Med min tvilling

Har varit en ganska go, typisk lovdag måste jag säga. 20 över 8 var jag klar med stallet och ridningen. Både Comedie och Don gick så himla bra! Dom är så fina mina älsklingar. Dock är Comedie något surig nu, för hon har precis börjat brunsta. Men kompromissar man lite så funkar ju det mesta :) 

Sedan har jag mest goat ner mig framför Prison Break. (Jajemen, är glad ägare till alla säsonger nu efter jul. Gissa vem som blev glad!? hehe.) Men jag har även tränat lite själv och nu sitter jag nere i köket, nyduschad, lyssnandes på Springsteen med min tvilling. Eller ska jag säga i? Fick nämligen en tröja i julklapp av Andrea med en apa på. Tycker jag anar en stor likhet där mellan mig och apan varje gång jag ser på den. Nästan identisk! Så den passar så fint. Vi matchar varandra lixom. Ballt. 

Nu kommer kusinerna snart på besök. Då ska vi byta lite julklappar med varandra. Årets sista, tack och lov. Klarar inte av att få mer grejer snart. Får för tusan dåligt samvete snart! Herregud, jag fyller ju år snart också!? Spara lite tills dess ;) Tjing!



Sessan, förra vintern


God Jul

aa kanske lite sent då, MEN bättre sent än aldrig ;)

Har haft en jätte bra jul! Firade som sagt julafton hos papi och det var hur mysigt som helst, även om jag saknade farmor och nettan där. Det är så roligt att se ungarna när dom blir helt extas över paketen hihi :)

Jag har fått sjukt bra julklappar detta år, och jag tycker även att jag har gett bort rätt jäkla bra presenter själv faktiskt. Och som vanligt måste ju älsklingarna få julklappar också, så i år fick dom en varsin ryktning (haha, låter som jag aldrig ryktar), ett varsitt täcke och godis. Det gjorde dom mer än nöjda, och matte fick snygga ponkar.

Denna juls godaste var utan tvekan fläsksvålarna och Andreas kolakakor. MUMS!


Öppna, öppna, öppna paket


Sötnötarna












Alla julklappar. Så jäkla många! TACK, TACK, TACK!


Jullov!

Äntligen är det lov! Som jag längtat. Sista skoldagen har det varit klasskampen i skolan. Vi avancerade uppåt mot förra året. Så vi slutade som 2a. Härligt jobbat av alla! Mest jobbade jag från bänken, med att hejja på. Ville så gärna vara med, men med risk för att bli sjuk igen nu när jag äntligen nästan är frisk, så avstod jag. Men det var roligt ändå :)

Början på mitt lov har jag tillbringat ute i stallet i 25 minus grader. Usch så kallt det är! Borde nästan vara förbjudet.. Det är OK upp till 15, men när det blir mer än så är det bara jobbigt. Har i alla fall packat massa hö och haft hand om nötar till hästar. Fy tusan vad pigga dom är! Var som jäkla popcorn i hagen innan jag tog in dom. Men det är härligt att se att det är liv i dom, hehe.

Nu hade jag tänkt att jag skulle packa tills imorgon, då jag och Linus far till Värmdö. Tjing!


Cooling till skitunge


21 December 2010

Härligt humör! Härlig känsla i kroppen! Så kan jag sammanfatta gårdagen. 

Red min busfia till prinsessa. Red på banan, men det kändes mer som om vi red i Arktis. Snö i mängder! Var mycket bra för henne, då det var jobbigt utan att jag behövde anstänga henne så mycket. Hon har ju inte gått nu på någon vecka när jag varit så himla sjuk, så det är perfekt igångsättning. Var jätte roligt och det tyckte till och med Comedie, även fast det var jobbigt för henne. Mamma longerade Ponkelånken och han var så busig! Emellanåt var han mer i luften än på backen, hihi. Men till slut så skärpte han till sig, och då var han så fin!

På kvällen kände jag mig riktigt duktig när jag slängde ihop lite ris a la malta. Det blev riktigt gott kan jag lova! Det är verkligen något som jag tycker är roligt att göra. Annars brukar jag inte ha så mycket tålamod när jag ska laga ihop något. Men ris a la malta är på något sätt alltid kul att göra.

Idag vill jag att temperaturen ökar fram till eftermiddagen så att man kan rida. Kommer inte rida i 20 minus, men jag vill verkligen rida, så jag hoppas verkligen på att det blir något varmare. Annars blir det bara massa mysig ryktning.

Imorgon slutar jag skolan, på torsdag åker jag och Linus iväg till Stockholmo och på fredag är det JULAFTON! Längtar fortfarande som tusan! För varje dag som går tänker jag: "en dag mindre kvar till julafton!", som ett litet barn. Det är så det ska vara!







