Tävling Vetlanda 22-24/6

Här kommer till slut den försenade tävlingssumeringen!
 
Var iväg under midsommar med alla hästarna och hoppade i Vetlanda, prefekt för Bella att gå en lite mindre tävling då hon gjort så många stora uppgifter (Så otroligt stadigt och bra!) under väldigt lång tid. Hälften av rundorna gick halvbra och de andra gick bra och de tog hem pris. Cordelie hoppade en 120 klass (Den bästa vi gjort, äntligen stark och stadig!) och debuterade en 130 klass där jag härligt nog åkte av på sista hindret. Haha, om jag var chockad! Hon kollar ju aldrig på något, men nu stog sista hindret jämte ett svart spegelvatten (Vilket hästar ofta regerar mer än vanligt vatten på) och hon lyckades se det i allra, allra sista stund = Denise rakt över huvudet, genom luften, pang på backen. Men sak samma är det, herre gud, har som sagt aldrig tittat på något annars någonsin och för den delen aldrig stannat, så hon måste väll också få vara ung och orutinerad någon gång. Och tusan i havet vad bra hon hoppade! Man åker ju nästan av!!!
 
Bella och Curre skötte sig exemplariskt som vanligt men i Bellas första runda var jag verkligen off track men i 140 klassen var jag back on track vilket ledde till en 5:e plats och jätte fin häst! Curre var något spänd i första klassen och lite trött i sista klassen men i den andra, 135 klassen, var han strålande och tog hem 3:e priset!
 
Så allt som allt ledde det till en bra helg ändå, började lite okoncenterad men slutade med pris och hästarna var super fina rakt igenom!
 
Bella på prisutdelning
 
Film på Cordelies 120 runda kommer i separat inlägg! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0