Ridning i höstrusk

Curre: Red ut och busade. Han var mycket pigg och sprang glatt på frammåt utan mattes hjälp. Öronen var spetsade varenda minut av de 40 minuter vi red.

Bella: Jobbade lätt markarbete utan sporrar. Något jag fick ångra. Trodde hon skulle vara pigg och galen nu när hon bara jobbat i longen, och henne brukar det ju över lag sett vara en hel del fart i. Men gaah vad seg hon var! Men jobbade bra gjorde hon! Dock har väll vaderna kramp 15 gånger om. Hon var ändå fin och väldigt mjuk, något sämre i höger värv än väster. Red i ca 40 minuter.

Cordelie: Hoppade henne lite inför helgen. Hon hoppade bra. Hon tycker ju inte att hemmiljön är det mest fantastiska här i världen, men hon gör sin grej lixom. Inte så mycket mer, men det kan ju vara skönt också, så att det finns lite kvar när vi kommer ut och det blir spännande. Var lite skev i höger sidan, men det är inget som lite jäklaranamma inte går att fixa till, och då hoppar man som en tok! Mjuk och fin var hon, som alltid, och hade ett bra stöd i handen med bra längd på halsen. Hoppade en kort bana ca 4-5 gånger upp till 110-115cm och red i ca 45 minuter.


Bella i år på Gotland, 140cm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0