Tävling Karlstad 9/4

Tog med oss gänget och rullade iväg på en liten regional tävling i Karlstad. Den som började var Fia, med Curre! Tokigt va? Men när det ändå gått så bra för Fia när hon tränat lite på honom i veckan tyckte vi det kunde vara roligt om hon fick starta Curre också, en 120cm A:0+A:0. Lite roligare än att bara sitta på unghäst hela tiden, även fast hon inte har något emot det ;) Men även lärorikt när man inte tävlings tävlat på ett tag. Och så bra det gick! En utanför placering, trots att det kanske var 3-4 år sedan Fia tävlade 120 sist. Så duktiga!

Mina två skötte sig också toppen! Cordelie hoppade en 120 klass (avd.b) och fick en rosett med sig hem, trots att det blev 1 meter långa tyglar där ett tag. Ni som ridit med dyngsura tyglar utan stoppers vet vad jag talar om... ;) Bella gick en 130 klass, A1:a, och hoppade också så galet fint! Vilken rygg!! Och verkligen försiktig var hon! Även hon gjorde som Curre och hamnade första utanför placering. Bella var dock väldigt vild kan man säga, i och med att det enda som hon hoppat sedan SM:et har varit lite låga caprilliövningar. Så ni kan ju tro vad hon tänkte när vi helt plötlsigt stog där på tävling: YYYEEEEEHHHAAAAAA!!!!! Hihi! Så himla roligt när dom blir glada och tycker det är kul!

Så trots århundradets värsta väder (storm, regn, snö och hagel på en och samma gång) så vart det en lyckad och bra tävling denna gång med!


Fia och Curtbullen efter en lyckad start


Kommentarer
Postat av: Fija

HAHA gullig bild! På mig var den helt okej men Kurt säger: HEEEEJ! :D tack för lånet av stjärnan, han har gjort min vecka :) <3

2012-04-11 @ 13:12:19
URL: http://fijus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0