Påskig hoppning

Hejsan vänner! Vilken dag det varit. Är verkligen över lycklig över att kära kusin praktiskt taget bor här på sitt lov, så himla roligt! Hon är snäll och hjälper mig så mycket, och de sista dagarna har vi jobbat på duktigt med hästarna. Så himla fina är dom!

De sista två dagarna har vi hoppat lite småhinder och trimmat igenom dom lydiga emellan och fått dom följsamma. Vi har både börjat och avslutat med travhinder i alla övningar och jobbat med både runda, korta svängar och lite längre, raka sträckor där vi jobbar på att få igång aktiviteten ordentligt i dom. Galet vad fina dom är! Cordelie har hoppat super båda dagarna, även om hon var något tröttis idag. Bella har hoppat väldigt runt och väl och Curre har Fia gjort. Super bra för Fia att sitta på något annat än unghäst och suga åt sig de där nyttiga sista bitarna som man inte kan kräva av Magie än. Han har verkligen hoppat jätte fint och, som vanligt när det gäller sådana här övningar, gjort allt på minsta möjliga millimetern super!

Det är verkligen roligt när hästarna bara sköter sig och är så fina, och då tycker man verkligen själv att man rider bra! Skön känsla!

Idag har jag varit med Fia när hon har startat årets första tävling på Magie. Det gick hur bra som helst och de nollade självklart med en toppen runda! Mycket rolig dag som nu ska avslutas med Påsk firande, alltså massa god mat hehe. Glad Påsk på er!


Fia och Magie efter en nollfelsrunda idag


Kommentarer
Postat av: Anonym

Finfina flickor!

2012-04-08 @ 09:20:15
Postat av: emelie

hallå! var har du gjort av din fina comedie? kram

2012-04-09 @ 23:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0