Torsdag 28 April

Det bara fortsätter att flyta på.. Allt förutom matten.. Men skit i den! Inget kan slå min dag, eftersom mina fina älsklingar var så himla, himla duktiga idag! Älskar när dom är så utomordentligt fina och sammarbetsvilliga som idag :)

Annars är jag precis fördig med packningen, för imorgon bär det av mot el stockholmo! Det ska bli så roligt att träffa gökarna igen, och lilla Isa så klart :) Nu väntar sängen. God natt!


Bus


Don't stop Me Now

ca 23 minuter och 7 km senare känner jag mig fruktansvärt nöjd med dagens konditionträning. Fy tusan vad svettig och trött jag är! MEN fy tusan så skönt! Så här under tiden har jag laddat upp ett filmklipp från helgens tävling på facebook. Just nu har jag även en liten andningspaus inför styrkan, så då passar jag på att påbörja en ny uppladdning. Jädrans vilken härlig dag jag har haft! Allt bara flyter, helt galet bra också!

Nu ska jag fortsätta, så jag inte blir kall, och inte börjar sitta här och häcka ;) Måste ju duscha och plugga lite mer inför engelska provet inför imorgon också innan dagen är slut, så även det betyder nej data. Adiós!


Här har ni eran äckliga, svettiga, nöjda krigare!


Och här får ni en sneak peak på hur jag såg ut på dagen idag, minus de röda klackarna då
så klart. Dom bytte jag ut mot mina älskade Converse. Så vårig och fin jag kände mig!


Krafter

Då har skolan börjat igen, och jag kunde inte fått ett mer underbart slut på mitt lov. För det första så gick ju tävlingen med älsklingarna som en dans, vilka för övrigt går så jäkla, jäkla, jäkla bra varje dag när jag rider dom nu. Det har dom i och för sig gjort nu senaste veckorna, men ändå, blir lika glad varje dag! I alla fall så spenderades de två sista dagarna av lovet med världens bästa buskusin Fija. Vi gjorde allt möjligt, och som vanligt hade jag jätte roligt. Bland annat så blev det matmums, busridning på gärdet, en springtur som stog mig upp i halsen hela dagen efteråt och lite pistvakt. En tokig blandning av allt!

Nu sedan skolan börjat igen så får jag bara massa saker att göra helt tiden känns det som. Det är redan engelska prov imorgon, och ett till på måndag, matte prov på onsdag, tyska prov på torsdag och nationellt prov i engelska på fredag. Och det är även nästa helg som det är meeting i högbo, så jag håller tummarna på att jag kan göra engelska nationella någon annan dag, helst före, för annars missar jag första dagen där.. Vi får se hur det blir med det hela. I helgen ska jag i alla fall inte och tävla, så om det tillåts tänkte jag faktiskt dra iväg till phar och hälsa på familjen och min lillasyster. 

Nu ska jag ut och fodra lunch till hästarna, sedan kommer mamma och hämtar mig och kör mig till skolan för en matte timme. Sedan ska jag hem och plugga igen och träna lite individuellt. Jiha! Mycket fram och tillbaka här, men det är så det är när bussarna inte kan bemöda sig att köra mitt på dagarna.. Nu måste jag sätta fart! Tjing!


Fija och jag är söta på gärdet


Fina Magie och Tapper


Tävling Vikbolandet 23/4

Åkte iväg en sväng när mamma var ledig för att återigen försöka kvala Curten min. Belle fick också förlja med för att bara glassa och glänsa lite, och det gjorde dom båda två kan jag lova! Tusan så fina dom var! Fick verkligen känna att all träning givit resultat, så grymt, grymt, grymt fina som dom var! Är mer än nöjd med dessa rundor och denna tävling.

Curre:
120cm - 4 fel
120cm - 0 fel, 8a

Bella:
120cm - 0 fel, 7a
120cm - 0 fel, 1a


Min fina fuxbruna fick gå in och hämta Belles pris


Påsk

Vilken fantasifull rubrik jag kom på va? Är riktigt nöjd själv faktiskt. Nej, men det är ju faktiskt påsk nu, så den sitter ju ganska bra där trots allt. Nu har jag ju inte bloggat på ett tag, och som vanligt är det på grund av att jag har ett ganska hektiskt liv oftast. Har i alla fall hänt massa, massa, massa skoj sedan sist, men jag tänkte inte återberätta så mycket faktiskt.

Ja, vad kan jag säga? Nu är det vår, and no turning back. Den är här för att stanna och det är skönt att kunna gå ut och fodra utan jacka på varje morgon. I onsdags befann jag mig nere i göteborg. Då var det show med Robert Gustavsson som gällde, och JA, han är en riktigt klass för sig! Fy tusan vad roligt det var! Sedan har jag äntligen, äntligen, äntligen fått mina nya stövlar nu också. Som jag längtat! Som ni kan se på bilden i förra inlägget så är de gamla stövlarna ganska så sopslut, så det var verkligen på tiden att de kom nu. Dom är så snygga så jag nästan avlider och varje gång jag har dom på så går jag och beundrar hur snygga dom är. Haha, vilken knäppgök jag är! Imorgon vankas det tävling, så nu är det dags för mig att krypa till kos.


