And off We Go

Ja då kilar jag iväg för en kort visit i stockholmo imorgon då. Mamma ska nämligen upp till huset på Skägga så då hoppar jag av några stationer tidigare på Evlinge. Ska bli himla roligt att få träffa ostarna igen. Jag har ju saknat dom så mycket! 

Annars var jag idag nere i skolan och jobbade på som vanligt. Blev matte för hela slanten. Även det i vanlig ordning. Innan skolan var det ridning som gällde. Red bara Don, eftersom mamma ville rida Comedie. Hon har ju inte ridit henne på.. jag vet inte hur länge.. Vi red ut, väldigt lugnt eftersom Don varit hos farbror doktorn nyligen. Dock blev det inte en lugn tur för mamma, då Comedie var helt knäpp! Jag blev lagomt irriterad på henne när hon irrade omkring, så jag tänkte om jag skulle rida ut själv imorgon och köra en liten uppsträckning kanske (bara om hon dummar sig såklart), för så där får hon absolut inte hålla på, tokfian. 
Nu har jag nyss gjort lite individuell träning idag igen. Härligt! Går riktigt, riktigt bra! Imorgon byts det dock mot en påse godis, då det är godisdag. Fast jag kanske hinner med ett träningspass innan vi åker, men det är inget jag planerat in. Så det får i så fall bli en bonus :) 

Nae, nu ska jag inte skriva massa snurrig information hit och dit mer.. Utan nu blir det lite styrka, dusch, tyska och packning. Yey.
TJING/D



Ostarna





Äntligen!

Ja det säger jag, för äntligen är den här! Jag pratar om snön såklart :) Älskar det! Var ute och red på min bustoka i snön idag och hon var så söt. Tyckte det var både konstigt och roligt :)

För övrigt har jag nu fått godkänt på 4 av 8 prov nere på körskolan, och i måndags fick jag 65 av 70 på ett. Det ni! ;) Känns som jag har ganska mycket flyt nu ändå. Känner mig nöjd med tillvaron helt enkelt.

Och sist men inte minst, idag fyller min kära vän Anton år. Grattis grattis! Hoppas att han får en god tårta hehe :)

ÄNTLIGEN




När ledigheten går mot arbete..

Nu ska jag skutta ut i stallet och pussa mina älsklingar godnatt ♥ Efter det hoppar jag in igen, sätter mig på Linus rum och tittar lite mer på The Social Network. Vet inte riktigt om jag orkar titta färdigt just ikväll, men då finns det ju andra dagar att fortsätta på. Tycker i alla fall att den är riktigt bra hittills, lite tokig kanske. Efter det hoppar jag in i duschen och lägger mig sedan tillrätta i sängen och avslutar mitt underbara, härliga lov på detta sätt.

Är inte sugen på att åka till skolan igen och få massa läxor som tar upp min tid.. Annars ska det blir roligt att börja igen :) Imorgon tänkte jag även sitta på körskolan på em och göra dataprov igen, om det går för sig. Hoppas på det! :) 

Men nu måste jag kila ut, hästarna vill ha mat i magen. TJING!/D



Titta vad fint min Ponkelonk stog och sov i hagen för någon dag sedan. Skrutten då! 



 


Tävling Örebro Fältrittklubb 7/11

Idag åkte vi in till Örebro med lilla Comediepan och tävlade. Avslutade inte dagen så bra, så jag har nu suttit och tittat på gammla och nya vidoer för att se vad som har hänt sen jag började tävla henne egentligen. En sak som jag lade märke till var att hon verkligen inte ser stark ut för fem öre. Men det är hon kan jag lova. Fy tusan alltså! Ibland känns det som om jag håller på och flyttar ett berg eller så.. Det som gör henne så himla svår att rida är att hon är tokstark och sedan, precis bara något steg innan hindrena knäpper av. Kenpigt värre, men det blir bättre, tro det eller ej. I alla fall så var hon väldigt jobbig idag när jag red fram första gången. Så jag var tvungen att rida henne väldigt trött för hon var så jäkla stirrig och höll nästan på att explodera.. Detta gjorde att hennes hjärna blev till mos efter första klassen.. Så till andra klassen funkade ingenting, varken broms (specielt inte), gas, knappt styrning, aa u name it. Och på köpet hade vi en ryttare som klantade sig lite och inte kunde ta beslut. Det var absolut inte min dag kände jag.. Så tyvärr funkade sista klassen inte alls bra. Blev både att jag stannade henne en gång och någon kraftig rivning. Och när Comedie river kraftigt är hon trött, för hon verkligen hatar att få bommar på sig! Däremot hoppade hon så sjukt, sjukt fint! Världens, världens rygg! Jätte bra, men jag har lite svårt att hålla balansen, hihi.. Fina hästen :) Vill verkligen bara komma ut nu igen och hoppa en bra klass och avsluta året bra så. Får hoppas att det blir om två helger i Mjölby. Då ska ryttaren försöka vara på topp också ;)

Comedie 
110cm - avd.b, 0 fel - rosett
120cm - avd.b, 16fel?

