MB: Ni gör min dag

Nu sitter jag i lastbilen på väg hem från veckans Lotta träning. Kan inte säga annat än att jag inte kan förmå mig att sluta le...


MB: LYCKA!

Alltså Gud! Vet inte vad som händer. Allt är så galet, galet, galet bra just nu! Allt bara är helt kick ass i allra högsta grad! Är så himla glad och lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart! Firar en av de bästa dagarna någonsin med att krypa ner med Doran under täcket, myspysigt. God natt!


MB: Trött som få

Tjabba! Nu är jag helt färdig! Har varit full rulle hela dagen, som vanligt. Upp till skolan, prov och hem för att rida 4 hästar. Åh, mina hästar! Blir helt varm av kärlek när jag tänker på dom! Idag gick dom helt underbart alla 4, och jag kan knappt bärga mig innan helgen är här. Är så galet, galet tävlingssugen nu när de går så bra! Hoppas verkligen det kommer att avspegla sig på resultaten denna gång. I den aktuella ställningen inför Scandinavium så ligger jag just nu på en 13:e plats, där 16 kommer vidare. Några är även dubbletter, så har till och med någon plats till godo. I helgen tävlar vi i Billdal, årets sista tävling samt 3:e kvalet utav 5 till Scandinavium. Håll alla tummar och tår för oss! Tjing!


MB: Lycksalig

Nyss utkommen från duschen, efter att ha ridit tre helt fantastiskt fina hästar! Och vetskapen om att den fjärde är precis lika fin gör mig så otroligt lycklig! Jag måste vara lyckligast på jorden! Tänk att just JAG har så GD fina hästar! Massa, massa kärlek och lycka!


MB: Blåsigt

Halloj! Det är fasligt vad stormigt väder vi har! Idag var det hoppning som stod på schemat i blåsten för de äldre. Hoppade en serie med allt från oxer till stutsar till bommar till räcke till block. Den var rätt lång, lagom stärkande för att inte framkalla för stor träningsvärk, samt krävde precision i deras ben. Både Curten och Bellis var så sjukligt duktiga! Dom hoppade som två tokar! Blev väldigt glatt, positivt överraskad kan jag lova. Mina fina! Vad skulle jag göra utan dem? Bubblar över av kärlek!


Tävling Flyinge 18-20/11

Lastade Betty med Crut och Bell och åkte den 6,5-7 timmar långa resan ned till Flyinge. Dom var strålande fina i helgen, men vi hade tyvärr några oturliga nedslag som vi lika gärna kunde struntat i att ha. Är i alla fall jätte näjd med jämna rundor och fina ryggar! Åkte hem glada och nöjda trots att det var utan en enda rosett eller nollfelsrunda. Red ingen klass på söndag, då vi satsade på att komma hem, eftersom det både var långt hem, samt att både jag och mamma lyckades dra på oss influensa under helgen.

Fredag:
Curre:
130cm - A:0, 4 fel

Bella:
130cm - A:0, 12 fel

Lördag:
Curre:
135cm - A:0+A:0, 8 fel

Bella:
140cm  A:0, GHS-kval, 8 fel


Träning Lotta 16/11

Hade med mig Bella och Curre. Bella var väll mest mer vild än tam och jag red mest utan hjärna, den hade vi bundit fast under hennes hovar, hehe, nej skämt å sido, men det var väll inte det bästa passet direkt. Hon blir så jäkla virrig och hetsig i grupp, så nu bestämde vi oss för att det var sista gången hon går med i grupp om det inte är ett måste. Curre däremot, han var en super stjärna! Hoppade så himla fint och jobbade på så bra! Åkte till och med nästan av en gång när han hoppade till, haha. Wiie!

MB: Syskonkväll

Snart hemma efter en kväll i biosalongen med min käraste bror. Såg breaking dawn så klart, och den var absolut sevärd, men kanske inte den bästa filmen i twilightserien. Men som sagt, gillar storyn och de tidigare filmerna mycket, så tror att den här också blir komplett med pt.2 sedan. Hade en väldigt mysig kväll i alla fall med bra film och bästa sällskap!


MB: Hjortligt

Titta vad jag och Emma hittade i stora rondellen när vi åkte hem igår! Haha vi blev så överraskade att vi var tvungen att svänga ett extra varv för att kunna fånga den festliga kamraten på bild också. Så se upp alla ute på vägarna i Karlskoga för nu har hjortarna intagit city!


