Dagen och gårdagen

Hej vänner! Idag fick sig alla en varsin härlig tur ut i naturen. De var väldigt pigga allihopa, Cordelie var lugnast, Bella knäppast och Curre vildast (Det gick fort ;-)). Perfekt arbete inför imorgon då vi ska göra en liten övning som är lite jobbig och styrkekrävande, men mer om det imorgon. Red även fram Magie en stund åt Fia idag när hon red på Tin Tin, och hon har minsann växt på sig i sin uppgift (Och hej dunder vad hon hoppade med Fia sen, det var bara att hålla i sig! De kan minsann hoppa de där systrarna nöt! ;-)). Väldigt roligt med så påtagliga resultat!
 
Igår gick de på banan och markjobbades mest väldigt grundligt. Jobbade mest med lösgjordheten och att de skulle vara ordentligt eftergivna, samt komma på båda bakbenen och rakheten, samt bibehålla alla bitarna på plats under de böjda spåren, i rundningarna. Så basic jobb helt enkelt! Fia fick jobba Curre lite vilket gjorde gott både för henne och honom. Så för mig blev det endast Cordelie och Bella att motionera och de har sannerligen blivit fenor på att flytta undan skänkeln båda två! Nog för att Cordelie fortfarande har en lång bit på vägen, men just sidvärströrelserna har varit så jobbiga för henne att mata in och bara för en och en halv månad sedan var det lite av ett mysterium. Nu förstår hon i alla fall vad vi ska göra, men då kan det istället brista i styrka (absolut vanligast) eller koncentration. De har verkligen blivit duktiga på att runda igenom kropparna ordentligt nu också (även om man så klart kan pressa ännu lite till) och man känner verkligen hur de tar sig ordentligt och ärligt (Och bra mycket enklare, framförallt Bella!) från bakbenen och driver framåt. Så där jäkla dunder härligt!!! Så inför imorgon när vi ska börja beblanda oss med hinder känner jag mig super taggad!
 
Nu ska Nyberg gå och läsa sin älskade bok, snart fördig med nummer 41, wiiiee! Imorgon blir det förmiddags jobb med äggsorteringen igen och sedan bär det av... precesion för hela slanten!
 
Bella Norrköping 2012

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0