Fredag 26/1

Nu ska vi snart bege oss hemifrån för eventuella ärenden och så tar vi en lunch nere i staden också. Har ridit Don och Comedie på morgonen och båda gick bra, Don lite bättre än Comedie, men endast för att Comedie halkade så himla mycket då hon tappat ena sin sko. Men det går att rida i alla fall eftersom det är så himla mycket snö på banan nu, vilket är skit bra för då får dom jobba som tusan och lyfta ordentligt på fötterna. Tummen upp till det! :)

Senare på em ska jag rida Bella och Olala, jiha! Gud vad kul att få rida Olala igen! Jag har längtat grymt mycket efter det. Ni kanske hör av mig senare igen, beroende på om jag dött eller fortfarande lever efter ridturen på henne ;)
Hörs D.

Linkin Park - New Divide




Super kväll

Nu har jag varit i stallet hos Gunnar och ridit på Bella. Hon gick så himla bra! Gud så roligt det var! Jag kände hur  jag bara satt och tok log :) Så himla skönt när det är så. Idag påminde hon jätte mycket om Hubbe. Det var nästan precis som att rida honom, det var nog där ifrån leendet kom ifrån.

För övrig bubblade munnen på ganska bra med Jess, och kvällen i stallet slutade med mig, Bella och P3. Och på tal om P3, det var bäst idag på morgonpasset. Mer Salem dit! Jag älskar när dom har med Salem i olika program, man blir så himla glad när han pratar och berättar. Borstade även ur Bellas svans ordentligt tills Malin kommer hem, hon kommer ju imorgon. Ska försöka allt jag kan med att inte bli avundsjuk på hennes bränna, men det kommer nog inte gå så bra ;) Var i alla fall väldigt mysigt att bara borsta och gosa med henne (Bella) helt själv.

Nu har jag precis duschat och ska nog gå och kolla klart på One Tree Hill avsnittet jag kollade på förut. Gud det är ju så bra nu! Sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon hoppas jag på plugg med Jessica :)



Världens finaste Bella.




Säfsen

I onsdags hade vi en underbar dag i Säfsen med skolan. Jag och Jessica åkte mest, men jag hann nog åka med de flesta i klassen i alla fall. Gled mest runt i lätta backar med lite härligt gung och sköna svängar bara. Var väldigt isigt i backarna, vilket var tråkigt.. Därför tyckte jag att det var läskigt att åka i brantare backar, eftersom jag verkligen inte vill ramla och slå mig. Men det var en extrem härlig dag med bra väder, goa vänner och rolig åkning! Här kommer lite bilder..


Skidmästare 1


Skidmästare 2





Jess♥


Snart blir det full fart ner för backarna, jiha!


Jag och mina super skidor ;)




Haha, söt!



Snöpromenad

Här kommer lite bilder från min och Dilles promenad :) Och för er som känner tok hunden och vet att hon inte riktigt är och tänker som alla andra (tänker framförallt på Annie), så måste jag varna för vissa bilder, de kan orsaka skratt! :) Nu ska jag och Diesel äta lunch..



Det var en del snö...


Paus! sa Dille :)












Haha! Hon är ju för go!


Snö överallt!


Denna härliga bild får avsluta :)



I'm...


...READY, haha! Snö är inte att leka med, så nu ger jag mig ut i ovädret rejält utrustad!
That's just me ;)



RSS 2.0