Måste också avsluta och säga att jag är super nöjd med 110cms klassen. Då var hon verkligen så himla fin!



Min finaste imorse ♥



Baby Hurricane

Herregud alltså! Ballfaktor på Denise är just nu = HÖG! Idag har varit världens toppen dag! Rattade runt med mamma och skodan i Bjurtjärn och i staden någon timme eller två på em, och gissa vem som var körmästarn i stan!? Körde faktiskt riktigt, riktigt bra! Och jag som inte kört på ca 2 månader heller. Så himla skönt!

Sedan har jag nyss kommit in från att ha trimmat på Comedie tills imorgon, då det är tävling i Örebro. Och herregud så fin hon var! Gick verkligen apbra, och jag red även helt bra idag! Inte som i Onsdags.. Då var det bara pannkaka. Men idag, då jäklar. Har världens känsla i kroppen! Så det känns riktigt bra inför imorgon. Hoppas hon sköter sig lika fint då, och är lika lugn. OCH att jag rider bra så klart! ;)

För övrig så har jag även skrivit godkänt på mitt första dataprov på bilskolan i veckan också (oj, oj!) och jag har även hunnit få håret avklippt ca 4 centimeter. Känns gött! Gillar trots allt att ha håret lite halvlångt/kort(?)

Så just nu är jag mer än nöjd med tillvaron! Känner mig som en lycklig, tokig virvelvind när jag virvlar omkring här i huset. Fy tusan så himla härligt!



Prinsessan min ♥



Black and Blue

Var ball idag på bilskolan. Fick ju lätt bättre resultat än jag trodde. Och fick bekräftat för mig att jag inte var så grym på trafikmärken som jag brukar vara.. Oj då. Ballfaktor på trafikmärken = ganska dålig. Men dom är ju så lätta att lära sig, så det är skönt att jag hade så himla bra koll på det jag inte trodde jag skulle kunna. Var bra säker på det mesta ändå. Bra Denise, hejja hejja! he he.

Kom hem alldeles för sent för att rida ut också, var verkligen kolsvart ute. Så det blev ingen efterlängtad ridtur på busola i alla fall :( Då blev allt själen lite ledsen.. Får se nästa dag då Ida inte rider. Då blir hon min för en dag ka jag lova! Extra kul nu när hon är klippt också. Hoppas på att hon bockar och far lite roligt så där när jag rider henne nästa gång :) 

Imorgon ska jag ner till bilskolan igen. Känns faktiskt väldigt bra. Sedan hoppas jag på att det blir lite bus med Fija. Men nu ska jag träna och sedan sova sött. GODNATT /D








Hästig förmiddag

Jajemen, nu sitter jag med anisktsmasken på. Skönt som tusan! Fija har precis bilat här ifrån nu. Hon och Sussie var här med Magie och Tapper. Tapper skoddes och Magie fick hoppa lite. Som vanligt missade jag när dom hoppade.. Detta eftersom jag tillbringade halva min förmiddag åt att vara inne i stallet med Lotta och älsklingarna. Det var ju den vanliga måndagsbehandlingen som ägde rum. Även jag fick mig lite efterlängtad behandling. Det gjorde fruktansvärt ont, som vanligt då. Men det är så skönt så här i efterhand.  

Nu ska jag göra mig iordning för att åka ner till bilskolan och göra massa dataprov. Så kommer prestationsångesten igen.. Jag kan ju ingenting. Inget har fastnat sedan jag läst i boken.. Aja, ska ändå bara se idag vad det är jag behöver träna mer och mindre på. Senare i eftermiddag ska jag ut i skogen och galoppera på Olala. Det ska bli himla skoj!

Red även ut på Comedie imorse, och hon var så himla duktig! Galopperade mycket, mycket och hon var inte alls så spänd som hon brukar vara. Nästan lite avslappnad emellanåt, så det börjar ju ringa en klocka där inne i huvudet på henne känns det som :) Var väldigt roligt i alla fall och jag bara satt och skrattade typ hela tiden. Haha, så himla knasig..

Don hade lite träningsvärk sa Lotta, så han får en vilodag idag. Men nu måste jag sätta fart, annars kommer mamma för sent till jobbet. TJING! /D


Bus med fina Olala :)



RSS 2.0