


stort hölass


Titta vad liten mamma är jämnfört med hölasset. Inte konstigt att jag var rädd uppepå!


Bönderna


Bonnelagning



RSS 2.0