God natt här ifrån skogen!


Tävling Värnamo 8-10/4

Åkte till värnamo och red ett nationellt meeting. Hästarna var super fina och hoppade strålande! Dock gjorde jag en del små missar som tyvärr kostade sig.. Är ändå nöjd med hästarna under helgen.

Fredag:

Cruise:
120cm - 8 fel

Bella:
120cm - 0 fel, 3:a


Lördag:

Cruise:
120cm - 8 fel

Bella:
130cm - 4 fel


Söndag:

Cruise:
120cm - 4 fel

Bella:
130cm - 4 fel


Landcruiser


6 April 2011

Måste bara säga det, att jag känner då mig själv allt för bra. Blev inte denna vecka som jag förutspått? Ja, nu har ju veckan nästan bara börjat, men ändå! Måndagen var helt underbart bra. Klarade min redovisning och mitt nationella svenska b tal hur bra som helst, och på träningen för Lotta var hästarna så himla, himla fina! Mina pärlor! Fortsättningsvis ser veckan ut att rulla på bra och glatt. Har precis fått hem en present som världens snällaste bror beställt till mig. Två par ap snygga skor! Dom är så fina så jag till och med går runt med dom hela tiden här hemma. Kan inte förmå mig att låta fötterna gå bara när man har sådana underbart fina skor att gå i. Gud så busig jag är. Trippar runt här hemma och är fin för ingen. Eller fin och fin? I alla fall på fötterna. Till dessa underbara skor bär jag nämligen mjukisbyxor och min väldigt stora, osmickrande "Vi-hjälper-gärna-till-tröja". Vet inte om det skulle bli så populärt ute bland folk, hehe ;) Är min bror väldigt tacksam i alla fall :)

Det som väntar nu på min dag är ridning i det ursliga vädret. Varför ska det trilskas så? Jag önskade mig faktiskt vår, och inte höst.. Men höst it became. Ja, ja, det är ju i alla fall inte iskallt ute, man får trösta sig med det helt enkelt. Tjing!


Tack min snälla bror!


Ont blir Gott

Fy tusan vilken hemsk vecka det har varit! Hatar den! För det första har jag till humöret sätt varit helt hemsk för allt och alla andra, och för mig själv. Jag mår väldigt dåligt när jag fräser av folk och är allmänt tjurig, men jag har inte kunnat hindra det. Mest synd har det varit om stackars mamma som har fått ut för det ena och andra.. Och bättre blev den inte av att hon åkte upp till stockholm med mitt pass så jag inte fick skriva mitt högskoleprov, som jag faktiskt peppade upp mig till ordentligt kvällen innan, och faktiskt var riktigt sugen på att göra. Bajskotte på allt! Inte ens Curt har varit ordentlig den här veckan, utan bara kört med mig. Börjar ana starka killfasoner hästar emellan nu också känner jag. Dom kan allt vara bra mycket stöddigare än stona. I alla fall här hemma, då är båda pojkarna kaxiga som tusan emellanåt och stona dra till med att bli knäppa i skallen då och då istället. Men sedan igår har han skärpt sig i alla fall, jag menar, han är ju faktiskt en snäll själ trots allt min älskling  Och inte nog med att jag har veit helt knäpp den här veckan, jag får pinas till döds med ett svenska tal idag som ska övas, övas och övas in lite mer.. Jag går verkligen under av tråkighet snart! Är så vresig så jag kan inte ens lägga in lite känsla när jag tränar.

MEN nu när jag har fått klaga av mig på allt, så kan jag meddela att jag strävar starkt frammåt mot nästa vecka! Jag känner på mig att jag kommer kicka ass med det mesta i veckan som kommer. Jag känner redan nu hur jag kommer lägga hela den här skitveckan och alla vresigheter bakom mig, med start så fort jag kliver ur sängen imorgon. Och jag känner hur jag kommer stå där, glad, energisk och förhoppningsvis något så när "inspirerande" imorgon i mina två redovsningar, och jag känner hur träningen imorgon kommer gå bra, hur helgens tävling kommer vara som en stor glad, lättnad och hur hela veckan kommer vara helt strålande bara helt enkelt! Och jag lovar er, satan i gatan vad jag längtar tills tävlingarna i helgen! Ska bli helt galet roligt! Ja, det är väll trots allt så att ur allt ont och efter det kommer något gott. Nu har jag haft min skitvecka, så nu kan det bara sträva frammåt, uppåt. Härligt som tusan! Nästa gång vi hörs är jag glad och inte alls klagande eller tjurig. Tjing!


Belle


RSS 2.0