Snöpromenad

Här kommer lite bilder från min och Dilles promenad :) Och för er som känner tok hunden och vet att hon inte riktigt är och tänker som alla andra (tänker framförallt på Annie), så måste jag varna för vissa bilder, de kan orsaka skratt! :) Nu ska jag och Diesel äta lunch..



Det var en del snö...


Paus! sa Dille :)












Haha! Hon är ju för go!


Snö överallt!


Denna härliga bild får avsluta :)



Kommentarer
Postat av: annie

hahahha va gött!! bra att du e ute o går me henne :* fåru fortsätta med =) så jävla goa nåra schäfrar :D jäkla bus dillidill!

2010-02-03 @ 16:31:04
URL: http://annielonnfors.blogg.se/
Postat av: annie

HAHA SKRIVER EN GÅNG TILL!

vart va du idag !????? WE MISSED YOU du måste fatta att vi blir oroliga när du inte är i skolan o inte hör av dig o inte svarar osv vi tror ju de har hänt nåt me våran lilla porslinsdenise :(<3

2010-02-03 @ 16:32:03
URL: http://annielonnfors.blogg.se/
Postat av: Denise

Ja, men jag kan ju inte gå med henne på kvällarna, för då ser jag verkligen ingenting, och det är läskigt med alla vildsvin, inte för att dom lär titta fram nu da, men ändå, haha! Ja men förlåt!! har inte ens sett att ni hört av er eller så;s och det är ju dumt av mig att inte höra av mig, är för det första så bekvöm att jag fortfarande är van vid lärarna på karlberg som sa till resten av klassen vart man var om de visste, och för det andra är jag så korkad för jag tänker inte ens på det, eftersom jag själv vet typ. Scysst kompis lixom.. Men det är så, du vet ju att det snurrar i min hjärna.. men det är absolut inte meningen att ni ska gå runt och vara oroliga och jag försöker inte "stöta bort" er eller så. Usch vad taskig jag känner mig! MÅSTE verkligen bli bättre på det!! Men jag var hemma i alla fall för som du såg på bilderna, var det sådär mycket snö på våran väg, så mamma kom inte ens hem idag, hon fick gå uppe ifrån gullan! ;o Utan dom kom och plogade vägen strax efter 2.. Lite sent att åka till skolan då, men jag hoppas verkligen att jag kan komma imorgon! Saknade er också idag!!<3<3 ojj, lilla kommentaren, haha;)

2010-02-03 @ 16:46:07
Postat av: Björne

Kimma ser nästan likadan ut :)

2010-02-03 @ 19:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0