Musikhjälpen i P3 ♥

Åh, som jag längtat efter denna vecka! Äntligen är årets musikhjälpen igång igen, och det är så bra! Ligger hemma och är riktigt, riktigt dålig.. Kan inte komma på om jag känt mig så här jäkla manglad någon gång. När jag tittar på mig själv i spegeln blir jag ju nästan rädd, haha! Men om jag ska vara ärlig så har jag sedan förra året, då jag låg hemma och var sjuk samma vecka som dom körde Musikhjälpen, önskat att jag skulle vara sjuk under musikhjälpenveckan detta år också.. hihi, bara för att jag ska få ligga och titta på det hela dagarna i ända :) Men imorgon ska jag till skolan i någon timme och jobba ihop ett arbete med Emma, och det kommer jag faktiskt orka, för jag är trots allt lite bättre idag, så jag hoppas jag mår mycket bättre imorgon då :)

Denna dag kommer jag alltså tillbringa framför musikhjälpen och bara vila. I helgen hoppas jag däremot att jag kan rida igen. Längtar, längtar, längtar!!! Sprängs verkligen snart av längtan! Det är så tråkigt när man varken får rida eller röra sig på annat sätt.. Man blir ju så himla uttråkad!

Och en sista sak.. SNART ÄR DET JULAFTON!


Jason, Nour och Martina



In for the Kill

Detta har varit en bra dag, den med. Fick sovmorgon och sov läänge! Halv 10 släpade jag mig ur sängen! Var lite chockad över mig själv faktiskt.

På em kom min fina kosin Fija och red ut med mig på babe och babe. Dom var söta och duktiga, som alltid! Tog det lugnt och bara mös och snackade massa skit. Hon finns alltid när man behöver henne, så himla tråkigt att vi knappt hinner se varandra längre :( Saknar min vän!

Nu på kvällen har vi varit och käkat julbord. Fy fan alltså! Fet mätt var det! Vet fan aldrig om jag varit så här mätt någon gång. Hade inte tid att käka på dagen eftersom jag gick upp så sent så hade inte ätit på lite mer än 8 timmar när vi kom dit. Detta skänkte ju praktiskt taget döden åt min mage. Hann fan knappt börja äta innan jag var proppmätt! Men gott var det.

Nu ska jag nog ta och somna för dagen. Är så himla trött, men har egentligen ingen aning om varför.. Så det kan vara. GOD NATT /D



Så mycket bättre

Igår hade jag en väldigt bra em och kväll med min tokiga vän Jessica. Vi bussade in till marieberg och den resan var en klass för sig! På vägen in skrattade jag så mycket så jag trodde att jag skulle kräkas. Men hallå? Hur fan kan man göra det? Hur mycket skrattar man inte då egentligen? Haha, så jävla tokigt! Sedan fick jag känna mig förnedrad av mitt sjukt, sjukt, sjukt dåliga lokalsinne, som tydligen blivit sämre än sämst.. Men till slut så, då gick vi där inne och mina pengar hade en tendens till att flyga sin kos.. Det var mindre bra. Men när jag kom hem så var jag nöjd, som tur var. 

Hade en riktig super dag med vännen min. Det blev massa prat och mys, och jag skrattade så mycket så jag kan inte ens komma ihåg när jag gjorde det sist! Tack för denna dag skrutt!


Min lilla skrutt! :)


Full rulle

Till att börja med så tänkte jag säga att jag faktiskt hade velat varit i skolan i Onsdags förmiddag ändå då, för jag fick ju trots allt ihop mina arbeten, bara för att jag är så jädrans flitig hehe. Så jag tänkte att det skulle bli trevligt att åka iväg ändå och umgås med alla, men då blir så klart mamma dålig istället. Så för min del fick det bli en hästig förmiddag istället. Men det var minst lika mysigt, så klart. Om jag får säga, lite mysigare till och med, bara för att det är mina älsklingar ;) 

Idag har vi haft en rolig dag i skolan. Jag, Jess och Emma lyckades få ihop ett par söta filmer för våran samredovisning. Nu ska vi bara hitta någon som kan regissera lite också, det behöver klippas lite.. hehe. Men det vart as ballt!

Nu på em. har jag försökt plugga till nationella i matte tills imorgon, men det gick mindre bra när jag glömde hela matteboken i skolan.. Och geniknölarna är ganska så små just nu.. Så när jag kände mig så färdig jag kan bli så har jag tyckt lite synd om mig själv tillsammans med en jordnötsrings påse och lite julmust. Shit, inte ens på en godis dag! Känner mig inte nöjd över detta.. Men ibland så. jag tror faktiskt inte jag gick upp 10 kilo för detta ;) 

Imorgon ska jag skriva prov och plugga tills hjärnan blöder och efter det kilar jag och min kära vän Jessica och Emelie, och kanske någon mer flicka, in till Örebro och handlar på oss massa julklappar. Trevligt som tusan! 

Sedan i helgen vill jag inte göra annat än att rida och pyssla med mina fina älsklingar   


Hihi, söt klass :)


Lessen tjei


Dom där jag kommer från

Fortfarande är jag grym vad det gäller julklappar. Handlade lite fler idag och nu är jag färdig med alla, förutom en, som jag inte ska köpa gemensamt. Firar detta med lite te och Håkan, mums!

