Catch up

Hej vänner! Sorry för dålig uppdatering nu igen. Ska försöka mig på en liten sammanfattning.

Torsdag:
Curre och Bella trimmades med bommar. Curre var pigg och glad och hade ordning på benen. Bella var lite smågrinig men över lag sett jätte fin. Curre blev även klippt, så nu är han super snygg, lilla Casanovan ;-) Cordelie hoppade lite på lektion och var super duktig! Har verkligen mognat på sig nu igen och blivit mer stark på det raka spåret. Skönt att hon blir mer och mer stadig med sin stora kropp och inte alls lika vinglig. Än är det lång väg kvar men det är så härligt med alla små framsteg!

Torsdag:
Tokig dag, minst sagt.. Men packade och fixade allt inför helgen. Curre fick gå ut och ha roligt, vilket han hade, medan Bella fick gå ett trimpass. Hon var som en dröm! Så fin! Perfekt avstämning i ca 30-35 minuter inför 3 dagars tävlande. Hade även inflyttningsfest för Stampe i nya buren :-)

Fredag:
Är på tävling i Jönköping. Meningen var att åka till Gävle, men där fick vi inte plats, så då åker vi och rider samma klasser fast i Jönköping istället. Så idag har både Curre och Bella gått 130cm och det gick inte speciellt bra på någon. Men det är ingen idé att deppa ihop. Är riktigt bortskämd med att det går så himla bra hela tiden, så till slut måste man vara förberedd på en dip här och var, annars snurrar det inte runt, så är det helt enkelt. Bara att försöka göra något bättre av det nästkommande dagar.

Imorgon går båda hästarna 140cm, så nu är det dags att sova för att orka. God natt! :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0