Finbesök

Nu är kusinen på besök och sover här tills imorgon, vilket jag hade missuppfattat totalt, men nog blev jag tokigt glad och överraskad! Nu får jag en tok bra kväll. Hoppas ni får en lika bra. Tjing!

Tävling Vetlanda 4-6/11

Tog med oss de fuxbruna och kilade iväg till Vetlanda. Båda skötte sig så otroligt bra hela helgen! Var en sensation att rida, så himla fina var de! Crullbull var så galet, galet nära att vinna en klass och avslutade helgen med en super fin runda, med något sämre resultat då han praktiskt taget löft av tre bommar, då han var så himla, himla spänd och nervös av okänd anledning. Hoppade dock himla fint, men i och med att han var så spänd så blev han lite långsam i framfötterna, som tyvärr kostade. Men resultat är inte allt, känslan är absolut viktigast, i alla lägen! En nöjd matte, support-mamma och tok fina hästisar åkte på söndag eftermiddag glada mot Karlskoga igen.

Fredag:
Cordelie:
110cm - avd.b, 1 fel

Curre:
120cm - A:0+A:0, 4 fel

Lördag:
Cordelie:
115cm - avd.b, 0 fel, rosett - debut!

Curre:
130cm - A:0+A:0, 0+4 fel, 8a

Söndag:
Curre:
140cm - WR, 12 fel

Min bästa älsklingspojke!


Min alldeles egna, galet fina unghäst!


MB: Tränings kväll

Tjabba! Nu är jag på vä till de allra skogigaste delarna av skogen för att hålla lite lektion. Hoppas på att få se nya resultat sedan sist :) Hoppas hinna skriva en tävlingssummering av helgen när jag kommer hem, så kika gärna in lite senare. Tjing!

Värk i hjärtat

Vaknar upp idag, fortfarande med en otrolig sorg och overklighetskänsla i mig. Hur kunde detta ske? Denna otroliga, underbara kämpe. Nog har det trillat en tår, det är ju så himla hemskt och tragiskt. Men mest sorgsen är jag över att han fortfarande hade så mycket kvar att ge världen. Sänder mycket omtanke till Eric Lamaze och hans team. Vila i frid du underbara, otroliga. På vår himmel var, är och kommer du alltid vara en lysande stjärna, Hickstead.

Mobilblogg - Frustrerande...

... Nedslag på världens finaste pojke, Landcruiser. Var så otroligt fjantigt så det finns ju nästan bara inte! Hade tok vunnit annars, så jag kan garantera, G A L E T vad snabb han var! Är så himla glad! Lyckorus på hur fin han var!!!

Mobilblogg - Finaste...

... Bebishästen! Cordelie nollade i debuten i 115cm, så fin!

Vetlanda session


Mobilblogg - Myser...

... Med mina busar. Har precis borstat och fodrat lunch, så nu är dom rena och nöjda. Cordelie har även fått jordens fulaste knoppar i manen, men nu sitter de, så nu får de vara också. Första gången jag knoppar en hel häst = jag har inte fått ett raseriutbrott för att de blev så fula, även om det var nära, mycket, mycket nära x antal gånger.. Nu ska hag själv luncha, sedan börjar det närma sig första start, tjing!

Mobilblogg - Vetlanda

Nu har vi landat i Vetlanda och sitter och myser lite i lastbilen. I helgen har vi tagit med oss Cruise och Cordelie, och det är även därför vi valt att åka till Vetlanda och inte Örebro, för att Cordelie ska kunna åka med. Imorgon börjar tävlingarna inte förens kl.2 och jag har stora förväntningar på helgen. Hästarna har kännts roligt fina hela veckan, och jag har haft roligt bra pejl på min egen ridning också, så jag hoppas verkligen det lyser igenom i helgens rundor och resultat. Nu ska jag grabba min isfolket bok, som jag längtat! Hörs under helgen, tjing!

Träning Lotta 3/10

Tog med mig Crutet och Sessy till Lotta. Båda var verkligen super fina! Hoppade som två kanonkulor och var bara helt underbart fina helt enkelt! Mycket nöjd med veckans träning. Denna dag jobbade vi med lite markarbete in-nystat i lite större och mer banhoppningshinder, men syftet med träningen var så klart att få dom loss och följsamma, och jobba med vägarna och noggranheten. Mycket roliga övningar, som alltid ;)

RSS 2.0