I Lördags var jag iväg till Kristinehamn hos Emma och käkade med flickorna. Det var väldigt mysigt. Vi gör allt lite bättre helt enkelt.

Imorgon är det friluftsdag i skolan. Jag hurrar, inte.. Skulle verkligen behöva jobba med alla arbeten och läxor som dom verkar glömt att dom gett oss.. Åh, vill ha feber eller något imorgon på morgonen. Tomten kan jag få en tidig julklapp?

Nu ska jag fortsätta njuta av min härliga kväll. Te i mängder och Hoffe och, som jag redan skrivit, Håkan får stå för underhållningen denna kväll. Fint. Tjing!


Dom som inte är helt normala...


... och hon som är töntigt kär i tvn emellanåt... ;)


Jag går inte isär när jag går med Dig

Gud så jag kan sakna en del saker ibland. Det smyger sig lixom bara på.. Men på något sätt är det ändå väldigt.. trevligt?.. för då vet man ju trots allt att det är något man verkligen älskat/älskar. Och det känns väll aldrig fel att veta att man håller något kärt? Jajemen, jag älskar den där jäkla kärleken. Den där som jag inte riktigt kan beskriva. Så himla härlig.

 
Någonting jag saknar väldigt mycket just nu. Du som alltid gjort
mig glad och lycklig oavsett, med dina jäkla tokerier!


Smile

Åh, underbara dag! Har varit ute och ridit på min lilla skrutta Comedie, och hon har gått så bra! Hon är nu för tiden bara underbarare än underbarast att rida. Hade velat rida på min Ponkskrånk också, men mamma måste ta han lite i linan innan, för han är som en jäkla tickande bomb! Och självklart är hon inte hemma och kommer inte vara än på ett tag.. Och själv vill jag inte ta han för det är stor risk att jag inte orkar hålla i när han hoppar igång. Inte bra när jag är själv hemma. 

Den här dagen har hittils varit hur bra som helst! Nu ska jag hoppa in i ducshen och senare så ska jag åka iväg till Emma i Kristinehamn för lite plugg, och senare kommer resten av tjejorna och då blir det god mat och mums. Hoppas på att dagen fortsätter vara så här härlig och bra som den är just nu! Tjing /D  


Min vackra pojke som just nu är lite som en tickande bomb..


I wanna wish you a Merry Christmas

Herregud säger jag bara! Idag har jag vandrat omkring i mina nya, olivgröna, balla brallor och stora, varma fuskpälsjacka och inhandlat så himla bra julklappar. Helt sjukt vad nöjd jag är! Jag brukar ha jätte svårt att handla presenter (Har så där lagom bra fantasi..), men i år.. Julklapps mästarn alltså! Behöver jag säga något mer? 

Annars då sedan sist..? Ja, jag har ju hunnit tävla (inlägg längre ner) och tränat min sista träning för året för Lotta. Gud, den träningen gick bara helt sjukt bra! Hon var så, så fin! Åh, min skrutta :) Jag har även hunnit börja sätta igång ponkelonken och han är piggare än piggast! Flyger omkring som ett och annat popcorn emellanåt, men är faktiskt för det mesta ändå lugn och fin. Och så himla mjuk! Sedan har jag fått genomlida de värsta veckorna i skolhistorien någonsin tror jag.. Nej, kanske inte, men i alla fall för mig. Det har varit så mycket att tänka på och att göra så man blir helt snurrig. Men äntligen är det värsta och mesta färdigt. Och slutligen har jag varit på Globen i en halv + en fjärdedels dag.    

Och snart är julen här! Längtar som tusan!.. efter all god mat haha ;) Det som fyller mina närmsta dagar är julstämning, hästar, hästar, hästar, plugg och vänner. Känns härligt!


Mina hittils inhandlade och as bra julklappar

  


Tävling Mjölby Ridklubb 21/11

Jag och Comedie åkte iväg på årets sist tävling i motala, där mjölbys tävlingar hölls. Red endast en klass, eftersom hon varit så trött i den andra klassen hela tiden på föregående tävlingar. Hon var sjukt, sjukt fin! Så himla lugn! Nästan för lugn till och med..! Men hur behaglig att rida som helst, och hon vart verkligen inte spänd för någonting, bara hur avslappnad som helst. Så det blev en väldigt trevlig runda med ett litet pet. Hoppade kanske inte lika as-ordentligt som hon brukar, men hon var ju istället så himla avslappnad. Och hon hoppade ju absolut inte dåligt!! Är så väldigt nöjd med dagen, hon har äntligen blivit vuxen min lilla skrutta  

Comedie
120cm - avd.b, 4 fel


Min finaste lilla prinsessa ♥ Längtar redan som tusan tills det är dags att börja tävla igen!




RSS 2.0